- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ :)
^^ е уйде коньо у реката оня ден, ама пак ше си расне, смятам да си пускам ;p
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Уау - имаш мн яка косаПървоначално написано от ScionOfStorm
Боядисана ли е или си е лъскава по природа? ... или просто е мазна?
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Айде, бе, не била мазничка, кого заблуждаваш, сякаш не виждам по снимките, според хора, които въобще не се занимават със спорт или имат обикновени критерии би могла и да минеш за нормална, обаче аз само по снимка на ръката ти мога да определя за какво става въпрос.Първоначално написано от `Death`Whore``
При положение, че пиеш редовно бира и не спортуваш, и вероятно не спазваш добър хранителен режим не може да се очаква нещо различно![]()
Виж, няма лошо, в смисъл щом си се харесваш такава - харесвай си се, аз ти казвам как е в мойте очи, щото спортувам доста сериозно и обръщам голямо внимание на такива детайли.
Ама, кво го обърнахте на конкурс за красота?Всеки си има красота, независимо каква, но пък не може всички да сме като Тайра Банкс и Брад Пит....
![]()
Не мислите ли, че е гадно да се обиждате на хубав и грозен?Това са детски работи.
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
А btw "мазничка" не означава дебела, означава, че имаш по-голям процент мазнини, отколкото е нормално![]()
И вероятно на по талията имаш доста.
Не съм отричала, че не съм атлетична. И не, по талията нямам, имам любовни дръжки. НО ТОВА НЕ Е ТВОЯ РАБОТА.
А откога гърдите на жените, които не спортуват, са увиснали???????????????????????????????
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Абе никога не е мазна, грижа се за товаПървоначално написано от ^Sam90^
Не е и боядисана, лъскава е от време на време, като цяло косата ми е някаква супер своеволна о.О Но си е естествено тъмна, на черна бие понякога
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
БравоПървоначално написано от ScionOfStorm
Харесва ми, предполагам, че сресана е още по-хубава
![]()
Аз си мисля да се правя тъмен, амааа ... не съм сигурен
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Ааа "любовни дръжки", ясноПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
А ако гърдите са увиснали и със спорт не се оправят![]()
Та...как реши, че моите са?![]()
А тези "любовни дръжки" са ми заради болест...не съм казвала, че се харесвам с тях.
Не се поддава особено на ресане, чупил съм 2 гребена в нея, затова минах на четка напраоПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
Въх, твоята е с характер.Първоначално написано от ScionOfStorm
Е, аз нямам такива проблема, ама се изчерпах за идеи... и син бях и зелен бях и рус бях и шарен бях
Дадох и' 1 година почивка и сега за скуул трябва да измисля нещо фрапиращо :Р
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
По това, че си мазничка, жените с повишен процент мазнини не се славят с хубави гърди, големи - често да(щото цицата си е мазнина), но не и особено стегнати, а често и податливи на гравитациятаПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
img02. picoodle. com/img/img02/9/9/7/f_pressm_a560b95.jpg
Махнете интервалите, щото като гост не ми позволява да поствам линкове.Първоначално написано от Анонимко
Да съм казвала, че са големи?А това определение не разбра ли колко ми е неприятно?
ЪЪъ...това е мъж...жена с подобен корен е много грозна гледка.
Кое определение?Първоначално написано от `Death`Whore``
Нищо не съм казвал с цел да те убидя, а може би да те вразумя, да поспортуваш малко, винаги е хубаво човек да прави нещо за себе си, да се чувства полезен и особено готино ти става, когато видиш резултатите.
Това е моят коремМоже би 5% телесна мазнина.
Обидя* исках да кажа![]()
Абе ти нямаш ли си друга работа!?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Light The Universe
В момента не, и няма да имам до 15:30![]()
Е, браво - имаш стегнат корем, хубави очертания. И? Да не би това да те прави нещо повече от Death Whore или някой друг? Не.. не по плочките на корема се определят хората.![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Не съм казвал, че ме прави нещо повече, никъдеПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
Подържаната фигура е просто + към целия комплект![]()
В момента съм се депресирала, че не мога да си намеря работа и въобще не ми се учи това, което следвам...с удоволствие бих тръгнала на аеробика например, но първо трябва да си оправя нещата...здравето...
И всъщност бих била много щастлива, ако си стегна краката, дупето и се махнат любовните дръжки...не искам да съм мускулеста. И бтв...ако си видял онази снимка с мъжа, на нея наистина изглеждам дебеличка...![]()
Не е нужно да "тръгваш" на нещо си, едно скачане на въженце, едно спринтче - хем е здравословно, хем те поддържа в добра форма.
И хубаво, здравословно хранане - перфектно.
Каква работа търсиш, че толкова не можеш да намериш![]()