Първоначално написано от
I*object
Така..ще бъде гротесков и дълъг пост..
*Вдишам.Задържам 1 минута и издишвам тежко*
(ти може да задържиш 4 минути,понеже виждам ,че си "wanna be emo",повярвай ми,от задържане на въздуха може да се самоубиеш,зависи колко е силна волята ти,за да надвие вегатативната ти нервна система)
Няма нищо по-дразнещо от емота,освен хора които не са емота,а искат да им подражават.Не че има понятие "истинско емо" понеже,за да има такова понятие,то трябва да има семантика. А във "философията" на емото,по-скоро в липсата на философия,няма никаква семантика.Въпросът при емото,е до-колко добре можеш да имитираш "емо стайла"..а като гледам ти въобще не го докарваш.Аз дето не съм емо и ги ненавиждам,повече го докарвам от теб.Неволно,разбира се,макар че веднъж бях готова да скоча на едни мъже,които после разбрах че са нацисти,само защото ми бяха казали "Ей,емо!".Както и да е малко ми е объркана мисълта,понеже пуша двойно по-тежки цигари ,отколкото съм свикнала,и даже мисля че имат вкус на черен шоколад,ако някой се интересува Victory Deluxe Slims,а и една песен в която се пее защо не може да пие м винаги и защо трябва винаги да сме трезвени,ми обърква тотално моралните устои..ако някой се интересува.. Tool - Sober.
Другото нещо,което е надскача естетическата категория на "смешното" и е на границата с трагичното е това,което си написала на scrabble си,някакви думички като "любов","ВЕНА","омраза" и тн (съжалявам не ги дочетох,бързо загубих интерес") .Не мислиш ли че е твърде неприятно лаконично?Какво разбираш ти от любов ? Или от болка?
Едва ли си на повече от 17 години,а ако твърдиш че си изпитвала истинска любов до тази възраст е смешно.Защото истинската любов въобще не е това,за което ти си мислиш."Истинската любов" е ..взаимни компромиси,в името на една обща МЕРКАНТИЛНА цел,свързана с най0силният инстинкт-този на самосъхранение.Ти даваш на мъжа си това от което има нужда,и той ти отвръща със същото.За да си помагате и да оцелявате заедно.Мнозина може да ме упрекнат,че принизявам нещата,и ги разглеждам на първично ниво..но това е защото са предубедени,"моралисти","до ре възпитани".. и тн.
Та,мисълта ми е,стани на 30 години,пък тогава говори за трудностите в живота.
Момиченцата като теб даже за секс не стават,но можеш да въртиш свирки,сигурно на моите години ще си царица на тези работи.
Hint!:Трудност не е да си си забравила джобните и да ти се наложи да дойдеш пеша от училище до дома!
П.П..
Поне снимките да имаха художествена стойност,но уви..
Единственото хубаво и фотогенично нещо,поне малко от малко,е скрабъла..
Тези зелени чехлички,този малък нож от Веес Телешоп..тази врата зад теб,приличаща на тези от квартиорите в Студентски град..някак си ми идва прекалено натруфено.Друг път вземи по-голям нож,и направи whateva a real emo does.
Аз не знам защо имам предчувствието,че снимките са само предтекст да си покажеш дебелите,голи крака..не е необходим целият театър с ножовете,играта и дзилените плочки ,за това,просто се снимай по бельо и се пули на всички които те критикуват - beat the bastards!