- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ :)
О, и към exploited - не нося очила, все още(слава Богу) и като гледам не съм разплут като него, но айде няма да се хваля, че ще вземе да ме набие, к'ъвто е лош пънкар![]()
Мноого ди оригинален няма що...айде регни се и после пак ще си говорим!Първоначално написано от Анонимко
I told myself I won't miss you but I remember what it feels like beside you...
Защоооото... не мога да пускам линкове :\ мазни дружеПървоначално написано от exploitedteen
ми регни се бе![]()
I told myself I won't miss you but I remember what it feels like beside you...
па може и да не съм по-хубав(е от теб със сигурност съм), ама нищо не ми пречи да си ви нареждам![]()
хаха, давай, давай...не вярвам на някой да му пука особено за мнението ти... :]]Първоначално написано от Анонимко
е все пак ще е интересно ако дадеш снимка.
хъхъ..
eto me i mene :]
http://190403.Sladur.com
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
татуировката... много сте злобни тука бе , к'ви сте такива...
ъъ...Извинете, ще се ожените ли за менПървоначално написано от _MuMuTo_
![]()
[-o<
![]()
Е, очевидно на теб много ти пука, щом продължаваш да правиш жалки опити, да си го върнеш заради жестоката истина, която разкрихПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
exploited, е, как, бе, аз съм ти голям фен и много се радвам, че съм по-красавец от теб![]()
Да, ще е интересно ако _MuMuTo_ поснте снимка, на която държи български вестник, или някакъв надпис на български![]()
Всички много ще се радваме![]()
Oх, имам толкова много снимки....)))))))) Иска ми се всичките да ги постна ама.. не може...
http://www.flirt4e.com/yourhorror
п.с. Не съм толкова надута колкото изглеждам
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
дори на 1/4 да си 'надута' от това, което се вижда на снимките, пак ще е проблемПървоначално написано от Yuna`
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
вярвай си...
пускал съм подобна, ама тая е друга
още една, снимана с gsm
а и госте - аз не претендирам, че съм хубав :]
хъхъ..
Не, ти претендираше, че си много зъл, аз не съм казвал, че си грозен или нещо друго, ама ти сам се набеди за такъв![]()
Първоначално написано от Анонимко
"не претендирам, че съм хубав" - нещо за грозен?просто...нормално момче.
А на оная снимка съм погледнал злобно - факт.![]()
хъхъ..
http://img504.imageshack.us/img504/8571/p1010137qh3.jpg
правя дъги, tis my job![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
...
Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}
Ееее bebina, разочарова мъжаката аудитория - трябваше да се снимаш събсем гола![]()
Но нищо, чекиджиите ще се израдват и на тая снимка![]()
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
Другият път направо без сутиенът се снимайПървоначално написано от bebina
Едно не мога да разбера за какво трябва да си показвате задниците и циците по форумите.....толкова ли няма на кого друг да ги покажате? Тъпо е,замислете се
![]()
наистина изключително тъпо да се показва тука.. сигурно си мисли че ще и се обръща повече внимание.. някфи привилегий ала бала..
глупаво е да парадираш с тяло като нямаш мозък..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
всъщност не се пускат само тук такива снимки.в ривамоделс и импулс бъка с такива...жалко е,защото така си мислят,че печелят обожатели и че така всички ще ги харесат...Първоначално написано от ninsy
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥