.
Затворена тема
Страница 50 от 147 ПървиПърви ... 4046474849505152535460100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 3657
    Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Бау
    Мачок, желаеш ли да я пусна
    Глей сега.... ще ти обясня нещо популярно. Аз си харесвам и лицето даже Ако мислиш обратното как ще обясниш другите две снимки Истината е че.... Истина няма все пак
    Аз си се харесвам пък Да ти е гаднУ!
    Грешки съм правила, но кой не е правил Ти ли, великолепний?

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Мега фен Аватара на machoka
    ^^ е, ти ако не се харесваше, обожателите ти щяха да спаднат до... 0

Таа па, аз съм безгрешен, не съм ли ти го казвал?!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от machoka

Таа па, аз съм безгрешен, не съм ли ти го казвал?!
    Ау... Много си станал страшен напоследък
    А и кой ти е казал че се нуждая от обожатели Такова съкровище като мен само аз съм си достойна да го притежавам
    Ти ли си безгрешен бре
    А кой са флууди в темата? Хм. Аз, предполагам. Бан! БАн! Бан!

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Супер фен Аватара на fake
    аз не го мразя

и кое ми е безформеното, че не разбрах? може да нямам цици, ама не ми и трябват, пък и това, което имам поне със сигурност не е увиснало
    пък задника ми е по наследство малък, така че не си и помисляй да се хващаш за него
    перфектни момичета 90/60/90 има по кориците на списанията и по подиумите.малко са в реалния живот. наясно съм колко трудно се поддържа такава фигура - и какъв е смисъла да търпиш една камара лишения, за да могат 40 годишни чичковци да лъскат на снимките ти?
    Boots and braces don't make racists!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    аз не го мразя

и кое ми е безформеното, че не разбрах? може да нямам цици, ама не ми и трябват, пък и това, което имам поне със сигурност не е увиснало
    пък задника ми е по наследство малък, така че не си и помисляй да се хващаш за него
    перфектни момичета 90/60/90 има по кориците на списанията и по подиумите.малко са в реалния живот. наясно съм колко трудно се поддържа такава фигура - и какъв е смисъла да търпиш една камара лишения, за да могат 40 годишни чичковци да лъскат на снимките ти?
    Много добре казано и съм напълно съгласна. Предпочитам да живея 20 години с цигари, кафе и бира, но да си правя кефа, отколкото 200 със зелена салата и водичка!
    Аз съм свободолюбив човек, лишения и правила не понасям. Нито за здраве, нито за т.н. красота. А и красивото, както съм казвала, е много относително.
    П.П. И на мен не ми слагай чужди думи в устата. Аз мачока не го мразя

Erin Everly

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    аайде бе
    При положение, че пиеш редовно бира и не спортуваш, и вероятно не спазваш добър хранителен режим не може да се очаква нещо различно
    братле, понеже много разбираш...аз дебела ли съм бе мойто момче? или поне мазничка?
    пия бира повече от редовно, прекалено много ме мързи да спортувам, нямам никакъв хранителен режим и се тъпча с боклуци

искам пак да....седя по цял ден на слънце и да зяпам птици

държа да се знае, че нямам за цел да се хваля, ама не съм съгласна че всички мацки които пият бира и не спортуват друго освен секс, са задължително дебели
    С кой правиш секс, ако не е тайна

Град
    До Вчера Живях Срещу Лудницата, А Днес Живея Срещу Нас!
    Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    С кой правиш секс, ако не е тайна
    хаахаах ама що си помисли, че визирам себе си
    в близко бъдеще май ще съм само на бира...ама ще трябва да помагаш после...щот ще съм пуснала огромно бирено шкембе от безсексие (защото така искам)
    Boots and braces don't make racists!

?!
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    еЛитУ пак извади супер яки цици в последната си снимка.
    Пепс фром марс си е супер готино емо, тъй че шшшт...
    Ааааа Коалка ми е любимата модераторка... от всякъде.

А относно повечето нацита дето се подвизават последните месеци тук и заслужават бан. Те пречат на развитието на нацизма, защото хората като ги видят какви са тъпи и се отказват завинаги от тази идеология.
    Хей я не слагай всички под един общ знаменател!!!
    Правилно, мамин. Ти спадаш към рядко простите...

МАЧОКА НА САПУН !

Guest
    Аз съм стария гост

fake, това, че не напълняваш е щото си ектоморф
    Това, че не спазваш хранителен режим не означава, че ще надебелееш, всичко е доста относително, но ако ядеш много тестени изделия, пиеш бира(докато ядеш тестени изделия или пържено) гаранция ти давам, че ще замазнееш и то особено ако ядеш преди лягане.
    Не мога да кажа нищо за телосложението ти, прекалено отдалече си снимана за да си личи нещо, просто изглеждаш слаба.

Относно machoka - пиши ако имаш желание да натрупаш малко килограми и се чудиш как да качиш. Има си начини за забавяне на метаболизма.

И да, разбирам ги нещата, тези специално.

Цитирай Първоначално написано от OrL_SeX.
    Мъри,Мъри само се излагаш

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    но ако ядеш много тестени изделия, пиеш бира(докато ядеш тестени изделия или пържено) гаранция ти давам, че ще замазнееш и то особено ако ядеш преди лягане.
    да т е*а в разбирача
    досега обяснявах как едно момиче се разбива от дюнери и пици и е кожа и кости .. тоя чул-недочул си знае неговото
    па и на специалист се бара.. тц-тц

Цитирай Първоначално написано от Метоман
    Цитирай Първоначално написано от OrL_SeX.
    Мъри,Мъри само се излагаш

DA mi qdut Ta6acite weee !
    МАЧОКА НА САПУН !

А btw "мазничка" не означава дебела, означава, че имаш по-голям процент мазнини, отколкото е нормално
    И вероятно на по талията имаш доста.
    Хайде да ходим заедно на фитнес,предполагам ще науча полезни упражнения.Ако съдя по мненията ти досега си запален по спорта и здравословния начин на живот.
    {Ar3 u GoNn4 FiGh7 FoR m3,d!e FoR m3,LiVe aNd Br3a7h3 FoR m3?
    Do YoU CaRe FoR m3? 'CuZ iF y0u DoN't 7h3n F.u.C.k. Y.o.U.}

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

Guest
    Цитирай Първоначално написано от brokenhearted_
    Хайде да ходим заедно на фитнес,предполагам ще науча полезни упражнения.Ако съдя по мненията ти досега си запален по спорта и здравословния начин на живот.
    Да, запален съм и то доста, на фитнес не ходя, поне вече не, но ако има нещо можеш да питаш имам опит и във фитнеса.
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    да т е*а в разбирача
    досега обяснявах как едно момиче се разбива от дюнери и пици и е кожа и кости .. тоя чул-недочул си знае неговото
    Ходи обяснявай на баба си, тя ще те разбере.

но ако ядеш много тестени изделия, пиеш бира(докато ядеш тестени изделия или пържено) гаранция ти давам, че ще замазнееш и то особено ако ядеш преди лягане.
    да т е*а в разбирача
    а тва момиче нали се сещаш ,че като се "разбива" с всевъзможни боклуци и мазнотии няма начин да не й повлияе.Ако не в килограми,то ще й се отрази върху кожата и здравето.

Да, запален съм и то доста, на фитнес не ходя, поне вече не, но ако има нещо можеш да питаш имам опит и във фитнеса.
    10x
    {Ar3 u GoNn4 FiGh7 FoR m3,d!e FoR m3,LiVe aNd Br3a7h3 FoR m3?
    Do YoU CaRe FoR m3? 'CuZ iF y0u DoN't 7h3n F.u.C.k. Y.o.U.}

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Знам, че не ми се вижда лицето
    Here I am
    Here I am again

И за какво бяха тия спорове, кой е дебел и кой слаб, кой какво яде и не яде, как спортува или пие бира...? Беше глупаво

Но аз пък се харесвам \/
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Guest
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Много жалко, ама не сте квит с нея (колкото и да ти се иска).

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от brokenhearted_
    да т е*а в разбирача
    а тва момиче нали се сещаш ,че като се "разбива" с всевъзможни боклуци и мазнотии няма начин да не й повлияе.Ако не в килограми,то ще й се отрази върху кожата и здравето.

нали не разбираше от тия неща, бе ?!

старо : http://img89.imageshack.us/img89/6005/bester2.jpg

Guest
    Колкото и да е пак повече от тебе разбира, ОЧЕВИДНО

Сексът си е цял фитнес...даже и приятен И предлагам да спрем с тази тема...не за всеки е приоритет да бъде "перфектен"...аз казах какво искам да направя и с какво ще се чувствам перфектно...а с малко упражнения не вярвам да стана по-немазничка.

Бтв...защо предлагаш на всички помощта, която не са ти искали? Хората са наясно с тялото си, виждали са се в огледалото.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Защото знам, че много момичета се оплакват, че не могат да отслабнат и търсят нездравословни начини, като гладуване и диета, стане ли дума за отслабване първото, което им идва на ум е думичката "диета".

Не съм предлагал на всички, мачока се оплакваше, че к'вото и да яде не можел да качи, а brokenhearted_ прояви желание да ходим на фитнес.

И всъщност може да забравите какво съм ви казал, щото виждам, че малко хора оценяват добрите ми намерения, а аз не обичам да говоря напразно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си