.
Затворена тема
Страница 20 от 106 ПървиПърви ... 101617181920212223243070 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 2637
    Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Сега като ги гледах тези брокати, Биби се сещам да попитам нещо. Как го нанасяш на маникюра? С обикновените лакове, в които си има брокат е лесно - просто лакираш или топиш клечката и готово, но този тук сега се замислям как ли се нанася? Някакъв специален инструмент или какво? И слага ли се предварително задължително слой от някакъв лак (било той и прозрачен), за да се разнесе после лесно и как го разнасяш? Мног останаха въпростие, а отговорът може да е един, но поне се надявам да си разбрала какво питам. Мисля че бях доста изчерпателна с въпроса.

bibi is the best no tapiqt mi manikiur se s4upi ina4e bqh pusnala malko

Цитирай Първоначално написано от MauMyHkaTa
    Сега като ги гледах тези брокати, Биби се сещам да попитам нещо. Как го нанасяш на маникюра? С обикновените лакове, в които си има брокат е лесно - просто лакираш или топиш клечката и готово, но този тук сега се замислям как ли се нанася? Някакъв специален инструмент или какво? И слага ли се предварително задължително слой от някакъв лак (било той и прозрачен), за да се разнесе после лесно и как го разнасяш? Мног останаха въпростие, а отговорът може да е един, но поне се надявам да си разбрала какво питам. Мисля че бях доста изчерпателна с въпроса.
    Аз лично съм сложила един пласт гел, после с потупкване с единият ми пръст поръсвам брокатите и опичам гела....После има още доста работа.
    Но ти спокойно можеш да си сложиш един безцветен слой лак, после с единият ти пръст да поръсиш броката и да запечаташ с топ лак.

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада

Цитирай Първоначално написано от bibinceto
    snow__queen супер яко е!!! \/
    napravo sssssssssssssssssssssssssssuper qko

Град
    Между Рая и Ада

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Много са красиви всички нокти.Аз за мойте почти не полагам грижи,защото са ми бели и са много хубави.Само ги пиля с пилата,не ги и лакирам и са супер.Не ми се, и чупят,природа просто.Питали са ме дали си слагам някакъв молив,да ги правя бели,но нищо не използвам.Правя си само от време на време, френски маникюр.

Голям фен Аватара на thirteen

bibinceto - много добър професионалист си!
    Ех,snow__queeen ...все с красиви нокти!

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Цитирай Първоначално написано от thirteen

Декорацията е симпатична, но като цяло визията на ръцете не ми харесва, тъй като маникюра е прекалено дълъг....Дано не е прозвучало много грубо, но тва е моето мнение...

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f

Декорацията е симпатична, но като цяло визията на ръцете не ми харесва, тъй като маникюра е прекалено дълъг....Дано не е прозвучало много грубо, но тва е моето мнение...

На мен пък ми изглеждат чудесни.Падам си точно по този тип декорации и маникюри.Според мен мн добре подържани нокти. =D>
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Здравейте всички Искам да ви кажа, че темичката ви е супер яка и много отдавна влизам в форума заради нея и днес реших да се регистрирам Аз също си правя доста декорациики и сега ще се заинтересувам в предните страници как точно се качват снимчици и ще ви пратя и нещо мое

Фен
    Град
    вкъщи
    http://img216.imageshack.us/img216/1806/dscf1858dg1.jpg

Това си го нарисувах днес, на снимката обаче нещо цветовете не излязоха каквито са всъщност...лака е по-тъмен, по-скоро с цвят на вино...

Голям фен Аватара на thirteen
    Видях напред в страниците, че не съм първата направила този вид декорация ... Радвам се, че ви харесва .. и за Маймунчето .. точно това мисля-да ги поотрежа
    Понасям и критики спокойно ...
    Айде мацки.. като направя нещо ново ще ви покажа !

Град
    Дълбоката провинция....
    Цитирай Първоначално написано от ultra

На мен пък ми изглеждат чудесни.Падам си точно по този тип декорации и маникюри.Според мен мн добре подържани нокти. =D>
    За декорацията казах, че ми харесва! Ноктите са подържани, но това не означава, че ми харесват....просто са прекалено дълги според мен....а имам право на мнение нали?

thirteen , spored men noktite ti sa prekrasni !!
    Ne mislq,4e trqbva da gi reje6 - strahotni sa
    6te o4akvam o6te snimki ot teb ...
    nqma ni6to po-hubavo ot dalgi i poddarjani nokti ..

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от ultra

За декорацията казах, че ми харесва! Ноктите са подържани, но това не означава, че ми харесват....просто са прекалено дълги според мен....а имам право на мнение нали?
    Никой не е казал обратното.И аз изказвам мнение,нали? =D> Харесвам дълги нокти,точно като тези.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Ето и моите ноктенца малко ме домързя да се рисувам сама, но мисля че стана ефектно.Надявам се да ви харесат

spongebob , mnogo sa ti hubavi noktite !!!
    strahotni sa ......
    6te o4akvam o6te snimki ot teb !!

Град
    Между Рая и Ада

Град
    Дълбоката провинция....

Град
    Между Рая и Ада
    Sony bravo mn qki model4eta super