- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктопластика и декорацийки :)
Мнооого са яки,мале как имаш нерви да ги правиш на мене ми изглежда 'Мисията невъзможна'Първоначално написано от aLeX4et0
.Инае евала,страхотни нокти.
t1rpenieПървоначално написано от SoFarSoG00d
Mersi mnogo
![]()
Liubov e da dade6 na nqkogo vyzmojnostta da te uni6toji,vqrvaiki 4e nqma da go napravi!!!
Da obi4a6 e:Ne da zabravq6,a da pro6tava6.Ne da gleda6,a da 4uvstva6.Ne da si trygngne6,a da ostane6!
до колкото съм инхормирана от 50 нагоре зависи от самата ноктопластика![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ami o6te dokato e mokar osnovniq lak pravi6 2 4etri4ki otsrani i posle s igli4ka ili s kle4ka za zabi sa6to stava (oba4e s igla e po dobre za6toto vrah4eto e po tankoПървоначално написано от kat4enceto
)
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
здравейте , чудесна темааа![]()
![]()
реших и аз да се присъеденя. Очаквай те скоро моите опити
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има ли някой от вас с ноктопластика,да каже нещо повече относно това какво влияние има върху естествените нокти,аз искам да си удължа ноктите,но имам една позната,която след като премахна ноктопластиката,нейните собствени нокти бяха пожълтели и грапави.Някой да сподели нещо повече?
Ами аз щях да ходя да ми слагат, но след като видях на една приятелка какви и бяха ноктите след като и ги махнаха ..... ужас жълти , много тънки и като се опитваше да ги пуска да растат те се цепеха и заради това се отказах, но пък ми казаха че много зависи от самата ноктопластика и дали е с качествени материали .... тъй че чесно казано предпочитам да си остана с моите си нокти (макар че бавно ми растътПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
) ... е реши сама . Успех !
![]()
![]()
И аз доста се чудя,понеже повечето познати с ноктопластика(не са много) имат проблеми след това,май и аз ще карам на естествени нокти,макар,че много харесвам малко по-дълги.
В момента съм само с гел върху естествени нокти.
Преди на няколко нокътя имах ноктопластика с гел,защото се бяха счупили,всъщност на 3 нокътя,и след като махнаха ноктопластиката от тях ноктите ми се начупиха и ми трябваха около 3 седмици,за да може да си станат пак с нормалната дебелина и здравина,на някой хора им трябва повече,на други по-малко,но не се страхувайте.Докато човек не пробва неможе да знае при него как ще е![]()
Слънчице,третата и четвъртата са супер,много ми харесаха некво сладурско![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
МерсиииПървоначално написано от LiveFlower
![]()
На мен зеленичкото най ми хареса ама издържах само 2 дена с него защото нямах търпение да си изпробвам лилавия лак![]()
^хаха
ее отскоро си започнала,обаче напредваш бързо![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Наистина 3 и 4 са много хубави.
Колкото до ноктопластиката, много зависи каква се прави - дали е гел, акрил или дипинг. Акрила много уврежда, а по мое мнение - дипинга най-малко. При гела е много важно маникюристката да изпилва САМО гела, а не и нокътната плочка. И НЕ СИ МАХАЙТЕ САМИ НОКТОПЛАСТИКАТА! Моя позната така редовно си правеше, все сама си я махаше и да не казвам на какво приличаха естествените й нокти.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
^mn dobre se e polu4ilo.Bravo![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
МерсиПървоначално написано от yozito
![]()
Днеска най-после след двуседмично търсене успях да открия лакове с тънка четчица (само черен и бял за съжаление) и бяха по 3 евро единия а ми казаха че в бг са мнооого по-евтини и ме хвана яд![]()
Първоначално написано от slun4ice
"slun4ice" просто са уникални .... браво много ми харесват![]()
![]()
![]()
МерсиПървоначално написано от ira90
![]()
Имам доста идейки ма все още не мога да ги осъществя![]()
Егати като се замисля последните 3 седмици си направих 7 декорации![]()
Всички които ме познават казват че съм луднала просто защото точно с ноктите си никога не съм се занимавала.
Яко съм се запалила сега обаче и се надявам да не ми мине ентусиазма![]()
Леле хора много благодаря![]()
Мен първо ме беше страх да ги пусна че тука все пак повечето момичета се занимават с това от дста време че и професионалистка си имаме ама реших че ще ми е стимул и ги пуснах по-скоро заради идеята и изобщо не очаквах толкова позитивни мнения. Определено няма да се отказвам и ще гледам да се развивам.
Много сте мили![]()
МерсиПървоначално написано от nenepygka
![]()
Уау а твоите изглждат супер сложни!Особно втората. Кой знае колко си си играла да го правиш на всеки нокът... Искам и аз да мога да рисувам такива неща. Много са хубави!
![]()
А я да питам. Значи четох че някои си правят тънките лнийки с клечка за зъби но при мен не се получава ама изобщо... Лака не се задържа по връхчето някак си.. Някакъв съвет?
Също ме интересува как точно се прави това с водата. По-назад в темата намерих и клипче само че от него нищо не разбрах. Колко капки от всеки цвят се слагат и разумно ли е да се смесват повече от 2? В една и съща вода ли се топят всички нокти или за всеки се прави поотделно? Водата топла или студена е по-добре да бъде или няма значение? Това е за сега...
![]()
Уаъ,това са най-красивите нокти,които някога съм виждала,просто имаш голям талант.Искрено се възхищавам,аз нямам дори маникюр.Първоначално написано от nenepygka