.
Затворена тема
Страница 49 от 147 ПървиПърви ... 394546474849505152535999 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 3657

Hybrid View

Хммм...за предпочитане да не е с пряк контакт с клиенти. И секретарка става, но с тези обеци няма начин

А ако няма кой да ме юрка, ще се откажа, познавам се
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Еее, ти пък много претенции
    Успех ти пожелавам.

Мерси. И не са претенции, просто съм сдухлива

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Добре де, стига толкова.
    Ти, момче, имаш ли си на представа, че жените сме много по-склонни на напълняване. Така са устроени организмите ни. Трудно се избиват мазнините, причинени дори от малко ядене. И тук не става въпрос до бир или МакДоналдс! Тук става въпрос и до здравословна храна.
    От друга страна, красотата на женското тяло е в извивките. Ти ако искаш някаква културистка или плувкиня с 100 гръб - търси си такава. Аз съм на мнение че кокалестите момичета не са яки. Ако мъжете харесваха кокали, щяха да пипат за лакътя, не за задника (както казва една моя приятелка).
    Момичето си е прекрасно! И не ти си човека, който ще й казва каква е! Нямаш това право, защото дори не си я виждал!
    Идеал за момиче?
    Това:
    http://www.travel-images.com/russia473.jpg
    Или това(на ваша отговорност):
    http://www.citynews.ca/images/2006-1...ngdisorder.jpg

Е, съжалявам. Аз изглеждам така и въобще не ме грее какви са твоите идеали за жена. И най-важното аз се харесвам!

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Моите трещелки and
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    Добре де, стига толкова.
    Ти, момче, имаш ли си на представа, че жените сме много по-склонни на напълняване. Така са устроени организмите ни. Трудно се избиват мазнините, причинени дори от малко ядене. И тук не става въпрос до бир или МакДоналдс! Тук става въпрос и до здравословна храна.
    От друга страна, красотата на женското тяло е в извивките. Ти ако искаш някаква културистка или плувкиня с 100 гръб - търси си такава. Аз съм на мнение че кокалестите момичета не са яки. Ако мъжете харесваха кокали, щяха да пипат за лакътя, не за задника (както казва една моя приятелка).
    Момичето си е прекрасно! И не ти си човека, който ще й казва каква е! Нямаш това право, защото дори не си я виждал!
    Идеал за момиче?
    Това:
    http://www.travel-images.com/russia473.jpg
    Или това(на ваша отговорност):
    http://www.citynews.ca/images/2006-1...ngdisorder.jpg

Е, съжалявам. Аз изглеждам така и въобще не ме грее какви са твоите идеали за жена. И най-важното аз се харесвам!
    Подкрепям....Death`Whore`` е една от най-красивите жени тук!И една от най-красивите жени, които познавам!
    Аз пък изглеждам така
    http://i14.tinypic.com/4m88e2c.jpg
    http://i11.tinypic.com/4ziqwkl.jpg
    и не съм кой знае колко слаба...и определено се харесвам!И други хора ме харесват....не е задължително да съм с ебаси стегнатия корем за да се харесвам и на себе си, и на другите около мен!
    Затова, мили Гост-е. спри да казваш, койе мазничък и кой не...не си ти човека, който ще го определея!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Guest
    Хехех, типична женска реакция, не знаят за какво говорят, но си говорят. И най-специално - не разбират аз какво говоря
    Ами успех, бе, момета, харесвайте си се, не съм ви забранил

Защитват ме хората...какво да ги правя Мерси все пак...макар че не е нужно, разбрахме се и от моя страна няма лоши чувства.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Защитват ме хората...какво да ги правя Мерси все пак...макар че не е нужно, разбрахме се и от моя страна няма лоши чувства.
    Разбира се, ти си добър събеседник, с тях нямам какво да си кажа

exploitedteen, прав си [-o<

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    На Диди съм и казал каквото трябва , няма го казвам тука...
    Ако не ти харесва как изглежда , можеш просто да се погледнеш в огледалото , поне излез с някъв ник за да се обясняваш....

И за да не е офтопика , който се получава в темата , превръщайки я в провдник на простотий и чалгарски историй :

http://i169.photobucket.com/albums/u...o/S7301289.jpg

Хихо, а ти много ли се грижиш за тялото си?

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Тук не става въпрос до теб. Тук ставаз въпрос до принципи.
    Знаеш ли, драги мой красавецо, имам много приятели, които по цял ден седят във фитнеса. И аз ще ти кажа - предпочитам момчета без мускули. НЕ харесвам мускули! Мразя! Отвращава ме! И все пак не ти казвам, че за мен си гаден, нали? Не ти казвам че е надуфка? Не ти казвам да си помпаш мозъка, вместо бицепсите и трицепсите, нали?
    Аз не съм влизала в този форум от една година. Не говоря, за да защитавам някого. Имам си собствено мнение, също като теб. И имам право да си го изразявам, също както и ти.
    И затва ти казвам - въобще не ме интересува дали за теб аз или `Death`Whore`` сме мазнички! Ако искам ще си пусна секс дръжки до пода. Щото аз се харесвам такава, каквато съм и, ако тръгназ да правя нещо, ще го правя за себе си, не за да ме харесват другите!

Да не е флууд!
    Не съм 20 кила - хакт. Не съм в мускули - факт! Ама не ме боли фара!

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

То и аз се очертава да съм без сланинки и целулит скоро...но няма да видите

Guest
    Нали ти казах, бе - харесвай се, кой те спира.
    Разликата тука е, че ти говориш неща за мен без да ме познаваш, тъй като дори не съм регистриран тук, нямаш 2 реда информация за мен.
    Нито вкусовете ми знаеш, нито дали ходя на фитнес
    Ама и нямам намерение да ти разкривам "тайната"

Guest
    Горното се отнасяше до ErinEverly.

Важното е човек да си се кефи как изглежда бре...
    Ае да не е офтопик, и да не бъда баннат пак защото не съм прилагал снимки към коментарите си:

http://img411.imageshack.us/img411/9080/p1010088tm4.jpg

от витоша пред две седмици е някъде...
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Guest
    oh so...whatever

ПП ScionOfStorm, надявам се не давиш кучето

Не, то се кефи на чешми и подскача около тях Аз се прая на некъв уотър мейдж и го дразня само ;p
    Ама то не е мое де
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен
    Град
    Utopia..
    за мен това е хубаво женско тяло:
    http://img128.imageshack.us/img128/7...i0161fana4.gif

като каза Ерин(за сефте да съм съгласен с нея) , красотата на жената е в извивките.. кокалите и прекалено стегнатите не ме привличат
    харесвам по-широк таз

Много мразя кльощави дупета.

Супер фен Аватара на fake
    аайде бе
    При положение, че пиеш редовно бира и не спортуваш, и вероятно не спазваш добър хранителен режим не може да се очаква нещо различно
    братле, понеже много разбираш...аз дебела ли съм бе мойто момче? или поне мазничка?
    пия бира повече от редовно, прекалено много ме мързи да спортувам, нямам никакъв хранителен режим и се тъпча с боклуци

искам пак да....седя по цял ден на слънце и да зяпам птици

държа да се знае, че нямам за цел да се хваля, ама не съм съгласна че всички мацки които пият бира и не спортуват друго освен секс, са задължително дебели
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    аайде бе
    При положение, че пиеш редовно бира и не спортуваш, и вероятно не спазваш добър хранителен режим не може да се очаква нещо различно
    братле, понеже много разбираш...аз дебела ли съм бе мойто момче? или поне мазничка?
    пия бира повече от редовно, прекалено много ме мързи да спортувам, нямам никакъв хранителен режим и се тъпча с боклуци

искам пак да....седя по цял ден на слънце и да зяпам птици

държа да се знае, че нямам за цел да се хваля, ама не съм съгласна че всички мацки които пият бира и не спортуват друго освен секс, са задължително дебели
    права е.
    една позната яде три пъти повече от мен и все дюнери и пици .. през половин час и си е 46 кг.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly

Я вижте как нарочно си е закрила лицето, щото мръдне ли малко от косата ииии.. магията ще се развали

БТВ, можеше да пуснеш оная снимка от .. Амор ли, беш ли го кфо беше.. мъжете искат да гледат селският навик прашките да излизат от дънките и да се 'катерят' чак до хълбоците..

П.с. Това, което каза ФЕЙК е вярно - някои хора имат бърз метаболизъм /като мен /.. каквото и колкото да ядеш - НЕ се отразява, ако щете вярвайте.. аз също познавам такива момичета.

БТВ, споменах ли ,че последните 20 страници може и да изчезнат скоро, с всичко пускано в тях?

^ Защо?
    В смисъл, хората пак ще си пуснат същите снимки, сейм стори ол оувър агейн... Няма смисъл :/

Guest
    [/b][b]братле, понеже много разбираш...аз дебела ли съм бе мойто момче? или поне мазничка?
    Не, ама си безформена
    Обаче са безформени. Пък и все като стане реч за фитнес и всички мислят за "изваяни" тела и поакзване. То е за здраве най-вече.
    А до колко ще натрупате такива мускули - в България има 2-3 така мускулести жени. Може да ги познаете по спринцовките тестостерон дето им стърчат от задниците.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си