Kak moje be mamka mu ? Nemoga da si obqsnq kak moje da ima takiva hora?! Da , pravi ste che imat stranni harakteri no..kakto si gi vazpitash.. moga da kaja che v drugite strani se durjat mnogo mnogo po-dobre s jivotnite otkolkoto nie tuk s tqh,vapreki che ne vsichki jivotni tam sa milichki...
Eto shte vi dam primer; Onzi den vidqh kak nqkuf si "guzar" s gotinata kola kara kato nenormalen i ubi 2 kotki bez da mu migne okoto !
Spodelih az s bratov4edka mi koqto jivee v Amerika .. e Kakvo da vi kaja na neq i stana mnogo chudno i mi razkaza za otnoshenieto kum kotkite v Amerika ili tam v nqkakva druga strana (shte vi izluja)
Znachi imalo edin chovek koito imal 18 kotki v kushtata si ii edin den otishli ot zoopoliciqta (kakvato ima v povecheto strani, no ne sum sigurna dali taka se kazva) v tqh i go pitali kolko kotki ima i kak se griji za tqh.. e choveka pokazal hrana vsichko..nooo...horata vidqli nqkolko ot kotkite i spored tqh te bili mnogo slabi... i obsujdali i sled okolo 30min doshla Policiqta.. i izkarali choveka i go zakaranli v aresta tam a hvanali kotkite .. samo 15 ot tqh de.. shtot drugite ne uspqli i gi zakarali v bolnica.. E... kato zapochnesh :
preteglqt gi kolko tejat i kolko trqbva da budat.. sled tova : Kupane, obezparazitqvane, kaishki im slojili, nahranili gi.. sled koeto ..: slagat kotkata na masata i pochvat da q oglejdat ako ima ranichki i tam raznite mu lekuvat q i trqbva da e izrqdna.. i sled kato e nahranena i vsi4ko i e ok .. otiva v priut, kudeto se grijat dosta dobre za neq.. e tova se e sluchilo na 15-te kotki na choveka a toi e bil edin den v aresta.. za razpiti i razni raboti .. i ot togava si gleda samo edna kotka.. a za vssichki tezi griji za kotkite e platila durjavata..e..kakvo ? Tuk v Bulgaria dori za horata nqma.. mojesh da umresh pred bolnicata i na nikoi nqma da mu puka .. ama kakvo da napavim durjavata e takava..a drugade...vsqko jivotno trqbva da bude spaseno i da se vnimava s nego .. e az sum 'ZA' tova neshto! Zashtoto i te dishat i te izpitvat bolka i mislq che ne trqbva da gi prenebregvame kolkoto i ponqkoga da ni se struvat ujasni.. :{{