.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

moje li ot spirala da se ovredqt miglite..?

Zdraveite zna4i ve4e pove4e ot 2-3 meseca polzvam spiralata Masterpiece na MaXfactor i sam mnog odovolna oba4e si slagam vseki den.. taaa vaprosa mi e moje li neshto da si uvredq miglite ili pak da se 4upqt ili nz.. ve4er si maham grima estestveno no nz.. strah me e za tova vi pitam pak i az si mislq 4e spiralata ne e nqkfo mente se pak dadoh 20 leva za neq kaji re4i.. taa tva mi e vaprosa

Град
    I'd tell you but I have to kill you
    Еми до ся не съм виждала жена без мигли ама знам ли...
    Ми и аз си слагам от 3 години всеки ден и нищо ми няма.
    Don’t you wish you were unborn again
    Just for a minute
    Just for a minute more

Понякога парите дадени за някоя спирала не отговарят на това каква е всъщност тя. В случая спиралата лично на мен ми хареса.
    Да, можеш да си увредиш миглите от некачествена спирала както всичко друго.
    Аз преди имах подобен проблем, но се появи от миглоизвивачка. Препоръчаха ми да ги мажа с бадемово масло.

Просто не разтърквай прекалено силно като си махаш грима, а не вярвам да имаш проблеми със спиралата. Имала съм я и определено бях доволна.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Разбира се, че спиралата, както и всяка друга химия, с която си третираме лицето и изобщо тялото, е до известна степен вредна. То вярно, че са тествани, ама все пак... И на лаковете за коса (например) пише "С еди какъв си комплекс, с УВ-фактор и т.н и т.н.", но въпреки това косата се уврежда. Е, със спиралата нещата стоят по същия начин. (ако изобщо мога да си позволя да правя някакъв паралел между двата продукта, но просто това ми идва на ум в момента ) Не казвам, че изобщо трябва да се откажеш от ползването на спирала, но ако я използваш ежедневно... Може да навреди доста на миглите ти. Но както казаха и преди мен, ако редовно и старателно си почистваш грима вечер, няма проблем.

po skoro biha se povredili o4ite do kolkoto znam

o4ite naistina mogat da se uvredqt, no ako ne q iz4isti6 ve4er 6te ti se na4upqt miglite i baq i 6te opadat

Разбира се, че спиралата, както и всяка друга химия, с която си третираме лицето и изобщо тялото, е до известна степен вредна. То вярно, че са тествани, ама все пак... И на лаковете за коса (например) пише "С еди какъв си комплекс, с УВ-фактор и т.н и т.н.", но въпреки това косата се уврежда. Е, със спиралата нещата стоят по същия начин. (ако изобщо мога да си позволя да правя някакъв паралел между двата продукта, но просто това ми идва на ум в момента ) Не казвам, че изобщо трябва да се откажеш от ползването на спирала, но ако я използваш ежедневно... Може да навреди доста на миглите ти. Но както казаха и преди мен, ако редовно и старателно си почистваш грима вечер, няма проблем.
    ми и аз мисля така ...но все пак според мен зависи от спиралата \/

По принцип може - в случай, че използваш некачествена, не я изчистваш преди да заспиш.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Guest
    az kato si slagam spirala i miglite mi padat taka 4e nqma kvo da komentiram

Взимай си спирали на по-извстните марки и няма да имаш проблеми.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Мисля, че е възможно. По принцип ползвам L'oreal, но сега съм с yves saint laurent - невероятна е!
    Щом се отнася до тялото ми и особено лицето, хмм, козметиката определено трябва да е качествена и на ниво!
    Имам само червило на MaXfactor и съм доволна. За спиралите - не знам.
    Собственост на Canis_Dirus

Голям фен
    Няма да ти се увредят щом не е менте,но гледай наистина всеки път да я махаш.Мисля,че е хубаво спиралите да се сменят на 3 месеца
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си