- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някаквo предложение?
Понеже искам да купя нещичко на приятелката ми...
но...единственния проблем е че не носи бижута...от сорта на пръстени синжирчета...гривни некфи такива...и това ме затруднява...
Тя се пада металка...и нз просто...много искам все нещичко...![]()
Та ако може някой да помогне...!??!
:P :P :P Мн Ще Съм Благодарен!!!
метълка казваш, какво по-лесно? някое ново албумче на любима група?![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Да, това е идея, добра идея. Само че, предполага се, че ако е супер фенка, вече се е снабдила с цялата дискография на любимците си... Друго?Първоначално написано от Eternal Silence
Знам ли... Ти държиш ли задължително да е нещо материално?
mEtulka bez Grivni ,prusteni i sindjiri?![]()
mnoo stranno ! MI kupi i da album ili nqkoq bluza s lubim izpulnitel ... hm trudni4ko e naistina!..
![]()
еми..носи но металски...ам...не не събира албуми (всите дърпа от нета)но... е фенка на една от любимите ми групи "nightwish",но не съм чул да имат нов албум?!?!?![]()
добре...може и да не е материално...
...опа токущо открих ама излиза чак септември!![]()
Купи й Плейстейшън 3. Па ако не го иска ми пиши едно съобщение
Купи й примерно некфи шипове....и лак и черен молив... все такиа неща кат за металкитеа може и да не е материално...примерно...ако имаш достатъчно парични средства можеш да я заведеш на някое твое любимо или нейно място...или нещо такова... Успех!
ami 6tp ne i kupi6 nqkav qk korsetili ne6to 4erno po-extravagantno (ako se kefi de)
az li4no mnogo 6te se zaradvam!uspeh!
точно това преди няколко дни спомена че искала да си вземе!!!Първоначално написано от Анонимко
но...се чудя...хах...проблема сега упира проблема в размера...или...нещо др...не съм запознат
:P
Добра идеяПървоначално написано от H8_mE
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
пстттточно този беше... http://www.rivithead.com/product_inf...oducts_id/1039.
какво мислите?
moje6 napravo da i kupi6 kitara
samo da ima6 sredstva ako nqma6 nameri nqkoi fr da i napravi portret,opredleno 6e nabere6 to4ki
be crazy!!!..and love the world!
Spored men ako trqbva da podarqva na gadjeto si podaruk ne mislq 4e trea da e ne6to takova kato teniska na nqkva grupa ili ne6to podobno! Moje da vi se stori santimentalno, no az mnogo bih se zaradvala na edna plu6ena igra4ka! Tova da q zavede6 nakude su6to e mnogo dobra idea, stiga da ima6 nujnite sredstva...Aide yspeh![]()
Яко еПървоначално написано от GiRo
![]()
А друга идейка е - ваша снимка в рамка![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
На мен много ми хареса, а щом слуша Nightwish и на нея ще и харесаПървоначално написано от GiRo
![]()
опиши горе-долу до каква степен изглежда "метълски"
иначе бих предложила колан с метлани плочки и същата гривна, поне аз на това бих се нарадвала
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
еми...как да ви го кажа...най-добре ще е корсета...защото тя си умира за него...а и знам че не е редно...може пак цвете или нещо друго колан гривна...как да го кажа според мен е некфо...нз предпочитам нещо което да ме помни завинаги хихи..
нз немога да го исмисляще помисля над корсета
п.с. а някой случайно да знае на готик магазина сайта? ще съм му адски благодарен или адреса :P