.
Затворена тема
Страница 26 от 106 ПървиПърви ... 162223242526272829303676 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 2637
    Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от snow__queen
    Мацка,ей сега ще те светна хехехе Значи,повечето момичета от темичката боравят с http://imageshack.us/ Отиваш на сайтчето и на на брауз си избираш коя снимка да прикачи натискаш хост ит и после само копираш линка и го споделяш с нас,като отговор :Р дано да съм ти помогнала
    ооо много мерси ся ще си кача първата снимчица...
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Град
    на брега на морето
    скоро си взех тези изкуствени нокти и в момента съм в процес на лакирването им и на нови идейки това е една част и в момента декорирам друга част скоро ще покажа и новите

http://img223.imageshack.us/my.php?i...sc04082ja4.jpg

"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Цитирай Първоначално написано от danny_f4e
    скоро си взех тези изкуствени нокти и в момента съм в процес на лакирването им и на нови идейки това е една част и в момента декорирам друга част скоро ще покажа и новите

http://img223.imageshack.us/my.php?i...sc04082ja4.jpg

Тъмно червеното е много сладко И другите също ми харесват, де, ама това червеното много ми хареса

Град
    на брега на морето
    dan4eto мерси много и на мене от всички то ми се струва най-хубаво

Град
    на брега на морето
    bibinceto мечтая си да стана като тебе Уча за счетоводител но хобито ми е декорацииките , моден дизайн ... и въобще всичко свързано с рисуването (на 16 съм ) но искам да искарам курс за маникюрист .. като тебее ...
    а... и още нещо .. как да запазя ноктите си да не пожълтяват от лака... и да не се цепят

Цитирай Първоначално написано от danny_f4e
    bibinceto мечтая си да стана като тебе Уча за счетоводител но хобито ми е декорацииките , моден дизайн ... и въобще всичко свързано с рисуването (на 16 съм ) но искам да искарам курс за маникюрист .. като тебее ...
    а... и още нещо .. как да запазя ноктите си да не пожълтяват от лака... и да не се цепят
    Караш ме да се
    За да не ти пожълтяват ноктите винаги използвай основа или заздравител. Купи си 5 в 1 на Перфект - ноктите стават много твърди, спира цепенето...Ще останеш много доволна от този заздравител.

Град
    на брега на морето
    bibinceto мерси многоо сега имам информационни и след като свърша даскало ще потърся

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада

specialno za nailslover (seriozno zaradi teb si napravih frenski hahahahaah )
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

snow__queen , mnogo ti blagodarq !!!!!
    Priznatelen sam ti .. I strahotno si go napravila .. perfekten e
    Trqbva da si pravi6 po-4esto frenski , mn ti otiva !!!!
    O6te vednaj ti blagodarq ............. zaradva me

Имам едно въпросче към вас и май по-специално към bibinceto,че нали тя ни е специалиста в темичката какво мислиш за стъклените пили,по-добри ли са от хартиените,в смисъл нали металните не били хубави за ноктите защото започват да се цепят повече,а тези?как са?

By schtefito at 2008-01-25

By schtefito at 2008-01-25

не е кой знае какво но като нямам много време и това става

Цитирай Първоначално написано от spongebob
    Имам едно въпросче към вас и май по-специално към bibinceto,че нали тя ни е специалиста в темичката какво мислиш за стъклените пили,по-добри ли са от хартиените,в смисъл нали металните не били хубави за ноктите защото започват да се цепят повече,а тези?как са?
    аз съм със стъклена...много съм доволна.много добре пили.суперска е.

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    А някой може ли да качи снимка на такава стъклена пила, защото мисля, че за пръв път чувам за подобна.

http://prikachi.com/users/adi/50E.jpg това ми е старата.малко ми я пре*баха,щото 2 идиотки си пилиха чина с нея а аз дори не разбрах...а другата в момента не ми е на близо да я снимам...

това са моите пилички,но нещо ми идват дебели и не са ми много удобни или просто не съм свикнала още с тях,но все пак реших да попитам за вашето мнение и благодаря

Град
    на брега на морето
    moninceto мене ми хареса това с палмичките и с нотичките е много оригинално

Град
    на брега на морето

http://img91.imageshack.us/my.php?image=dsc04110bf3.jpg ---> пробвах някои от вашите идейки , надявам се да не се съридте

http://img151.imageshack.us/my.php?i...sc04117xf8.jpg ----> това вече са си мой декорации

http://img149.imageshack.us/my.php?i...sc04123zz3.jpg ----> В момента съм така

Град
    blg
    mm mn e hubava temata i dekoraciite sa star6nino na men ne6tu ne mi se polu4avat noktite mi se belqt i 4upqt napravo ujas ii mislex da si vzema na avon raztvor protiv 4upene nqkoi polzval li go e i kakvo vi e mnenieto

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    ЕкЗеКуТоPкаТа, spongebob, тъмната пила и мястото, където сте правили снимките са еднакви! Мн са хубави пилите, за пръв път виждам такива наистина. А на каква цена са тези, скъпи ли са?

Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    mm mn e hubava temata i dekoraciite sa star6nino na men ne6tu ne mi se polu4avat noktite mi se belqt i 4upqt napravo ujas ii mislex da si vzema na avon raztvor protiv 4upene nqkoi polzval li go e i kakvo vi e mnenieto
    на мене bibinceto ми препоръча на перфект 5 в 1 и сега съм с него... прадотвратява чупене,цепене пожълтяване и т.н

MauMyHkaTa не са еднакви моята е синичка а за мястото сигурно сме с подобни плотове по бюрата

Цитирай Първоначално написано от MauMyHkaTa
    ЕкЗеКуТоPкаТа, spongebob, тъмната пила и мястото, където сте правили снимките са еднакви! Мн са хубави пилите, за пръв път виждам такива наистина. А на каква цена са тези, скъпи ли са?
    еми моята е подарък,но едва ли е повече от 5 лева...някъде там

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си