.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Въпросче

anastacia89-гост
    Guest

Въпросче

Искам да ви питам,ако подам сигнал на някоя медия,чрез интернет за дадено престъпление и ако то е фалшиво.Дали след като се разбере,че е фалшиво дали ще нося наказателна отговорност?И дали те ще сигнализират полицията? И дали ще се разбере,кой е подал сигнала? Говоря чрез интернет,а не чрез телефон.
    Съжалявам ако съм нарушила някое правило,но искам да знам.

Малко е вероятно някой да ти обърне внимание, а още по-малко някой да се занимава да сигнализира за фалшиви данни.

sdg
    Guest
    mi...zavisi
    ot personalniq ti komp mogat -6te te prosledqt po ip no ako otide6 v nqkoe klub4e i da te prosledqt 6te stignat do kompiutara i...tva 6te e ...a nakazatelna otgovornost nosi6 v zavisimost ot tova na kolko si-ot 14 natatuk nosi6

Мега фен Аватара на machoka
    Абе ти няма ли да си влезеш в ника или да си регнеш нов най-накрая?

Я пробвай да си влезеш със своя, мисля, че нямаш бан вече.

anastacia89-гост
    Guest
    Мачок направих си две нови регистрации и не получавам активиращия ключ от админа и няма как да влеза от тях.А старата е банната още,не мога да влеза през нея.Сори за оффа.

Мега фен Аватара на machoka
    Изтрий си всички куукита и темп файлове.. и излез от форума, пак влез - пак пробвай да влезеш.. 90% бана ти е махнат..
    а нови регистрации - направи си нов мейл и него посочи за такъв, където да ти дойде активацията

anastacia89-гост
    Guest
    Благодаря на двамата човека,който ми отговориха.Простотията е свършена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си