- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам комари
...защото когато няма с кого да си говорите, те винаги са насреща и не са като вас, идиоти такива. Никога няма да бъдете на интелектуалното равнище на един комар. Нъц :Р
Брато мислиш ли че си забавен ? Щ'тото аз не..
Да, ти определено не мислиш, идиотите не мислят.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Да... а глупаците като тебе се правят на забавни и си мислят че другите им правят евала..
Човек на тебе може единствено да ти се смее на простотията !
Престанете да пишете по несериозните теми. Така ли не схванахте, че точно това е целта на авторите им?
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ти не умре ли бе?!?!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Млъкни, аз имам зелено камионче и знам как да го използвам.
А ти си идиот...
Я... ама не се сдържа да не постнеш...?!Първоначално написано от valantain_love
По Умният Винаги Отст1пва за т'ва ще си зам1лча и няма да се разправям повече с тебе... просто... невиждам смис1л... простотията ходи по хората, а не по д1рветата...
къф си ти бе ? от тебе по голям идиот няма ! ходи да си лафиш с комарите да ти стане арноПървоначално написано от muhlqsal 4orap
пфф..
~!1912!~
Уау, по много интересен начин си мълчиш... като не мълчиш.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Идиът.
Правя го за първи и предпоследен път, повярвай ми. Това беше последният.Първоначално написано от muhlqsal 4orap
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Няма, аз само си дигам самочувствието във вашата компания, понеже сте тъпи кофи.Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
Хъхъхъх.
Спамери мазни, що никой не пише по темата?!?!