.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Знаете ли дали...

Съжалявам,че трябва да я пусна тази тема-вече на 3 места питам нещо и никой не ми казва като хората...
    Ще питам направо:

Знаете ли дали от На тъмно във Варна мога да си взема някакви кецове?И някаква ориентировъчна цена ако може?
    В моя град няма никакви такива магазини и единственото,което продават са тия ментета тип платненки мат стар.

Друг въпрос-тея чанти подобие на "раници" дето висят на гърбовете на метълите 'мешки' ли се наричат?

Дали в на тъмно във варна мога да си купя тениски,които не са такива разпуснати,а вталени?Казаха ми само,че имало М размер които били оп-вталени и нищо друго.
    Чувам добри отзиви за На тъмно във Варна от хората,но от близките ми приятели не са добри...

Мега фен
    Град
    София
    Не съм от Варно ,но предполагам и във Варна в На тъмно има същите стоки.Отностно кецовете-да,можеш.Под 100 кинта няма да минеш Эа мешките-да.А эа тениската-нямам представа
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    НЯМА кецове там под 100 лева?!?!
    Че аз всеки втори виждам с такива,кво всичките са давали над 100 лева за тях ли?

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ммм...недей да ходиш в На Тъмно за кецове

иди в Boardshop който е зад Черно Море...там има хубави кецове и под 100 лева
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    в "На тъмно" Варна не съм ходила, но не вярвам да се различава от тези в Търново, Плевен и София кецовете, които можеш да намериш там са най-вече Мания, цена до 50 кинта

да, чантите са мешки, за блузи не съм много сигурна, отдавна не пазарувам от там, но мога да кажа, че преди около 3 години бях попаднала на 2 супер яки червени тениски, рисувани ръчно в София, бяха дамски (по-теснички и къси от другите)

ПП гуменки Мат Стар рулз, аз се чудя от къде да си намеря, ти се оплакваш
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Guest
    Мдам,мерси за инфото.
    Надявам се да попадна на 'по-женски' тениски,че тея разпуснатите хич не ми ходят.Правят ме по-дебела от колкото всъщност съм. :\

ПП гуменки Мат Стар рулз, аз се чудя от къде да си намеря, ти се оплакваш
    Хаха,тука на пазара на всяка серия ги има по 7-8 лева и в почти всички магазини.Аз имам де,ама искам такива дето да са до глезена.Да не са кой знае колко скъпи и готини,да стават за ходене.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    е да, ама аз живея в тъп град и целия да го обходя пак не мога да намеря кецове до глезена без финтифлююки, кабзи, мъниста, надписи Лов и без цип!!!!!!11
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Guest
    *оф аз съм се объркала...
    Имах в предвид дето закриват глезена.(или как да го кажа не знам)

То и тук има такива-розови,сини,зелени,лов,мов, сякакви глупости.
    Ама със цип не съм виждала.:\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си