- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ :)
на автара тва съм аз
ErinEverly, ти си същата стока, като наркомана в подписа тиВ местоположението ти пише, че си в рая
Може би си там, като изпаднеш в транс
![]()
![]()
![]()
![]()
Ххаххаха, къде си бе, господин орижин![]()
Скъпи господине, бихте ли ми казали още една банална обида?Агентите бяха много по-яки от вас
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
И абе и аз предпочитам Рудолф Хес пред тоя наркоман в профила ти ама си трая!Предпочитам да споря с комунист отколкото с метъл рокер или какъвто и да е субект да си!Първоначално написано от ErinEverly
Егати невъзпитанияПървоначално написано от McGreaN
![]()
Добре бе,айде стига срали в темата ......... Не е тука мястото да се заяждате. Темата е за снимки,а не на кой псувнята му е по-сочна....СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Те не са с никакви политически убеждения.Първоначално написано от _Becko_
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ооо, да да да..Първоначално написано от trt1989
![]()
Айде,айде и ти си един национал социалист......Поне да знаеше за какво се бориш!Първоначално написано от _Becko_
айде некфи злетаци и от мене :/
[I`m not фяшънкъ
ахахаха] <---муцуна тип кокошо дупе
ама ми отиа...,а??!!?
![]()
Just ugly Spork![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Spork, хубаво момиче си деа, ама на тая предпоследната снимка със зеленото потниче мишничката леко така![]()
Ае да не се обиди сега - на всеки се случва. Кажи, че те е гонила носталгията по 70-те, хипарството и безразборния секс - осбено последното много ще ми допадне и на мене
хахаах.... ти - спокс....Първоначално написано от trt1989
..
.тая снимка е мн шит шото от светлината така се е получило все едно имам гора...на някой места..а всъшност косъмчетата бяха едва наболи... и така е станало... и винаги ми се налага да обяснявам..ма както ида е... нормално момиче съм си и си правя процедурките...ама...нвм... нема се обяснявам...кото било било...
![]()
![]()
![]()
Нищо...случва се.Първоначално написано от Spork
Бих казал, че си много готина.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Spork, да не се притесни сега? Супер готина си. И сгора да си пак ща зема![]()
еЛитУ пак извади супер яки цици в последната си снимка.
Пепс фром марс си е супер готино емо, тъй че шшшт...
Ааааа Коалка ми е любимата модераторка... от всякъде.
А относно повечето нацита дето се подвизават последните месеци тук и заслужават бан. Те пречат на развитието на нацизма, защото хората като ги видят какви са тъпи и се отказват завинаги от тази идеология.
хехехех...10х 10х хора...ше ви черпа по една боза...![]()
![]()
Да,но определено съм десетки пъти по-умен от теб....Но не искам да влизам в излишни офтопициПървоначално написано от Мо6no
![]()
пусни някоя снимка да оплакнем окотоПървоначално написано от Spork
![]()
Теб лично не те смятам за тъп. Не забеляза ли думата "повечето"? Те тъпите се регистрираха последние 2-3 месеца. Твоя акаунт е по-стар. Няма да коментирам повече това тук. И без това е хубаво да спазваме съвета на мачока. Спирам!
Сори че ви се меся....ама наистина тая тема на к'фо стана?!Ако треа бийте се по ЛС...ама в тая тема... май сте доста застрашени ...шото чичо ви Мачок има очички и на дупето и....мое ви тегли по един бан...ама вие се решавате де...
![]()
![]()
о, горкото гейче..Първоначално написано от ^Sam90^
на сухо ли остана, 'е, писе?!![]()
![]()
Показвам само толку, че ако се спречкаме с някой от форума да не ме бии![]()
![]()
![]()
П.П. Сперете с флууда веееееееее![]()
![]()
Ся ше извадя автомата и ша ви опрая
![]()
Хаха абе тая девойка от ляво що имам странното чувство,че я познавам...Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
който си играе с бамбук,така става
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !