- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- snimki ot format pmg v jpeg
Nqkoi moje li da mi kaje imeto na nqkoq programka, koqto pravi snimkite ot format pmg v jpeg, 4e sega mn mi trqbva!!! Mnogo 6te sam vi blagodarna!10x predvaritelno
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
adobe photo shop dori i s taq za risuvane a pyk ako iskahs probvai triesh kadeto pishe pmg i pishesh .jpeg i refresh na stranicata pak stava![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Първоначално написано от TheNightRider
Еми .... точно обяснение .... браво
Blagodarq za pomo6ta!![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Трябва ти хубав графичен редактор като photoshop или pait shop pro. Просто Piant ще съсипе качеството на картинката ти.
Първоначално написано от krisi_pisi
Млъкни бе цървул!
Гост тя просто иска да смени формата Paint няма да направи нищо на снимката !!! Ти няма да я драскаш с моливче а просто ще запазиш снимката под различен формат с сащото качество
айде пробвайПървоначално написано от mails_
най-лесно - удари едни sceenshot и после като го paste-неш в Paint ще ти е в .bmp. Задай му да ти го save-не като .jpg и гледай сеир.
не 4е нещо, ама някои хора като не знаят да не се обаждат или поне дапредупредят 4е не са сигурни в мисленето си...няма смисъл да се заблуждаваме и да се прайм на големите спецове се пак. най-лесния на4ин както казаха пове4ето хора е с пейнта. и той НЕ съсипва нищо от изображението![]()
Десен бутон в/у картинката -> редактиране (edit) -> file -> export и си избираш формата.