- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- kyrvav problem
ami zdraveite az sym malko golqm za tozi forum no kakto i da e...
ot dosta vreme pravq analen seks po 1 pyt na sedmica nai malko i naposledyk zapochnah d apoluchavam ostri bolki kogato se izhojdam i osven tova ot vreme na vreme namiram kryv ostanala po toaletnata hartiq i zapochvam naistina da se pritesnqvam. sprqh seksa ot 3 sedmici mojete li da mi kajete kakvi drugi merki da zema ?![]()
Всички, дето не се кефят на днб и пишат умни коментари по днб секциите да лапат кренвирши! Осигурявам безплатно качествени и от месо!
http://bassline-bg.org
ee bace tebe sa te pocepili mai
izpolzva6 li "igra4ki" po vreme na seks moe da si "s4upil" nego s tqh
ili moe da e nqkoq seriozna bolest konsultirai se sus genekolog
Момиче, пак се изказваш неподготвена, чети внимателно...Първоначално написано от palomaaa
По темата: Отиди на лекар, защото това не е шега работа. Ако има някакъв проблем, по-добре вземи нужните мерки навреме, отколкото, когато стане прекалено късно...
Ами иди при личния лекар и той ще те насочи към някой специалист,гастроентероло или нещо подобно.
Хората забравят, че са хора, защото постоянно се държат като животни.
Аааа педали нямате ли си специализирани форуми тука сме нормални![]()
Млъкни беПървоначално написано от naviacha
![]()
А ти мене ме поцепи от смях!!!Първоначално написано от Анонимко
Най-добре е да ходиш при личния лекар!Той ше те изпрати кадето трябва!
Ама още ми е трудно да го осмисля...![]()
ei metala, az se ebavah be spoko![]()
Първоначално написано от Анонимко
Спокоен съм
сори
То и аз мислех да се поебавам малко,ама...
ami brato po spokoino sas sexai 6tom e v gaza si gei4e i plus tova ima6 edna tema v koqto si prizna 4e si gei
![]()
![]()
![]()
нямам нищо против гейовете всички сме хора , ми както по горе те посъветваха при личния лекар и той ще те насочи където трябва .
My paradise is hell to you !!!
рагада, фисура или най-вероятно хемороиди. курс с детралекс под антибиотичен чадър купират проблема обикновено.Първоначално написано от criyo
p.s ако обичате концентрирайте мненията си съобразно името и целта на този раздел "Здравни проблеми и венерически болести"!
коментари, субективни мнения и оценки за етническа, верска, полова и политическа принадлежност - атрикулирайте моля в раздел "секс". там те ще бъдат на място и оценени по достойнство с равни тям по ценност отговори.