.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Белези

Град
    София

Белези

Имам малък...абе голям проблем.Сега от жегите ми се появяват пъпчици по челото (по принцип лицето ми е много чисто) и аз глупачката взех че ги разчоплих и станах едни рани....ама нали съм инат и продължавам да им махам коричките като завехнат.Това го спрях вече ама ме е страх да не останат белези и се мажа с йод и после крем здраве ама не помага май.Дайте идея как да ги изчистя за да не останат белези

Град
    София
    Иди на козметик,за да ти почистят лицето.След това си купи едно кремче Imex мисля,че се казваше..Ефикасно е.Успех

Have you come for my forgiveness?
    There's nothing left to give...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Alexia
    Иди на козметик,за да ти почистят лицето.След това си купи едно кремче Imex мисля,че се казваше..Ефикасно е.Успех
    А кремчето за какво е?

Град
    София
    Ами за акне мисля,че беше

Град
    София
    ама то мойто не е чак толкова задълбочено см имам по 1 -2 пъпчици рядко

Град
    София
    Е,и аз съм същата.Хубаво е да се поддържа кожата на лицето,пък и такава манипулация веднъж - два пъти в седмицата не мисля,че е толкова фатална :>

Фен
    Град
    под масата ;)
    това имекс е много глупаво.. на мен хич не ми действа. седи си пълно от 3 месеца вече.. скоро ще го хвърлям.

Град
    София
    Хора не ме разбрахте.Аз на практика не искам да лекувам пъпките.Те ше завехнат даже вече минаха само че се мазах с йод за да се махнат по-бързо и взех че си изгорих челото.От йода се обелиха едни парчета кожа с диаметър 1 см и е направо....та искам да намажа с нещо за да не останат белези мн съм зле да се връзвам на глупости.Повече няма да се пипна никога

Купи си на AVON-clearskin(correct and fade peel)Ще го намериш в брошурата,точно за твоя проблем е.Представлява една кутийка с 30 тампончета вътре.

Guest
    ne gi pipai pove4e i mislq 4e s krem zdrave 6te ti minat,ne si vzimai nikvi agresivni kremove ili takiva ne6ta qvno si gi naranila ve4e dostata4no ako tolkova te e strah oidi na kojen lekar ama mislq 4e i toi 6te ti izpi6e nqkvi kremove za akne pak ot napisanoto ot teb mislq 4e nqma6 nujda i prodaljavai da gi maje6 sas zdrave postoqnno dokato si vav vas,aide uspeh i ne sa pritesnqvai 6e sa opravi6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си