- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- сами на маса
някакси ми е странно да седна сама в кафе, ако съм сама се разхождам, ей така просто си ходя безцелно и си блея, понякога имам такива периоди - предпочитам собствената си компания и мислите си пред това да съм с други хора тогава се мотая из квартала...иначе ми се е случвало да сядам сама в кафе 1 на обяд и да пия бира, просто една приятелка си беше изпуснала автобуса![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
в кафе сама не съм сядала, но в градската в плд си сядам сама на някоя пейка с книжка преди даскало ако съм втора смяна, все пак не смятам че съм лоша компания за себе си че да си нямам уважението да остана на саме с мислите си
"Целувка за лека нощ"
не ми се е случвало,не бих го е направила,ама чак да ми се стори толкова просташко колкото на тия двечките..не мисля!!!
ама иначе да се разхождам самичка... мн пъти ми е е случвало.. просто излизам по-рано за срещата и насам натам.. и така :ю![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Нищо не откриваш всъщност.Първоначално написано от Shadow_Walker
Няма какво да откриеш,зная.
същите неща,същите улици,същите
бездарни хора,същите
мъртвородени бебета,същите им лигави претенциозни писъци,същите
оръфани клошари,същите смрадливи болни псета,същите
пречупени цветя.
Същите бездуховни празни сенки,родени от
същото онова увехтяло слънце.
И същите думи,същите разговори.
Същите слова и безсмислени приказки и поучения.
Същите автобуси,къщи и блокове.
Същите огромни гнусни реклами,същите
величествено пошли магазини.
Същите.
Като никога досега.
А някъде далеч е съществувала
подобна реалност.
Малко по-хубава,чиста
и неопетнена от днес.
и от утре.
и от шибаните цици
на Преслава,които се лашкат
по билбордовете
и скриват малкото късче
овъглено небе.
..
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Не ме познаваш, че да кажеш.То аз не се познавам камоли ти менПървоначално написано от pathetic
![]()
хъхъ..
пак пропусна съществената част от поста ми.Първоначално написано от Shadow_Walker
как успяваш?
патетик
това Спенс ли е или си внушавам?!?
Е,не знаех че копирам спенс.Първоначално написано от alice sw
готино,
но продължавам да се съмнявам.
Жалко,че не правите разлика
между рап-гейщина и мен.
Ама..сефте.
Не бих го направила. Просто ще ми е глупаво. Щом няма да има с кого да си говоря, за какво да сядам на кафе, бих могла да правя същото и в нас.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Патетик Не се ли намери някой да те изчука тебе!?![]()
По темата на всеки се е случвало да е сам еди къде си...
Тези са били някфи тъпи кокони .
Light The Universe
нямах това предвид, уотевър
и все пак имаше една песен ...и все същите хора, все същите улици, все същите дупки по улиците, все същите дупки в джобовете... нещо такова
Няма нищо странно нито тъпо в това да седнеш сам в кафе или бар..правил съм го няколко пъти и обикновено си чета нещо и си релаксирам..най-вече в късния следобед.
Тия двете от тролея явно имат недостиг на сиво вещество..но такива са повечето хора в наши дни!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
all along the watchtower..Първоначално написано от Valar
Абе,ти къде се буташ.
Знам,че ме искаш,ама..
Алис,вероятно е да се съчетаят
думи като тези.
Не му придавай значение,а?
Ъ не съм била сама на кафе, но съм чакала повече от час...Забавно, но пък той беше хубав...Ех, времена...
Сега понякога вечер си развявам сама гъза по центъра. Преди следобед излизах да чета, обаче сега съм на работа и чета там...
Няма нищо по-прекрасно от това да излезеш със себе си. Да си стоиш, да не си мислиш за нищо, да мълчиш...
Ех...Утре ще изляза сама.
В такъв случай СИ била сама на кафе.Първоначално написано от aLL|aLoNe
Чакането е просто дума,с която оправдаваме глупостта,невротичността и нелепието си.
точно сам да съм бил не може да се каже, щот познавах пресонала, но на масата си бях сам де. с вестничето, правя преглед на печата набързо, само заглавията, някой бърз разговор от реплика две със сервитьорката и това е. иначе, да седна и да гледам птичките навън ми се вижда скучно.
в стремежа си да бъдеш оригинална, стана нелепаПървоначално написано от pathetic
![]()
Чакането е нещо, с което оправдаваме доверието и уважението си към някой.
напротив.Първоначално написано от LunaTriCk
Просто ти все още вярваш,че има такова като Чакане.
А не е така.
пък аз вечно съм нелепа.
За вас.
Здравеей.
че какво..??естествено ,че бих седнала сама на кафе..дори преди 2 дни ми се случи-изпуснах си автобуса от София и трябваше да чакам 2 часа следващия и си седнах на кафенце на гарата,пих си количка,четох си Ървин Уелш и времето мина невероятно бързо между другото.
Не виждам нищо странно в това да излезеш сам като ти се излиза и нямаш с кой..разкарваш се малко..може пък да срещнеш някой познат и да останеш с него..хаха аз 1 ден така-излизам уж за 20 минути да се разкарам,че ми доскуча в нас и срещнах разни приятели и стоях с тях 2-3 часа ,после си тръгвам аз и срещнах други хора и така..излязох на обед и се прибрах към 8 .
get off.
не знам в кой свят живееш ама сигурно е забавно тамПървоначално написано от pathetic
![]()
И какво му е странното човек да седне сам в кафе не разбрах? Аз в кафета не ходя често, но много пъти ми се е случвало да се размотавам с часове по улиците или да седя на някоя пейка сама...
O.O o.O
Епа що да не си седна сам в кафе примерно, кой ми пречи о.О
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Cuz it's outrageousПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
ми да...някой* може да те види че си сам...и ще ти се смее...
*тъпа путка
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Мдааа. И аз така. Случвало се е приятелка да каже да я чакам в някое кафе. Аз послушно си сядам, поръчвам си и не бърка особено.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Веднъж миналото лято (работех на морето) се бях разбесняла на момичето, с което живеех. И си хванах пътя и тргъгнах без цел и посока. Чух от едно плажно капанче rainbow - can't let you go и понеже бях зажадняла за моята си музика, седнах сама, поръчах си алкохол. Впоследствие след 1 час вече с бармана се бяхме отрязали и си говорехме за нещата от живота.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Ако съм решила да цикля си го правя у нас![]()
А иначе ако съм сама и вече избочвам,излизам си шлая се,обикалям по магазините![]()