- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ :)
Тъп си като презаписвана касетка на Manowar. Земи пусни една снимка, вместо да се обясняваш за "учението" (ftw?! пахахаха)Първоначално написано от Dani_Filth_BG
като ме ухапа куче
Saatana vittu perkele hate crew!
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Обеците ти са много яки...даже бих казала, че са секси /Какво ми става, е баси...4 месеца на сухо и вече изкуфявам/
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ae da se sno6imeПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Не е въпросът в това, че няма с кого![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ааа-тебе днеска те видях в едно кафе.Първоначално написано от Momchence
едно такова шареничко ; D
мдаа...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Първоначално написано от Dani_Filth_BG
ахахахаха-труп , хахаахха - сатанист , хахахаха - Кредъл
Абе тука всичко перхедрол и грим ли е бе ? Я се оправете малко... в 21ви век сме...
Не давай мнение или съвети, ако не ти ги искат(а вие само акъли ми давате)..
Единаисете сатанински правила(ПРАВИЛА,а не заповеди има разлика) на Земята
Не давай мнение или съвети, ако не ти ги искат(а вие само акъли ми давате)..
Не говори за проблемите си, ако не си сигурен, че някой иска да гу чуе(а вие се оплаквате много).
Когато си на чуждо място, покажи уважение към него или въобще не ходи там(а вие се разполагате като в у дома си).
Ако гостенин в твоето леговище те раздразни, отнеси си с него жестоко и безмилостно(а вие се правите че ви е приятно понеже сте христяни и не можетте да казвате НЕ).
Не прави сексуални опити, ако не си получил сигнал за това(а повечето христяни са педофили).
Не вземяй това, което не ти принадлежи, освен ако не е бреме за друг човек и той не моли да бъде облекчен(а циганчетата са христяни и крадат много).
Признавай силата на магията, ако си я използвал успешно, за да постигнеш желанията си.Ако отричаш силата на магията, след като успешно си заложил за нея, ще загубиш всичко, което си получил.
Не се оплаквай за нещо, на което няма нужда да се подлагаш.
Не навреждай на малки деца(а от христяните доста са педофили).
Не убивай животни, освен ако не са те нападнали, или за храна.
Когато вървиш на открито, не закачай никого. Ако някой те обезпокои, помоли го да престане. Ако той не престане, унищожи го.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
eto me i men ebasi sladura sum
http://www.perfect-shit.com/shit.jpg
Многооо си ми позната от някъде .. ама не мга да се сетя от къде ... от къде си ?Първоначално написано от daya
![]()
... k33p w@lkinG ...
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
www.rusnaka91.sladur.com
това съм си аз![]()
Raise your fist!
daya на мен ми прилича на женския вариант на един приятел![]()
Първоначално написано от Mimka_sweet
И на мен ми прилича на женски вариянт на един познат
![]()
П.П. mimka_sweet откъде си...може да става дума зе един и същи човекПиши на ЛС най-добре.
хъхъ..
и на мен !!Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
daya, аз пък като те видях веднага ми напомни на една приятелка /Поли/ от Плевен и после прочетох, че и ти си от Плевен![]()
http://img476.imageshack.us/img476/2676/s5300944oo0.jpg
Тази снимка е много......ъъъъА впрочем слънцето ми пречеше и затова съм си сбръчкала челото.
![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Momchence
HAxhxhahHAhxhahxhxhaH ауу леле човек ше ме съсипеш с тая първата снимка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
shadow4e,
имаш хубави зъби.
![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
тия ги разправяй на някой другПървоначално написано от shadow4e
Момченце, снимката На Плажа е достойна за специализирани сайтове... по хубава фотография не съм виждал
ей,ще ме принудиш да си кача снимките от дисковете на компютъра.Първоначално написано от OtherDimension
..
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“