.
Затворена тема
Страница 104 от 106 ПървиПърви ... 45494100101102103104105106 ПоследнаПърви
Резултати от 2 576 до 2 600 от общо 2637
    SoFarSoG00d много ти благодаряяя {{}} Mного мил коментар, чак не мога да си махна усмивката от лицето, a цял ден ми беше толкова криво

slun4ice мерси и да играчка си е Ама и аз в началото бях вманиачена направо и много се ядосвах като не се получава нещо ама вече посвикнах и е по-лесно, и ти ще свикнеш
    А за тънките линии - с клечка за зъби само точки се получават що годе добре, а линиите аз ги правя с лак с тънка четка, ама може да си намериш някоя тънка четчица примерно от очна линия, почистваш я и си я ползваш, само трябва след всяко ползване да я чистиш с лакочистител :}}

It seems one thing has been true all along, you don`t really know what you`ve got till it`s gone ..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от nenepygka

slun4ice мерси и да играчка си е Ама и аз в началото бях вманиачена направо и много се ядосвах като не се получава нещо ама вече посвикнах и е по-лесно, и ти ще свикнеш
    А за тънките линии - с клечка за зъби само точки се получават що годе добре, а линиите аз ги правя с лак с тънка четка, ама може да си намериш някоя тънка четчица примерно от очна линия, почистваш я и си я ползваш, само трябва след всяко ползване да я чистиш с лакочистител :}}
    Мерси за отговора
    Само да мине тая седмица и ще се заема по-сериозно с ноктите си Имам 2 месеца ваканция и твърде много свободно време
    А иначе аз тука търсих за лакове с тънка четчица и намерих само в черно и бяло и никой не може да ми каже къде да намеря в други цветове Ама като си дойда в БГ август месец ще си накупя

Ако някой знае за метода с водата моля да сподели

Ето един сайт с опътвания за декорацийки. Не успях да прегледам всички страници на темата но в първите 70 и послдните 20 страници никой не го е споменавал така че сори ако се повтарям
    http://www.schmucknaegel.de/index2_e...?name=guidance

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Също ме интересува как точно се прави това с водата. По-назад в темата намерих и клипче само че от него нищо не разбрах. Колко капки от всеки цвят се слагат и разумно ли е да се смесват повече от 2? В една и съща вода ли се топят всички нокти или за всеки се прави поотделно? Водата топла или студена е по-добре да бъде или няма значение? Това е за сега...
    Колкото искаш капки капеш, няма значение колко цвята. Капваш лака, с игла правиш фигурки, предварително може да си намажеш около нокътя с крем, за да може да се изчисти по лесно, но трябва да се внимава да не отиде по него от крема. После си потапяш пръста и го изваждаш, така че да се залепи за него лака от водата. Изчистваш това което е останало във водата с лажичка и после наново повтаряш в същата чашка. Дали водата да е топла или студена може да пробваш. Аз мисля, че в топла вода би станало по-добре, защото лака засъхва по-бързо от топлото и не се разлива в цялата чаша.

Цитирай Първоначално написано от MmimsS
    http://www.bgphoto.net/photos/34484/...6687502500.JPG
    Днес си поиграх да си нарисува цветенца на всички пръсти

... а бе как ги правите тези шедьоври ... красотааа,красотаааа
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от MmimsS
    Колкото искаш капки капеш, няма значение колко цвята. Капваш лака, с игла правиш фигурки, предварително може да си намажеш около нокътя с крем, за да може да се изчисти по лесно, но трябва да се внимава да не отиде по него от крема. После си потапяш пръста и го изваждаш, така че да се залепи за него лака от водата. Изчистваш това което е останало във водата с лажичка и после наново повтаряш в същата чашка. Дали водата да е топла или студена може да пробваш. Аз мисля, че в топла вода би станало по-добре, защото лака засъхва по-бързо от топлото и не се разлива в цялата чаша.
    Мерси
    Мисля да пробвам идната седмица та да видим дали ще се справя

Слънчице, давай смело, никой тук не се е родил научен.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    somewhere over the rainbow...
    Цитирай Първоначално написано от Chery
    http://prikachi.com/files/583148w.jpg много е размазан Не ги рпавя добре ,но съм малка и ;[[ Много ли зле стана [/i]
    Само ми опиши какво си опитала да направиш че то нищо е се вижда освен някакъв ярък цвят лак.

Голям фен Аватара на Chery
    Ем... Основата е със син цвят,а отгоре съм направила лилаво-розови цветенца с игла

Град
    Цитирай Първоначално написано от Chery
    Ем... Основата е със син цвят,а отгоре съм направила лилаво-розови цветенца с игла
    Супер! А ето и моето призведение (което не енищо особено) от преди 10 мин. http://prikachi.com/files/583344C.jpg същото само че на другата рука е в тъмно розово, а не бяло като френски?

Град
    Инкогнито
    ^ моето мъжко мнение е че радват много ме кефи и надписа на снимката

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    ^ моето мъжко мнение е че радват много ме кефи и надписа на снимката
    Оу мерси много!
    Пак повтарям че от съвсем скоро се занимавам (3 седмици) така че още се уча...

Град
    Инкогнито
    Тоя текст въху снимката с какво го направи ?

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    slun4ice, много ми харесват! : ))
    Sasho1988

Варна..

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Тоя текст въху снимката с какво го направи ?
    http://photobucket.com/

Мерси CucuTy

Супер ти се получава. Браво.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Град
    Германия
    Мерсииии

Kris4oy добре си се справила

Благодаря Слънчице
    Сядам да пробвам това с водата и чашата утре ще кача снимки ако стане нещо

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f
    Уау тва с мозайката се е получило супер!
    И цветенцата ми харесват много!

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice

Уау тва с мозайката се е получило супер!
    И цветенцата ми харесват много!
    Мерси

Град
    Как се получава мозаиката

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    Как се получава мозаиката
    В по-предните страници бях чела че има 2 начина. Или първо очертаваш с черно формички и после ги запълваш с различни цветове или първо правиш с цветове разните формички и после ги очертаваш с черно...

Супер фен Аватара на galu6a
    ами или лаковете ти са некачесвени ,а за да са по дълготрайно отгоре сложи 1-2 слоя безцетен лак
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Може ли тук да ви попитам , как правите така , че лака и декорациите ви да издържат по-дълго? Някакви по-специални лакове ли , слагате ли нещо отгоре като фиксатор и какво по точно? Защото аз прекарвам часове да си правя ноктите , а на другия ден лака вече започва да се олющва и трябва да го махам Съжалявам ако някой е писал това някъде , но не мога да го открия...
    червените са моите
    Купи си топ лак.
    ~

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Може ли тук да ви попитам , как правите така , че лака и декорациите ви да издържат по-дълго? Някакви по-специални лакове ли , слагате ли нещо отгоре като фиксатор и какво по точно? Защото аз прекарвам часове да си правя ноктите , а на другия ден лака вече започва да се олющва и трябва да го махам Съжалявам ако някой е писал това някъде , но не мога да го открия...
    червените са моите
    Купи си топ лак.
    Купила съм си ... същата работа. Явно марката не е добра , ли нз ... Препоръчай някой?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си