- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Za zodiite
Abe hora do sq se rovih iz neta i se 4udq dali teq horoskopi deto gi pi6at na vsqkyde sa verni. Vie kak mislite? Dali naistina vsqka zodiq moje da ima vryzka s to4no opredelenite si za neq dr zodii. Naprimer az sam zodiq rak i navsqkyde pi6e 4e moga da imam hubava vryzka samo s ribi i skorpion .... mn typo 6toto az sega hodq s vodolei .... vie kak mislite az po princip mn vqrvam v tq ne6ta za koeto mn se mrazq i sq nqkvo mi e tersene ... poznavate li Dvoiki rak i vodolei koito si se obi4at ili naistina tova e nevyzmojno....
Пълни глупости са това. Най дългите ми връзки винаги са били със зодии за които пише че нямат абсолютно никакъв шанс
Виж обаче за описанието на характера обикновено познават мамка им![]()
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
az ne vqrvam na teq ne6ta ama hi4. i az sam rak, pak to4no s skorpioni se razbiram trudno nz 6to.tva sa palni 6turotii koiro samo gledat ka da izmakvcat pari ot djoba na horata!
Първоначално написано от ™G-Baby™
Аз съм риба...можем да пробваме една връзкаще разбереш колко неверни са тия неща...Мисли трезво как ще са верни за приблизително 1/12 от населението на земята...
Като им вярваш, чети си ги, гледай си ги, съобразявай се кога да пуснеш фиш от тотото, ама не си втълпявай глупости...ти най-добре можеш да си прецениш дали се разбираш с някого или не...
"You can't have everything.Where would you put it?"
И аз съм рак , и аз по принцип вярвам на такива неща ,ама точно на товане точно .
Всичко което се случва на Земята е написано на Небето
И трите сте зодия рак...Еми к'во да ви кажа аз съм вашият човек явно
или ако има още някой рибок да се обажда
![]()
аз също вярвам в тея неща...но..ддз никъде не пише че овен и риби са добра комбинация,но....аз и авера сме си вече 8 месеца и нещо заедно....Но пък наитсина за характера и всичко останало са прави...мисля че не зависи толкова мн от зодията на човека,колкото до характера му![]()
abe nz kolko sa veni tezi raboti naistina ponqkga tova koto mi se slu4va izcqlo savpada s horoskopa mi no tova spored men e 4ista slu4ainost....
poprincip i az dosta vqrvam v tezi ne6ta no v granicite na normalnoto spored men jivota e takav kakavto si go napravi6 .. ne e nebohodimo da 4ete6 horoskopa si za da razbere6 4e ne6to m/u teb i priqtelq ti ne varvi
az sam deva i pi6e 4e aksidenat mi e telec e hodih s telec razdlihme se.. taka 4e tova vob6te ne e vqrno zavisi si ot 4oveka mnogo...
e tova e moeto mnenie =)
Аз съм дева и съм чела ,че мога да имам хубава връзка с козирог.А до сега не съм видяла хубавото в тази връзка,така че всичко е пълна глупост с тези зодии![]()
Ами аз не вярвам на тази неща.Мисля,че имаше подобна тема.Това,че с приятеля ви не си допадате като зодии,не пречи да се обичате.А и щом така,обичайте се.Аз съм Близнаци,но не си търся приятел според зодията :P Не се спичай.Обичай!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
i az sum ra4ka:P
a otnosno tova 4e racite si podjihdat s skorpi i ribi-zavisi. da ne si misli6 4e vsi4ki raci se hva6tat sus skorpioni i ribi-neee...
vsi4ko zavisi ot razpolojenieto na planetite v to4niq ti moment na rajdane, a i ot ascedenta ti, moq naprimer e vodolei; taka 4e ne vqrvai 4ak tolkova slqpo na tezi ne6ta![]()
Ужасно много вярвам след предишната ми връзка!
Аз съм Везни тя е Близнаци - проверете зодиалканата съвместимост
Всичко си беше перфектно винаги имаше какво да си кажем какво да правим ... беше ни забавно и приятно ... но близнаците много изневеряват за съжаление
Сега сме просто приятели и ония ден се нареждахме и после се смяхме заедно ... много ми е забавно с бившите!
Сега пак съм хлътнал по БЛИЗНАЦИ и пак има какво да си кажа с нея и винаги ми е забавна и приятна компанията й ДОРИ И ДА МЪЛЧИМ
И да за 4 месеца (старата връзка) опознах много близнаците и сега като гледам това момиче (което занимавам вече 3-4 месеца) намирам ужасно много прилики в характери мислене и т.н. ( а може би просто търся бившата? )
Незнам аз ВЯРВАМ!
А извинявам се за въпроса,ама ще съм ви много благодарна ако ми помогнете.От къде ги проверявате тези зодиакални съвместимостиАз не вярвам много,ама все пак ако някой може да ми каже,да пише или тук или на ЛС.Мерси!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
Аз лично преди да се занимавам с някое момиче имам си 2ра регистрация в флиртче.ком в която съм уж Ф и сменям датата на нейната влизам с мойта гледам профила и там има опция "Проверете зодиакалната си съвместимост"![]()
http://www.astro.com/ Това е един свестен сайт...правиш си профил и ти дава безплатно доста инфо за любов, характер, работа и прочие и прочие...
Мерси!Първоначално написано от SafeCracker
az vqrvam!!!Estestveno e strogo individualno za vs 4ovek s kakva zodiq 6te si pasva.Edinstvenoto koeto moga da kaja e 4e v mom4etata ot opredelena zodiq ima shodni 4erti.Az naprimer sum vodolei i vinagi haresvam vodolei!!!!Ne 4e gi pitam predvaritelno ili ne6to takova... prosto v posledstvie kato popitam i se okazva predstavitel na imenno tazi zodiq!!!!Mnogo gi haresvam.... strahotni sa za6toto s tqh nikoga ne e sku4no...vinagi 6te se nameri ne6to interesno za koeto da razkazvat.Duha na kompaniqta....
E... ot nameci kato 4e ne razbirat mnogo...no koi 4ovek e idealen![]()
![]()
![]()
ti ne si dobre be moito momi4e....ako se obi4ate i razbirate kakav e problema?????????NIKAKAV!!!Tova sa palni gluposti...ne im obra6tai vnimanie za da ne provali6 va6ite otno6eniqПървоначално написано от myni4eto13
![]()
По тази логика, гаджето ми е дева и аз съм дева-не може да сме заедно, но не е така, мисля, че доста си подхождаме.Има някои неща, които са верни, но в общата характеристика, а не във всекидневния.
Тези несъвместимости , които ви се получават , че рак - овен (примерно) не си пасват се отнася по принцип за зодията и е характерно за типичните представители на тази зодия (рак с асцендент рак) , обаче ако асцендента ви е друг може и да се получат някои разлики. Има хора , които половиният им характер се основава на асцендента. Всичко е строго индивидуално. Вие просто четете основните характеристики за определената зодия и си мислете , че хороскопа е само това. Да ама не е !
П.П. Повечето характеристики , които са дадени за моята зодия Лъв е точно така и най - много си пасвам с Водолей , както го дават в повечето хороскопи.