.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Подай жалба!
    Да. И аз това бих направила.

ПП. Ако лекарят който те лекува не ти е познат, не очаквай да не те претупа отгоре, отгоре.
    Какви жалби бе? Вие знаете ли какво значи докторска мафия? Подадеш ли жалба срещу доктор значи да си вкараш таралеж в гащите и да имаш проблеми не с един, не с няколко, ами с кажи речи всички доктори.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    shadow4e-права си,може би мисля в по-мащебен план,а не се концентрирам,главно върху отделния проблем.....Понякога,сме склонни да регираме първосигнално и да не отдадем значение на факторите,които са повлияли на лекаря в случая,да се държи лошо с детенцето.....въпреки всичко,това не го оправдава...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Забавно ми е
    Подай жалба!

ПП. Ако лекарят който те лекува не ти е познат, не очаквай да не те претупа отгоре, отгоре.
    Какви жалби бе? Вие знаете ли какво значи докторска мафия? Подадеш ли жалба срещу доктор значи да си вкараш таралеж в гащите и да имаш проблеми не с един, не с няколко, ами с кажи речи всички доктори.
    Именно.А и една жалба няма да промени нищо,ще донесе само едно ходене по мъките
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    shadow4e-права си,може би мисля в по-мащебен план,а не се концентрирам,главно върху отделния проблем.....Понякога,сме склонни да регираме първосигнално и да не отдадем значение на факторите,които са повлияли на лекаря в случая,да се държи лошо с детенцето.....въпреки всичко,това не го оправдава...
    Естествено,че може човека да е имал някакви лични проблеми.И какво?Най-малкото,че е доктор!Професията му иэисква внимание.Би трябвало с личните проблеми да се раэделя на прага на болницата
    Но както и да е ,нека спрем да спорим-всичко вече е окей.Даже не трябваше да пускам темата
    [size=7][b][u]fosse cos

Докторите не са озлобени от заплатите си! И 10000000000000 лв да дадат , те пак ще са прости и некадърни. Все едно на циганин да дадеш пари , пак ще е тъп. Лекарите в България просто са неуравновесени. Разбирам ги , че пред кабинетите им чакат много баби и дядовци с измамни диагнози и т.н. , но те са си избрали тази професия и е трябвало да знаят риска , когато започват работа. И който лекар е добър , той не седи в БЪлгария , а бяга от страната си.

П.П. Сещам се 1 път , когато щях да се бия с 1 сестра . Аз с температура , а тя вика и ми крещи (щяха да ми вадят зъб) и на всичкото отгоре се карам с нея да не ми крещи. Ето такива "животни" са. Приемат те , като парче месо , а не като ЧОВЕК!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Подай жалба!

Хах.. Мафия...
    Много страшно било.
    Не са попаднали на който трябва....
    Мафия били...

хах.. Мафия...
    Много страшно било.
    Мафия били...
    Попадал съм на достатъчно доктори, за да заявя, че подобно на всички останали хора повечето от тях не си вършат работата. Честите им грешките им довеждат до далеч по-лоши последствия от колкото грешките при останалите. Подобно на мафията действат организирано. Тръгнеш ли срещу един доктор... тръгваш срещу всимчки доктори.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Еми.. От моите наблюдения съм заключила точно обратното...

Мега фен Аватара на quench
    хах.. Мафия...
    Много страшно било.
    Мафия били...
    Попадал съм на достатъчно доктори, за да заявя, че подобно на всички останали хора повечето от тях не си вършат работата. Честите им грешките им довеждат до далеч по-лоши последствия от колкото грешките при останалите. Подобно на мафията действат организирано. Тръгнеш ли срещу един доктор... тръгваш срещу всимчки доктори.
    така е, аз съм вътрешен човек, родата ми е елекарска

някой път ще ти покажбем как действа Коза Ностра, като си толкова знаещ, на практика

ще се окажеш обездвижен на леглото, с дебела хилеща се сестра, която идва към теб с набор за енема

освен тва, мама и тате имат 5-те бавареца и 3-те вили от законен бизнес - присаждане на картофи - не сме като онея престъпници митничарите или полицаите...

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    До сега не съм имала проблеми с лекари, въпреки че не веднъж ми се е налагало да се допитвам до тях. Наистина навсякъде има некадърни хора, но да слагате всички под общ знаменател е идиотско. Това е все едно да кажеш, че всички полицаи и митничари са корумпирани, всички политици не си вършат работата, всички даскали са изкуфяли и т.н. Просто не си имала късмет. Това е. Аз ако съм, няма да се изнервя толкова, а ще отида при някой друг. Пък и едва ли е било нещо толкова спешно. Не си ли карала курс по първа помощ ?

Мега фен Аватара на quench
    аз само пак да предупредя, винавайте какво говорите за лекарите, за да не се озовете в манипулационната с двуметров мускулест санитар с луд поглед и скалпел в ръката
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Подай жалба!

това са лекари, не таксиметрови шофьори

Мега фен Аватара на koalka
    Разбирам, че получават ниски заплати, но като не им харесва-защо не напуснат?Ясно е, че държавата скоро няма да се промени към хубаво и трябва да се мисли за настоящето...Това едно на страна.
    Аз, може би на тяхно място щях да се уплаша, че детето така плаче, а не да му викам.Разбирам, изнервени са, но защо просто не направят една просто забележка, ако са толкова ядосани, а не чак да обиждат?Това вече е прекалено и нищо не ги оправдава, дори ниските заплати.И все пак нали това им е работата-да помагат на болните хора и на тези, които им се е случило нещо?

Мега фен
    Град
    София
    Къзе иэчеэна мнението на Эабавно ми е
    [size=7][b][u]fosse cos

какво се случва...
    Слава Богу,още не съм заумирала че да ми трябва сериозна лекарска намеса..Обаче каква е тая простотия човешка ве.Не само няма кой друг да ви помогне ами и ще ми плюят по здравната система...Мда, верно-то нали по някой трябва да плюем...Е аз пък ще кажа ,че за сега съм повече от доволна от всякакви видове лекари,зъболекари и тн.,които са ми помагали по някакъв начин.Живея сама,и си нямате на идея,каква паника ме обзема да не ми стане нещо по бързата процедура,щото няма и кой да ми помогне...Бягам на момента при личния,които до сега ,евала му правя, бил е винаги организиран и е реагирал адекватно на всяка ситуация.
    Всъщност не са виновни лекарите.Мда-това със заплатите им допринася за някои неща,но в коя друга смръдлива държава лекар получава по-малко от шофьор от градски транспорт... Ама пък нали ние ,публиката си нямаме на идея какво е на тяхно място,що пък да не плюем...
    Често срещана фраза стана и ''лекарска грешка''.Ние сме простосмъртни все още ,а и те не притежават възможности,различни от нашите.и те са хора..
    Болна е темата за здравната система в нашата родина мила ; D...Ама каквато държавата ,такова и здравеопазването...Куца,куц а....;/
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Голям фен
    doktorite vzemat mizerni zaplati, ama pove4eto koooolko mnogo pari4ki si vzemat otdelno ot pacienti prosto ne e istina.Tova go kazvam, za6toto go znam, a ne za6toto taka sam 4uvala.Maika mi 3god. be6e non stop po bolnici i v Sofiq i v Burgas zaradai ba6ta mi i znam za kakvo stava vapros.I ne samo doktorite sa taka, i sestrite sa6to.Maika mi e pla6tala pari na sestrata, za da si var6i rabotata, koqto trqbva da si var6i...ina4e prosto nqma da ti obarne i gram vnimanie.
    Ne govorq za vsi4ki doktori, oba4e sa mnogo tezi, koito prosto ne mogat da si svar6at rabotata, ama se pravqt na mnogo razbira6ti...v Burgas v edna bolnica praviha na ba6ta mi edna i sa6ta operaciq 3-4 pyti bez nikakav uspeh.V Sofiq vednyj mu q napraviha i vsi4ko e nared ve4e.Prosto nqkoi za ni6to ne stavat.A izob6to nqma da otvarqm tema za li4niq mi lekar
    Ne vsi4ki lekari sa takiva, ima nqkoi mnogo dobri i si var6at rabotata...no ima i takiva, deto ako ne im butne6 pari
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Супер фен
    Случката наистина е гадна и може би не си попаднала на истински лекари,но с риск да прозвуча малко ще кажа следното.

Цялото ми семейство са лекари и не че искам да ги защитавам,ама живеят в постоянен стрес,работят в мизерни условия,взимат малки заплати и имат още куп неприятности .
    Ако имат 15 минути за преглед 12 от тях пишат документи , а 3 минути само те преглеждат.И представи си ако ти имаш 24 часа дежурство дали няма да избочиш сред ревящи деца и охкащи бабички.

Guest

Re: Шибаните доктори

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Еми една случка днес ме провокира да пусна тая тема...просто съм втрещена.
    Понеже гледах пллеменницата ми,която е на 3 годинки и реших да я иэведа да се пораэходи,до си поиграе,да хапне и т.н.!Всичко окей,но все пак е дете -всичко се случва.Та се спъна и си обели една рана.В началото не очаквах да е нещо сериоэно,но иэведнъж эапочна да блика (буквално) кръв ,като водопад.Тя эапочна да плаче и естествено я эаведох на лекар в Исул.Вляэохме в спешния кабинет и какво?Милото 3-годишно дете е цялото в кръв,от коляното му се лее кръв,то плаче (едвам я удържах),а те???Докторът (ако иэобщо може да се нарече така) я увика и ми каэа `Дръж я эдраво ,че много рипа и ме нерви` !Отделно няколко сестри пред кабинета се раэкрещяха ,ще цитирам една от тях - `Я тва дете да млъкне,да не вляэа аэ да му эатворя устата` !Отделно ,че нищо не направи доктора,освен че лепна една лепенка ,която се отлепи още преди да иэлеэам от болницата...И все пак се эамислих какво е това отношение??Нормално ли е да търпим такова отношение,като дори срещу него не получаваме и качествени услуги...!А и эа конкретната ситуация-та това е 3-годишно дете,какво очакват ?ПРросто останах втрещена от животинското им поведение.Имаше още доста груби ,да не каэвам по-силни думи прояви,но няма да иэпадам в подробности ....
    Та просто исках да споделя това с вас и да иэкажа въэмощението си.
    Виж сега,това не е правилно,но пък да те попитам-плати ли нещо и колко?Имаш ли представа на запад за едно такова нещо колко взимат?
    Сеш' се или са любезни и ти взимат заплатата за три шева(по принцип говоря) или те псуват и плащаш 5 лева за сърдечна операция...(условно казано)..Ти избираш..

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не мога да разбера от какво се оплаквате. Здравната ни система се променя по образец на САЩ. Пък те са супер развити и там е РАЯТ. като не ви кефи - сори, ама комунизЪма си отиде. Безплатното медицинско обслужване и образование са само спомен.

Някой да е виждал офисите на здравната каса? Ми как ще намерят пари за заплати на лекарите и консумативи за болниците, като завлиите имат само по 2 климатика и 3 компютъра на човек (един от 8 знае как се включва, един от 15 знае как какво е word). Алооооооооу, дупе да ви е яко - ще се мре!
    Гледай SICKO и ще разбереш колко много грешиш за САЩ. В САЩ е по-зле и от тук...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си