- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ :)
О, аз те забелязахПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Блока зад вас ли е това?Първоначално написано от `Death`Whore``
Блокът, в който живея е.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Напълно съм склонен да протестирам. Най-много аеся по някое време сам да се убедяПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
тва нещо с жълтите прашки... хм, следващия път кво се очаква? отверстията ти в анфас снимани ли?
баси и селските п*тки, дет' са се навъдили... то смях смях, ама по едно време почва да дразни![]()
![]()
http://img77.imageshack.us/img77/863/img776cu1.jpg
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Бе деба вие кво,друга работа нямате ли си?Вече леко почнахте да дразните!Какво точно ти дреме на теб как се е снимала еди коя си?Бхати,не че ми пука особено,но станахте леко досадни с тия тъпи забележки!На мен пък ми писна от хора,които си завират фотоапарата в очите и си светят с 15 прожектора в лицето директно за да излезне "нещо различно"!Мъртва курво(нищо лично,просто повече ми харесва на Български),не знам точно каква се явяваш тук,но определено ми писна да ти чета критиките,знам,че тва си е твое мнение(както това си е мое),но все пак позволи всевишния мачок да определи коя снимка е подходяща за тук и коя не е!Първоначално написано от rewind
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Да съм казала някой да маха снимки? А и същият Мачок щеше да ми направи забележка, ако прекалявах. Щом не е, ще седя тук и ще критикувам, колкото душа иска.
И ПЪРВАТА ЧАСТ ОТ НИКА МИ НЕ СЕ ПРЕВЕЖДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
кво, тряяше да се стресна от простотиите ти ли?Първоначално написано от Ziezi
![]()
rewind,
ако си момиче-си сладка
ако си момче-чаровен
ако махнеш това бръснарско ножче ще си още по-добре
И аз това се замислихПървоначално написано от RAWRRR
![]()
What you give is what you get!
Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}
ти си просто едно от най-красивите момичета,които съм виждалПървоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а ако си измиеш огледалото, цена няма да имаш![]()
![]()
Първоначално написано от TheNightRider
еее, какво, бурни реакции ли чакаш? както опита на онова нещо (както там й беше ник-а) показва - щом не си се снимал по прашки, нямааааааа![]()
Със сивото[/i]
What you give is what you get!
`Death`Whore`` с тая обеца на носа си като някой бик...![]()
От Овча купел ли си? Позната си ми многоПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
rewind е момиче, бре
тъпча солети след диско, че заминаваме на домашно![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от ultra
![]()
![]()
Ебати женската злоба в тази тема.
Кво нападате момичето.
Снимките са даста естествени.
Има доста по позьорските снимки, нищо че не са по цици.
I am what I am !!!
А така...Райдърее!Вади леопардовите прашки и почвай...Ще ти бъда фотограф ако искаш!Първоначално написано от Deus ex machina
![]()
Виж..Мочменцето се снима полу-гол!хахаха
Тази вечер шси пусна снимка...макар че...едно очо няма да ви навреди!![]()
размазано...кончеее!![]()
ха..очо
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
eeeeeeeee, най-после доживях да я видяПървоначално написано от _Cuddly_
Много е готина!
`Death`Whore``, и аз те забелязах. Много си чаровна. А иначе и при мен колкото и пъти да бях пускала снимки, нищо и изведнъж последния 5-6 човека, при това ми казаха, че винаги са ме харесвали :P А аз вече бях решила, че явно на никой не му допадам поне малко и повече снимки няма да слагам![]()