- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- luje li ?
znachi xodq s edno momche ot 1 sedmica oba4e toi vse e zaet s trenirovki zashtoto imat machove sega i pochti ne se vijdame ili pisheme... trqbvashe da se vidime i v posledniq moment mi pisa sms 4e ima neotlojna rabota... naistina li ima rabota ili me luje i ako e taka kak da go razbera![]()
а ние как може да разберемПървоначално написано от kriiistinaaa
да не съм врачка
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
mi da i az ne sum za tfa pitam moje da ima nqkakuv variant .. off i az ne znam ve4e![]()
![]()
30% moje da kazva istinata ama moje ida laje . predpolagam 4e si ima telefon obadi mu se po nqkoe vreme kogato e zaet s ma4 ili ne6to takova ako digne zna4i laje nikoi neigrae football s telefon v raka![]()
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Може да има наистина някаква работа, но все пак, ако продължи да го прави постоянно, значи има нещо гнило...
emi az sum vra4ka ama moga da gledam samu na rakaПървоначално написано от playful_baby
![]()
![]()
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
ние откъде да знем
Може да лъже, може пък и да не лъже.Може наистина да е толкова зает и сега в момента спорта да е на 1 място за него.след тези важни за него мачове пак продължава да прави така значи наистина лъже и трябва да му биеш шута....![]()
Vinagi shte te obicham!!!
vzemi idi nqkoi den na stadiona kogato uj ima ma4.ako ne e tam varvi pri nego i mu kaji.kak minaha trenirovkite tui onui.ako kaje 4e e igral i tn ve4e ti e qsno....
be crazy!!!..and love the world!
mnogo dobro mnenieПървоначално написано от ^_crazy_^
![]()
Love you Kris !!!
Ти тъпа ли си ?Първоначално написано от kriiistinaaa
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Ми аз гледах на фиде и изглежда има 43% вероятност утре да валят сьомги. Наистина съжалявам.Първоначално написано от kriiistinaaa
Кажи му, че ще го вземеш от тренировка/не че ще стоиш там, защото ще го разсейваш/. Би трябвало да разбереш дали иска да те види или не.
А вие уж подите от 1 седмица колко пъти сте се виждали? Ако е само първият път и той дори не ти пише...може и да не смята, че сте гаджета. Сигурна ли си, че знае впрочем?