- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ :)
Какви дебили?? Момичето самото каза, че снимките щяха да изглеждат по-добре.. боже господи..Първоначално написано от Мо6no
I am the substance and the one who has no substance.
Вчера цял ден бях Дядо Коледа и беше мега яко....
тъй като днес нямам налични снимки преди 5 минути си направих една с уебкамерата - http://img172.imageshack.us/img172/8961/koleda1nb8.jpg
Иначе не смятам да влизам в селските в спорове.
Хайде да бъдем логични и да разсъждаваме като мъже! (Първоначално написано от _Becko_
)
Момичето по-горе е хубаво,защото отговаря на един важен критерий ,а именно:
Ако има хубави или големи гърди-е хубава още от пръв поглед.
Ако няма хубави или големи гърди-тогава се гледат останалите качества:усмивка,очи,чар,ду пе и прочие..и в последствие може да се определи като хубава.
---
Коледата беше романтична..бяхме на свещи,бяхме сами в моята стая,стояхме един срещу друг..ние със сестра ми.
Ето я и нея-по пижамка
Аз..няма да кача моята снимка по нощница..защото,да кажем,че и сега ми е трудно да отговарям на наплива от лични съобщения.![]()
Като стана въпрос за фотошопирани снимки,ето и една моя
Не е истина,колко много бенки имам.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Каквата кажеш - такава ще съм,скъпи ,но най-вече емо.Първоначално написано от bboy_bunker
![]()
Dwight D. Eisenhower
Надявам се разбра че се ебавам.
Но признавам,че обидата ти беше оригинална.
И все пак ми е любопитно,какво емовско видя в мен?
Dwight D. Eisenhower
http://img260.imageshack.us/my.php?i...iiiiiiirn5.jpg
Не знам защо , но винаги правя лигави физиономии когато ме снимат....моля ви не си правете грешни изводи![]()
![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Добър съм станал с фотошопа, ей :P
http://img142.imageshack.us/img142/359/cartoonrb2.jpg
mi tova sum az![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Първоначално написано от RAWRRR
Аз пък като видях много снимки не ги отворих, ама май ще хвърля едно око.
А на теб сестичката ти нямаше ли друг цвят на косата? Още нейни снимки няма ли да дадеш![]()
![]()
Весела Коледа : )
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Ми...ето ни с моята сладурана. цък
Ае кафевите са гадни е, ма набръчканите им мутри явно са яки. Дебело ли е?Първоначално написано от Deus ex machina
като мечеПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Ти за мечки не ми обяснявай...аз съм с фамилия Мечев и...си имаме доста мечки: баба меца (баба), мечко или мечко космата (сестра ми), мечо (баща ми, който и така се представя. има и доска смехотворна история покрай това), мечката (леля ми)....та....айде да е като лъв? Айде на бас че никой в този форум, освен мен, не си е играл с лъв(че) и да е хапан от него!??Първоначално написано от Deus ex machina
^^а на бас,че аз съм.В софийския зоопарк,преди 5-6-7-8 години(не помня точно) се беше родило 1(или 2 да бяха?..)и го бяха пуснали навънка да се разходи..беше сууупер малко и не му простих-яко го намачках![]()
по-миналата година като отидох беше вече 6-7 пъти по-тежко от мен![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ай стига бе! Е поне ти ще ми повярваш. Братовчедка ми почти повярва, гаджето на приятел - пак че той дойде да й каже.
Бил съм 4-5-6 годишен. Сестра ми с плитка до кръста, скочи и я захапа и падна въру него и двамата по гръб. Никой не може да мръдне, а сестра ми "мамооооо, мамоооооо" и тя отива да ги освободи от....нищото.
Ние си играхме с него, но аз реших че искам да се гоним. Естествено аз бягах, но се ядоса че не може да ме стигне (аз така си мисля), цапна ми една лапа през краката, аз паднах, захапаме за задника и след като извиках избягаКазваше се Балкан и неше няколко месеца. В нашия зоопарк се беше родил. Размениха го за орангутанец и кенгуру, което за жалост умря още преди да го натъпчат в някоя ужасна клетка.
Преди няколко седмици майка ми каза, че имало някакъв мъж, който ни е снимал мен и сестра ми как си играем с лъвчето, а дъщерияката му, която тъкмо е проходила, седи в краката му и ни се наслаждава. Тяткото е бил много щастлив. И аз ще бъда такъв, ако намеря записа, но за сега никакви усилия не съм положил.
http://235429.Sladur.com towa sym az , samo dano da ne synuwate koshmari kato me widite[/url][/list][/quote]