- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бездомни котки
http://vbox7.com/play:8e661bb1
Е ... вие пробвали ли сте метода - Хващане-кастриране-пускане? А може би сте от тези, които ги малтретират?![]()
Думайте...
Силно съм развълнуван коя е тази ? С удоволствие бих й приютил котето
![]()
![]()
wow пич, това е прекалено брутално и извратено![]()
Махни тия гадни снимки от тук.
Oleee.. pylen ujasMnogo mi stana jal...
ако на всички им беше толкова жал, колкото разправят, нямаше да има бездомни котки, кучета, фазани, зайци и т.н.
със съчувствие и 2-3 сопола няма да стане работата.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
аз веднъж засяках жираф пред блока ама фазан пък до сега не съм виждал![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
точно затова имам 3 котки (улични), бяха 4, ама най-малкото (най-скоро намереното) го подарих... имам си и куче, корто от гарата тръгна след мене, така и не ми даде сърце да го оставя... само дето от него котките са заприличали на анорексички, ама ще ги закрепим пак![]()
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
Ужасно е.Кофти е ,че хората си правят кефа на гърба на други хора или пък както в случая-на гърба на едно невинно коте.Все пак и те имат чувства мамка му,и тях ги боли! ПфНе бих могла да го направя
[size=7][b][u]fosse cos
от постовете и от филмчето особено си личи колко глупави и завряни създания могат да са хората
нека ви разясня нещо за котките - гледал съм 6 зверчета
1. котката не ви обича - за нея сте премет от стаята, който й носи храна и я защитава, но тя не ви обича - не би скочила на помощ и т.н., както би направило кучето - и то главно, защото няма природа на социално животно; докато песът ви приема за алфата в глутницата и инстинктивно знае, че глутницата оцелява, защото алфата е жив - тоест, кучето ще се опита да ви спаси на всяка цена; котката е просто опортюнист в живота
2. и така, преминаваме от опортюнизма на следващият факт - котките не са обречени на "мизерно съществуване" - те не са хора, те са животни; тъй като са хищници, на които не е нужна паша и тъй като са малки животни, пресеченият терен на градът не се различава в очите на една котка от градината на село - просто има ръбати форми и малко по-особена миризма; котките нямат нужда от социални помощи, за да живеят, нямат нужда от съчувствието ви
3. котките не ви се радват - котките ви маркират - може би сте забелязали как котето минава през цялата къща, за да отрие козината си във всяка мебел - не се чеше, не се заблуждавайте - котешката козина е доста по-чиста от косата ви, например
котето хитро ви маркира като своя територия, за него вие сте като добитък и то ви жигосва
4. котката няма нужда да бъде тъпкана като свиня, за да поддържа оптимална жизненост - а и има нужда да бъде свободна; така, колкото и да сте загрижени, за котката апартаментът ви е като строг тъмничен затвор с постоянни мъчения
- храната е гадна - усикас и т.н. едно, че са натъпкани с хормони иферомони, които да дрогират котето и да го докарват до абстиненция, за да купувате още, второ, че съсипват сърдечно-съдовата и храносмилателната система, увеличавайки рискът от рак, трето, че не са живи - не се борят, нямат кръв, не изпитват страх, който котето може да подуши
- на една котка, живееща на село, обикновено се пада ареал над 1 кв. км. - тясна зона, която започва от топлото легълце в хола на баба и дядо, която се разширява в полето и оборите
- котката е УБИЕЦ тип "Ханибъл Лектър" - тя има нужда да убива по особено жесток начин - когато не й предоставяте тая възможност, тя се озлобява с течение на времето
- котките са в състояние на постоянна готовност за разгонване - ако например аз погаля една разгонена котка и се прибера вкъщи, котаракът ми ще се побърка - тогава каво правим, бонзай ли? ще го кастрираме (респ. ще вържем тръбите на мацата) - за да го гледаме като писано яйце и да му преебем целия организъм? или ще го тъпчем с хормонални таблетки?
аман от толкова доброжелатели
и да - при котките също има естествено подбор - тези проскубани котаци, които скитат по кофите, всъщност са ветерани, един на хиляда от малките котенца, които са оцелели - и нямат нужда някой да ги заробва, за да ги ползва за плюшени играчки
и накрая - ако си мислите, че жестоките факти - например "деца избождат очите на котета" - са по-различни от това да едно куче да хване котката и да й скърши гръбнака, се лъжете - от гледна точка на котката, смъртта е еднаква
ей, не мога да се спра - децата не са главният фактор за смъртността при котетата - нито е недохранването
мъжките котки са тези, които убиват най-много котета - защото когато мъжкар се вмъкне в гнездото, свито в някое мазе и не подуши феромоните на своят генотип, той убива котетата и чака - защото след няколко дни майката отново ще се разгони и той ще има шанс да продължи своята генетична линия
котките не изпитват емоции, те изпитват дискомфорт и комфорт в различни степени
котките не са хора
оставете ги да живеят необезпокоявано
Това е ясно,но иэпитват фиэическа болка.
[size=7][b][u]fosse cos
да, но я възпиремат само като предупреждение, върху което да си изгрдят рефлекс за самосъхранение
все едно се опарваш на котлона
сега да не кажете, че съм някой, де4то ги мрази - хей, както казах, гледал съм 6 котки, обожавам ги тея животни, но в един момент виждам, че се измъчват и ги харизвам по провинцията по разни доворове и т.н., за да си поживеят свободно
"осиновете коте" ми звучи като "затворете коте"
То общо вэето си е така.При мен е така с кучетата-накрая винаги се оэовават в някое дворчеПървоначално написано от quench
И катд се эависля-доста по-добре эа животното.
Иначе эа котките няма да споря,эащото найстина говоря на иэуст,не съм гледала котка.
[size=7][b][u]fosse cos
само да кажа още нещо - едно ентусиазирано и наистина слънчево момиченце, както тея, дето им се скъса сърцето, като гледаха филмчето - та това 12-13 годишно живееше на моят етаж в стария блок и имаеш малко помиярче котенце
обаче от гледна точка на котето тя беше по-зла и от Елмайра, а аз не успях да я убедя колко грешно се държи с котката, като й обръща постоянно внимание - и животничето се побърка, стана зло и се криеше по цял ден
после го предадох на един приятел в Лесидрен да избива птички по горите там
Котките могат да бъдат доста привързани към стопаните си и определено за тях не си "онова двукрако дет носи храната". За 6 котки как така не си го разбрал, не знам![]()
Също и има огромна разлика между градска и селска котка. Това че се адаптират към новата среда, не означава че те не усещат разликата.
И да, котките ти се радват. Маркирват веднъж. Не всеки ден.
котките са зли!!!
кучета рулз :р
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
не знам как не си разбрал, че котките не се радват - това, че преде, значи, че е доволна, а има разлика между задоволството и искрените емоции(сори, забравих "Й" накрая на "емоции"
)
за 6 котки съм разбрал, че вискчи мислите котките за нещо повече от топка козина с мозък колкото орех
котката е това, за което ти си я възприемаш. ти, щом мислиш че е само топка козина с мозък, колкото орех - ми, хуу.за мен моята е нещо повече. котките си имат характер. аз 3 котки съм гледал и трите имаха различни навици.
...които се свеждаха до едно и също...
да си станал котешки психолог бе, знаеш ли ква кинта щеше да правиш, обричайки горките животни на мъчения
еми да, ама на ! скъсаха ме на изпита по биология. сега съм принуден да се изявявам по форумите.![]()
хахахаха, мир![]()
ПП: все пак не си прав...![]()
![]()
![]()
![]()
Да, и са своенравни.В единия момент може да ти се гали, а в другия да те одраска.
Точно като мен са - за това ме кефят толко![]()