- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктопластика и декорацийки :)
аз имам и синичка,но е на 2 строшенаПървоначално написано от spongebob
тъкмо тати ми я подари и аз дуф в земята...не беше нарочно...не е лесно да си с 2 леви ръце...
axam misi mn 6te go probvamПървоначално написано от danny_f4e
![]()
много са хубавиПървоначално написано от bibinceto
тази перманентната за колко време седи ?
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
danny_f4e този тип декорации седят по 2-3 понякога и 4 седмици.
Махат се единствено с пилене...
bibinceto уха .. представям симерси за информацията
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
едно въпросче само :Р Значи самата нокопластика се прави на изкуствени нокти нали така?А някакви специални ли трябва да са тези изкуствени нокти или най обикнопвенно ще ми свършат работа ?![]()
Здравейте много се кефя на темичката и от време на време си взимам някави идеики от тук! Ноктите ми не са едни от най-хубавите но много обичам да си рисувам всякакви неща! Ам имам един въпрос към бибинцето: ти бачкаш ли някъде и от къде си ? И ако работиш в някое студио или си имаш свое мога ли да доида при теб да ме "декорираш"Може би ще намеря отговора на въпроса си в темата но 44стр не са ми по силите!
![]()
Ноктите за ноктопластиката са специални. Тези обикновените не вършат работа. Другото което е че при ноктопластиката удължителите НЕ се лепят до кожичките....Първоначално написано от проблемна
Да работя. От София съм. Ако те устройва ще ти пиша на ЛСПървоначално написано от stomah4eto
bibinceto много ти благодаря за компетентния отговор![]()
Ехааа много хубава тема![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
http://www.youtube.com/watch?v=6B7fZf51dCc
http://www.youtube.com/watch?v=E5ViS...eature=related
Nadqvam se da vi haresat![]()
![]()
чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...
много са готини мерсииииииииииПървоначално написано от GleZeNa7a_gLeDaNa7a
![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Здравейте искам да попитам нещо тук за да не пускам нова темаТези специални нокти за нокопластиката от къде мога да си купя и на каква цена варират горе-долу ? И още нещо - някакви специални лакове ли трябва да си купя нали за декорацийките ?
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Влез тук - www.starnailsbg.com регистрирай се и ще видиш цениПървоначално написано от Elisa`Day
Много ти благодаря.А дали ще ги намеря в обикновен козметичен магазин или специално трябва да си поръчам ?
Тези са професионални и не се продават в козметичните магазини...
не е нещо особено,ама бързах,дано ви хареса
![]()
Готино е кефи ме как са съчетани цветовете.Първоначално написано от snow__queen
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
мене същоПървоначално написано от lonely in my live
![]()
There's a curse between us,between me and you...
... и мноого красиви!Първоначално написано от CooL^GirL^^^
flubih seПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
CooL^GirL^^^ страхотни са а ккакво е това в/у черното??? не са само черни ленти нали?