- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктопластика и декорацийки :)
Аз лично съм доволна от този на Перфект, но не върши чудеса все пак.
Но ако OPI имат топ лак, вземи си. Приготви си повечко пари, но си заслужава.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
http://www.album.bg/chobanova/images/11144683/ - Abe Maimuncheto_f PLS kaji mi kak se pravqt tezi cvetq shtoto mn mi harestvat ama na men ne stavat![]()
![]()
![]()
Много готина темичка браво ...Иаз ще започна да предлагам идейки скоро , но първо имам един въпрос:
Слагате ли нещо бърху лака за да съхне по - бързо , защотоо мойте нокти са ужасни или е от лака не знам .. ноо то бива ама след 30 минути чакане ,като тръгна да правя нещо и се разваля лакаа ..![]()
А ме е яд , защото ми се получават доста сполучливи моделчетата ..
![]()
![]()
I balme You for the moon and sun
For my dreams at night
For the eagle`s flyght!! ..
Аз ги правя с тънка четка....как да ти кажа как....просто си ги рисувам. И на мен не винаги ми се получават. Просто трябва повече тренировка може би, не знам....Опитвай и все някога ще се получат.Първоначално написано от ___mimity___
![]()
И аз съм така. Знам, че не трябва да го закачам 20-30 минути, но все пак се лепвам някъде и в повечето случаи правя няколко пръста наново...Първоначално написано от SmiLeEmptYSouL
Не сте единствени .... аз съм чувала че след като се лакираш и си намокриш ноктите с топла вода , съхнели по-бързо .Първоначално написано от Sissy90
Препопъчайте ми някакъв лак за стимолиране растежа на ноктите, аз ползвах на Flor Mar ама нещо не съм доволна ....![]()
Това са ръцете на Варси, нали, bibince?![]()
![]()
![]()
http://storage3.album.bg/6cc/bibi_na...4_11135030.jpg
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Всъщност от студеното съхнат по-бързо.
Иначе има едни такива спрейове, с които съхне по-бързо, но тук вече Биби трябва да се изкаже...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
аз използвам NailCareПървоначално написано от ira90
той помага за бързия растеж на ноктите
укрепва меките нокти
и е трайна основа за лак
ако ходиш да търсиш виж лилавите... че те има няколко цвята и всеки е за различни проблеми
от тази серия има и горчив лак =]
аз лично много съм доволна от този.. нищо, че на цвят е някакъв лилав, на нокътя е напълно безцветен и на мен ми помогна доста
Хора сега и аз да ви помоля нещо..
След около час ще ходя на маникюр и искам ако можете да ми предложите някакви варианти какво да си направя.. Искам да е нещо с черно и бяло, не харесвам други цветове за моите нокти..
Имате ли някакви идеи ?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
''За съжаление потребителят е разрешил достъпа до профила му само на неговите приятели" ами разреши всички да го виждат и ще можем да изкажем мнение или качи снимката в някои друг сайтПървоначално написано от ___mimity___
![]()
sweetsunshine Nemoje li v tozi sait nali pak se vijda?
"За съжаление потребителя е разрешил достъп до профила му само на неговите приятели!" Изписва ми това когато отворя линка!
ooo Soryy naistina ne se setih che za tova govorishshte gi kacha v drug sait
eto mojete sega da go vidite sihcki na predishnata stranica dano da vi haresa
![]()
Едно време си играех да си рисувам по ноктите, но с времето почна да ме мързи да се лакирам с 1 прост лак, пък камо ли да ги рисувами клепам![]()
Започвам да си мисля че ти се занимаваш професионално, и тук само покаваш твоите шедьоври, зада другите ти завиждатПървоначално написано от slun4ice
![]()
Хаххахаах леле какъв комплиментПървоначално написано от Jesus
![]()
Мерси много!![]()
slun4ice може ли да ми кажеш с коя програма си правиш тапета отзад и тва да може да слагаш снимка пред него,как става>?
Руса кукличка
Хах ами тва не го правя с програма.. Купих си папки с плодчета и просто ги ползвам като фон защото са сладурскиПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Охх отдавна следя темичката и много ми харесва...Много хубави идеи могат да се вземат от тук.. амм бих ви показала и мойте ноктета как ги бях направила ноо съм малко назад ии честно казано нямам идея как мога да кача тук снимчица за да видите...
Айде продължавайте все така да радвате с оригинални идейки...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Качи ги първо в някой сайт катоПървоначално написано от Hilary_
http://imageshack.us/
http://tinypic.com/
![]()
За нищоПървоначално написано от Hilary_
![]()
Сладко е като идея но на мен повече би ми харесало ако цветенцата бяха на безименния или на средния пръст![]()
Ами аз принципно там ги слагам... ама какво м истана този път реших да са на палеца...Първоначално написано от slun4ice
Мерси все пак!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Здравейте, бихте ли ми обяснили как се прави френски маникюр? Много ми харесва :P Видях страхотни произведения в тази тема. Поздравления !
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
да се рестартира?Първоначално написано от Jesus
![]()
![]()
ти добре ли си колко са писали в нея и дай сега да я рестартираме
![]()
![]()
![]()