.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: omraza ili lubov

omraza ili lubov

znachi sus segashniq mi priqtel se poznavame sp otdavna no vinagi sme se mrazeli ili pone az taka si misleh okaza se che 4 godini me haresval i sega kazva che sp mn me obicha da mu vqrvam li ili ne

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Зависи от отношението му към теб.И ти какво изпитваш към него?Аз не вярвам,че силна омраза може да прерастне в любов.Може или да те обича,или да те мрази.Ако и го мразиш,няма смисъл да се занимаваш.Но ако го обичаш,пробвай се.Може пък зад омразата,която е представял,да се е криела любовта.УСПЕХЧЕТА!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

problema e tam che az sum veche pochti 2 meseca v nego i vijdam edin suvsem drug chovek toi kazva che sp mn me obicha i pri men e sushtoto no oshte nemoga da mu vqrvam sumnqvam se v nego trqbva li da spra

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от natity
    problema e tam che az sum veche pochti 2 meseca v nego i vijdam edin suvsem drug chovek toi kazva che sp mn me obicha i pri men e sushtoto no oshte nemoga da mu vqrvam sumnqvam se v nego trqbva li da spra
    Ако ти показва,че те обича,а и щом е с теб,смятам,че те обича.Спри да се тревожиш и бъди щастлива.Той е с теб,ти с него,всичко си е ОК.Обичайте се и всичко най-най :P
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

mersi mn za suveta nai nakraq nqkoi koito da ne se ligavi a da otgovarq kato horata pak blagodarq

Град
    РЮАР
    Не то понякога когато мразиш един човек много рано или к1сно почваш да го обичаш... това е ясно... от личен опит ти го казвам... не мисля че трябва да му вярваш..я помисли ако има някакви задни мисли... примерно да те с1блазни само за да те вкара в леглото ? ... незнам т'вой си е живота прави каквото искаш, но ако бях на твое място... нямаше да му вярвам...
    Но с1м сигурен, че ако му повярваш точно след 1-2 седмици ще пишеш в форума, че сте спали и той те е зарязал..

Guest

Re: omraza ili lubov

znachi sus segashniq mi priqtel se poznavame sp otdavna no vinagi sme se mrazeli ili pone az taka si misleh okaza se che 4 godini me haresval i sega kazva che sp mn me obicha da mu vqrvam li ili ne
    хах ами ти трябва да си прецениш ако ти показва че те обича и се чувстваш добре с него както и той с теб.... значи изпитва нещо към теб а пък и иначе защо ще ходи с теб???

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: omraza ili lubov

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хах ами ти трябва да си прецениш ако ти показва че те обича и се чувстваш добре с него както и той с теб.... значи изпитва нещо към теб а пък и иначе защо ще ходи с теб???
    опс това бях аз
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си