.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

snimki ot format pmg v jpeg

Nqkoi moje li da mi kaje imeto na nqkoq programka, koqto pravi snimkite ot format pmg v jpeg, 4e sega mn mi trqbva!!! Mnogo 6te sam vi blagodarna! 10x predvaritelno
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    paint?

adobe photo shop dori i s taq za risuvane a pyk ako iskahs probvai triesh kadeto pishe pmg i pishesh .jpeg i refresh na stranicata pak stava
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Пак става, но пак файла е мегабайт.

През Paint.

Отваряш картинката. Без да я променяш даваш на File -> Save As и под полето за име има PNG. От там избираш JPEG.

Еми .... точно обяснение .... браво

Blagodarq za pomo6ta!
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Guest
    Трябва ти хубав графичен редактор като photoshop или pait shop pro. Просто Piant ще съсипе качеството на картинката ти.

Цитирай Първоначално написано от krisi_pisi
    adobe photo shop dori i s taq za risuvane a pyk ako iskahs probvai triesh kadeto pishe pmg i pishesh .jpeg i refresh na stranicata pak stava

Млъкни бе цървул!

Град
    Plovdiv
    Гост тя просто иска да смени формата Paint няма да направи нищо на снимката !!! Ти няма да я драскаш с моливче а просто ще запазиш снимката под различен формат с сащото качество

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mails_
    Гост тя просто иска да смени формата Paint няма да направи нищо на снимката !!! Ти няма да я драскаш с моливче а просто ще запазиш снимката под различен формат с сащото качество
    айде пробвай
    най-лесно - удари едни sceenshot и после като го paste-неш в Paint ще ти е в .bmp. Задай му да ти го save-не като .jpg и гледай сеир.

не 4е нещо, ама някои хора като не знаят да не се обаждат или поне дапредупредят 4е не са сигурни в мисленето си...няма смисъл да се заблуждаваме и да се прайм на големите спецове се пак. най-лесния на4ин както казаха пове4ето хора е с пейнта. и той НЕ съсипва нищо от изображението

Guest
    Десен бутон в/у картинката -> редактиране (edit) -> file -> export и си избираш формата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си