- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктопластика и декорацийки :)
SoFarSoG00d много ти благодаряяя {{}} Mного мил коментар, чак не мога да си махна усмивката от лицето, a цял ден ми беше толкова криво![]()
![]()
![]()
![]()
slun4ice мерси и да играчка си еАма и аз в началото бях вманиачена направо и много се ядосвах като не се получава нещо ама вече посвикнах и е по-лесно, и ти ще свикнеш
А за тънките линии - с клечка за зъби само точки се получават що годе добре, а линиите аз ги правя с лак с тънка четка, ама може да си намериш някоя тънка четчица примерно от очна линия, почистваш я и си я ползваш, само трябва след всяко ползване да я чистиш с лакочистител :}}
It seems one thing has been true all along, you don`t really know what you`ve got till it`s gone ..
Мерси за отговораПървоначално написано от nenepygka
![]()
Само да мине тая седмица и ще се заема по-сериозно с ноктите сиИмам 2 месеца ваканция и твърде много свободно време
![]()
А иначе аз тука търсих за лакове с тънка четчица и намерих само в черно и бяло и никой не може да ми каже къде да намеря в други цветовеАма като си дойда в БГ август месец ще си накупя
![]()
Ако някой знае за метода с водата моля да сподели![]()
Ето един сайт с опътвания за декорацийки. Не успях да прегледам всички страници на темата но в първите 70 и послдните 20 страници никой не го е споменавал така че сори ако се повтарям
http://www.schmucknaegel.de/index2_e...?name=guidance
![]()
Колкото искаш капки капеш, няма значение колко цвята. Капваш лака, с игла правиш фигурки, предварително може да си намажеш около нокътя с крем, за да може да се изчисти по лесно, но трябва да се внимава да не отиде по него от крема. После си потапяш пръста и го изваждаш, така че да се залепи за него лака от водата. Изчистваш това което е останало във водата с лажичка и после наново повтаряш в същата чашка. Дали водата да е топла или студена може да пробваш. Аз мисля, че в топла вода би станало по-добре, защото лака засъхва по-бързо от топлото и не се разлива в цялата чаша.Първоначално написано от slun4ice
Първоначално написано от MmimsS
... а бе как ги правите тези шедьоври ...красотааа,красотаааа
МерсиПървоначално написано от MmimsS
![]()
Мисля да пробвам идната седмица та да видим дали ще се справя![]()
Слънчице, давай смело, никой тук не се е родил научен.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ем...Основата е със син цвят,а отгоре съм направила лилаво-розови цветенца с игла
![]()
Супер! А ето и моето призведение (което не енищо особено) от преди 10 мин. http://prikachi.com/files/583344C.jpg същото само че на другата рука е в тъмно розово, а не бяло като френски?Първоначално написано от Chery
^ моето мъжко мнение е че радватмного ме кефи и надписа на снимката
![]()
Оу мерси много!Първоначално написано от Jesus
![]()
Пак повтарям че от съвсем скоро се занимавам (3 седмици) така че още се уча...![]()
slun4ice, много ми харесват! : ))
Sasho1988
Варна..
http://photobucket.com/Първоначално написано от Jesus
![]()
Мерси CucuTy![]()
Супер ти се получава. Браво.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Слънчице продължавай в същият дух!!!
Благодаря Слънчице![]()
Сядам да пробвам това с водата и чашата утре ще кача снимки ако стане нещо![]()
![]()
Уау тва с мозайката се е получило супер!Първоначално написано от Maimunche_f
И цветенцата ми харесват много!![]()
МерсиПървоначално написано от slun4ice
![]()
В по-предните страници бях чела че има 2 начина. Или първо очертаваш с черно формички и после ги запълваш с различни цветове или първо правиш с цветове разните формички и после ги очертаваш с черно...Първоначално написано от kat4enceto
ами или лаковете ти са некачесвени ,а за да са по дълготрайно отгоре сложи 1-2 слоя безцетен лак![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Купи си топ лак.Първоначално написано от BlackWings
~
Купила съм си ... същата работа. Явно марката не е добра , ли нз ... Препоръчай някой?Първоначално написано от Wrathchild