- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- сами на маса
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
В кафе едва ли бих седнал сам,но в някоя градина или парк може
поне е приятно .Първоначално написано от LunaTriCk
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Когато ми е кеф го правя, не ми дреме, че съм сама. Понякога се случва и да чакам някой, който ще закъснее.
Правила съм го, няма нищо странно/страшно/ненормално в това.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Колко пъти съм си писал така домашните
А защо точно ги е срам тия "кифли"
да седнат сами където и да било ли?
ще ви кажа.
Те излизат вън с единствената цел да се покажат.
А така няма пред кого.
И ако случайно мине някой техен познат(от същия вид) ще им се смее,
че са без "компанията".
И въобще е готино да си с хора,да клюкариш и така нататък.
А хората,които излизат сами се смятат за особняци.
Каква е причината да ни наричат така не зная.
Вероятно завиждат да речем.
Обаче знам,че тези,които излизат сами-не ги е страх да останат насаме с мислите си.
Останалите се боят.Те просто нямат за какво да общуват със себе си.
Бездуховност иначе казано.
абе простотии общо взето.
![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
не съм го правила.. лично и не бихно не ми е странно .... а и нищо такова не бих казала ако видя такова момиче камо ли приятелка!!
Не бих отишла на кафе сама не защото ще е "излагация", а просто защото ще ми е скучно. По принцип ходя по кафета, за да съм с приятелите си, да се забавлявам. Иначе мога да си налея една чаша кафе и да си седна в нас самичка да си го пия, както и понякога правя
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Много точно каэано!Първоначално написано от pathetic
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Presley`n`Sum
това,че на някой не му се излиза сам,не значи,че е бездуховен ебати..може просто да му е скучно да си излезе сам,аз не виждам нищо лошо в това.
get off.
Със сигурност не бих го направил.
Колкото до оставането сам с мислите - предпочитам да се разходя в парка или да ида някаде надалеч с колелото. Но сядането сам в заведение не ме влече с нищо.
Аз никога не съм била сама в кафе/дано и не бъда/ :P. Не, че е толкова странно, но по принцип обичам да общувам и предпочитам копанията на някой приятел. Но се придържам и към фразата "По-добре да си гладен отколкото да ядеш какво да е и по-добре да си сам отколкото с кого да е"
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
На някой ъм... духовен човек не би му било скучно сам. Толкоз.Първоначално написано от Juicy_Lucy
Saatana vittu perkele hate crew!
случвало ми се е да седна некъде сам и да изпия една бира.
Ми слу4вало ми се е и изобщо не смятам, 4е е излагация. Има моменти в които сами4ка си се 4увствам най-добре и не ми трябват други хора. Ствало е така например след изпит - у4а във Виена - сядам си в любимото кафе, поръ4вам си горещ шоколад и се насляждам на това, 4е вси4ко е свършило и 4е ще си пътувам към БГ и е адски отпускащо. Мисля си какво ще правим и къде ще ходим с гаджето като се прибераЕстествено забавно е и с приятели на кафе
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
И? Разни хора разни идеали... на едни им се струва странно за други е напълно нормално... тъпо е да съдиш човек затова, че сам е отишъл на кафе.
о май гошооо...от кога пък стана срамно да си седиш сам ...където и да било....
![]()
някой ше ги изде ли?кфо ли?
..... ае зле момиченца....
по темата:мда....излизала съм сама....и пак ше си излизам.... кфо лошо има?Като ми е няк'во бъгаво.....така е най-хуу...-излизаш си и....кеф ти майка...никой не те занимава....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Естествено,че бих ..
LaraFairie Photography ...
В това, че е седяла сама няма нищо лошо. Не виждам нищо срамно, аз също съм сядала сама да изпия едно кафе.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!