.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Пак за цикъла

Дойде ми за първи път, всичко нормално, беше 7 дни, намаля ми. Вчера даже нямаше нищо вече. И днес пак дойде, боли ме както в началото. Какво става?!

fintiflu6ki
    Guest
    Ni6to ne stava,spokoino normalno e da se povtori ne se pritesniavai vse pak si e do organizam,vsi4ko 6te se oregulira s vremeto

fintiflu6ki
    Guest
    puk i poniakoga produljava pove4e ot obiknovenoto,spira i pak produljava o6te niakolko dni no misia,4e niama ot kakvo da se pritesniava6

Ще се нормализира.Защото ти е било за първи път и за това е така....е следващите пъти па ще са така ,но после ще е редовен..

Guest
    О не, и сега още 7 дена бли ще е така?!

Guest
    Кажете де. сега още 7 дни ли ще е така?

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Найшвероятно.. може и да е по-малко.Все пак ти е дошло за 1ви път, нередовен е, всичко може да се очаква
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен
    Град
    София
    Абе не се тревожи,нормално е.И на мене помня,че в началото ми идваше и спираше преэ 2-3 дни.Трябва време эа да се нормалиэира,хормоните ти явно не са наред
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Кажете де. сега още 7 дни ли ще е така?
    Невъэможно е да ти кажем.При всеки е раэлично.А и както каэах-в началото цикъла е нередовен.Може да ти свърши след 2 дни,може и след 7-8-9....абе чакаш и това е.
    [size=7][b][u]fosse cos

spoko napalno normalno e i na men mi se e slu4valo taka jeni kvo da prai6

e ve4e se uspokoi nali(prosto tova enormalno za6toto nakraq kato ti svar6va i te4e primerno malko i sled 1 4as te4e pak-sigorno 6te ti se slu4va i drug pat spox savsem normalno e

Това е нещо напълно нормално. В началото може да ти е нередовен, един месец да ти подрани, друг да закъснее, а понякога може и да пропусне. Няма причина за притеснение.
    Ние не можем да ти кажем дали сега ще ти е отново 7 дни и какви ще са болките. Ако не ти минават пробвай с боскулизин, спазмалгон ...
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си