.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Guest

Re: imam edno vapros4e ???

Цитирай Първоначално написано от prelestno_krasiva
    awe hora plssss otgovorete mi na toz vapros zna4i imam si kompaniq i vsi4ko e super ama v4era se porodi edin spor ako si na 12 i ne si se mlqskal za zadrasten li se vodi6 6toto vsi4ki sa na tva mnenie osven men i plsssssssss otgovorete mi 6toto poznavam qki horica koit sa na 12 ama ne sa se mlqskali ta za tva pitam i vas plsssssss otg
    ti smqta6 taka 6tot si zadrusten

Град
    At the world's end
    Olele. Ajde pak detski istorij, abe chudq se nqkude ima li opredelenie za tova kuv si ako ne si se mlqskal. I ti na tva mu vikash gotina kompaniq. Molq ti se ne im se hvashtaj na tiq prostotij. A i vse nqkoga e trqbvalo da si imash gadje, no moje bi ne si znaela!
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Град
    At the world's end
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

RQ

Абе верно ли ... те добре, че не са те питали, що не си се ебала вече ... т'фа за целувките иначе е нормално ... боже в каква държава живеем
    ... k33p w@lkinG ...

Guest
    DA be skoro, shte pochnat da se ebat i pod 12 godini i toga shte vidish v kva durjava jiveem. NIe da ne sme romi, zaboga

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не бих си помислила,че който е на 12 и не се "мляска" е задръстен.По-скоро бих си помислила,че който е на 12 и се "мляска" и се е*е е:.....(няма да обиждам децата).
    Достатъчно изчерпателен ли беше отговора ми?

Tazi tema e unikalNoo t1pa.. A ti na kolko godini si ? moje bi i ti na 11-12 ? Otifai eBi nqkoq katerichka i da ne ti puka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си