.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: luje li ?

kriiistinaaa
    Guest

luje li ?

znachi xodq s edno momche ot 1 sedmica oba4e toi vse e zaet s trenirovki zashtoto imat machove sega i pochti ne se vijdame ili pisheme... trqbvashe da se vidime i v posledniq moment mi pisa sms 4e ima neotlojna rabota... naistina li ima rabota ili me luje i ako e taka kak da go razbera

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: luje li ?

Цитирай Първоначално написано от kriiistinaaa
    znachi xodq s edno momche ot 1 sedmica oba4e toi vse e zaet s trenirovki zashtoto imat machove sega i pochti ne se vijdame ili pisheme... trqbvashe da se vidime i v posledniq moment mi pisa sms 4e ima neotlojna rabota... naistina li ima rabota ili me luje i ako e taka kak da go razbera
    а ние как може да разберем да не съм врачка
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

kriiistinaaa
    Guest
    mi da i az ne sum za tfa pitam moje da ima nqkakuv variant .. off i az ne znam ve4e

30% moje da kazva istinata ama moje ida laje . predpolagam 4e si ima telefon obadi mu se po nqkoe vreme kogato e zaet s ma4 ili ne6to takova ako digne zna4i laje nikoi neigrae football s telefon v raka

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Мега фен Аватара на koalka
    Може да има наистина някаква работа, но все пак, ако продължи да го прави постоянно, значи има нещо гнило...

Град
    sf-to

Цитирай Първоначално написано от playful_baby
    а ние как може да разберем да не съм врачка
    emi az sum vra4ka ama moga da gledam samu na raka
    Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!

Град
    Nqkade tam
    ние откъде да знем
    Може да лъже, може пък и да не лъже.Може наистина да е толкова зает и сега в момента спорта да е на 1 място за него.след тези важни за него мачове пак продължава да прави така значи наистина лъже и трябва да му биеш шута....
    Vinagi shte te obicham!!!

Град
    dimitrovgrad
    vzemi idi nqkoi den na stadiona kogato uj ima ma4.ako ne e tam varvi pri nego i mu kaji.kak minaha trenirovkite tui onui.ako kaje 4e e igral i tn ve4e ti e qsno....
    be crazy!!!..and love the world!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от ^_crazy_^
    vzemi idi nqkoi den na stadiona kogato uj ima ma4.ako ne e tam varvi pri nego i mu kaji.kak minaha trenirovkite tui onui.ako kaje 4e e igral i tn ve4e ti e qsno....
    mnogo dobro mnenie
    Love you Kris !!!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Ти тъпа ли си ?
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Ми аз гледах на фиде и изглежда има 43% вероятност утре да валят сьомги. Наистина съжалявам.
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118431

~

JUMP! JUMP! JUMP ON THE TIGER!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Кажи му, че ще го вземеш от тренировка /не че ще стоиш там, защото ще го разсейваш/. Би трябвало да разбереш дали иска да те види или не.

А вие уж подите от 1 седмица колко пъти сте се виждали? Ако е само първият път и той дори не ти пише...може и да не смята, че сте гаджета. Сигурна ли си, че знае впрочем?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си