.
Затворена тема
Страница 30 от 106 ПървиПърви ... 202627282930313233344080 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 2637
    i az imam edin vapros ... normalno li e kato sam s gel na noktite da mi se 4upi celiq ..t.e pada mi cqloto pokritie sli4va mi se za 2 pat

snow___queen mn sa qki :P

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    moeto sv valentinsko predlojenie

*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Много сладки сърчица а и предната ти декорацийка ми хареса многууу!!! =D>
    There's a curse between us,between me and you...

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    олеее тези сърчица са страхотниииии
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Сноу_куийн много сладки сърчица

Цитирай Първоначално написано от .PonY.
    имам въпроооос ) такам другата седмица ще си слагам ноктопластика коя е най-удачна? тази която биби показа сега ( малка част се лепи на нокъта) или тази която си е с цял изкуствен нокът? коя е по-добрее? чакам съветии ) и гелна или акрилна???
    Тази, на която се лепи малка част от нокътя. Защото целият изкуствен нокът задушава естествените нокти. Гел или Дипинг ноктопластика. В никакъв случай не дей да си слагаш с Акрил и мономер...

Цитирай Първоначално написано от paramore_f
    i az imam edin vapros ... normalno li e kato sam s gel na noktite da mi se 4upi celiq ..t.e pada mi cqloto pokritie sli4va mi se za 2 pat

Нормално е, ако ноктите ти не са били обезмаслени добре преди да ти сложат гела, също така и ако ноктите ти са по-мазни. Ако са с по-мазна нокътна плочка изблъскват гела...

snow___queen mn sa qki :P

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Хаха, snow__queen, хубава ти е станала декроацийката за Св. Валентин, ето и моята:

Честит Свети Валентин, момичета, пожелавам ви много ЛюБоВ и... още много хубави декорацийки!

Цитирай Първоначално написано от MauMyHkaTa
    Хаха, snow__queen, хубава ти е станала декроацийката за Св. Валентин, ето и моята:

Честит Свети Валентин, момичета, пожелавам ви много ЛюБоВ и... още много хубави декорацийки!
    Хахахахахах и моите са така само че са с черно и бяло и имам същото калкулаторче на БОРА хахаха

Цитирай Първоначално написано от stomah4eto
    Хахахахахах и моите са така само че са с черно и бяло и имам същото калкулаторче на БОРА хахаха
    А моят е на "Alned" със сърчице (пак тематика за Св. Валентин) от другата страна.

snow__queen , prekrasno ti se e polu4ilo !!
    Mnogo mi haresaha sar4icata !
    Ti si moqta lubimka , 4estno !!!!!!

MauMyHkaTa , nali be6e obe6tala da si pusne6 pak dalgi nokti ???
    Mnogo mi haresvaha predi noktite ti .. ne 4e sega ne sa hubavi, ama drugo si e ... molq te, pusni si gi pak ....

Град
    Между Рая и Ада
    Цитирай Първоначално написано от nailslover
    snow__queen , prekrasno ti se e polu4ilo !!
    Mnogo mi haresaha sar4icata !
    Ti si moqta lubimka , 4estno !!!!!!
    .
    О,трогната съм,мерси

Айде на новите декорацийки

http://images23.snimka.bg/005175366.jpg - гел върху естествени нокти с вграден сух брокат /перманентна декорация

http://images23.snimka.bg/005175368.jpg - пак гела с броката
    http://images23.snimka.bg/005175369.jpg - и отново гела с броката

http://images23.snimka.bg/005175370.jpg - Дипинг ноктопластика с перманентен френски
    http://images23.snimka.bg/005175384.jpg - същата Дипинг ноктопластика

http://images23.snimka.bg/005175372.jpg - декорацийка

http://images23.snimka.bg/005175381.jpg - пак Дипинг с перманентен френски

http://images23.snimka.bg/005175390.jpg - декорацийка

http://images23.snimka.bg/005175393.jpg - друга декорацийка

http://images23.snimka.bg/005175397.jpg - отново декорацийка

Дано да ви харесват

Град
    Между Рая и Ада
    Bibi,страхотни са новите ти декорацийки,а това лилавото можеш ли да ми кажеш на коя фирма е лакът и кой номер,адски мн ми харесва

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    бибиии страхотни сааа ... честно ти казвам направо ме вдъхновяваш
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Благодаря ви момичета!

Цитирай Първоначално написано от snow__queen
    Bibi,страхотни са новите ти декорацийки,а това лилавото можеш ли да ми кажеш на коя фирма е лакът и кой номер,адски мн ми харесва
    Това е между лилаво и синьо зависи от сметлината. Лака е на CLARITY, но не ги продават по парфюмериите, те са професионални. Ако някой иска мога да му поръчам

nailslover, в процес на разтеж са ми.
    bibi, добре са станали.

Здравейте всички
    Имам въпрос и като гледам май това е правилното място да го задам
    Би ми се искало да можеш и аз да си рисувам по ноктите, но няма как да стане, тъй като те са в окаяно състояние. Мазала съм ги със заздравители, разни терапии, витаминозни кремчета, лимоново олио и тн. И помага, но не достатъчно. Не мога да ги пусна изобщо, ако не са изрязани до кръв едва ли не, почват да се цепят. А понякога се цепят и изрязани да са. Стават бели петна навътре и е ужасно.
    Въпросът ми е ноктопластиката или там заздравяването с гел (не съм много наясно) как влияят на нокътя? Дали ще ми помогне, като ги закрепи и пази от вредно влияние или ще се влошат нещата? Изобщо мога ли да предприема нещо в този случай?
    Мерси много предварително, много сте артистични всички Мога само благородно да завиждам

PS: snow__queen, надявам се не изпускам нищо от танците, ама нямам време да се обърна

Цитирай Първоначално написано от 08mdam__
    Здравейте всички
    Въпросът ми е ноктопластиката или там заздравяването с гел (не съм много наясно) как влияят на нокътя? Дали ще ми помогне, като ги закрепи и пази от вредно влияние или ще се влошат нещата? Изобщо мога ли да предприема нещо в този случай?
    Ноктопластиката с гел или Дипинг ноктопластиката не влияят лошо на ноктите. За да си пуснеш твоите ноктъ дълги, здрви и не чупещи и цепещи се има два варянта:
    1. Ноктопластика с Гел или Дипинг
    2. Гел върху твоите нокти.

При първият варян като ходиш на поддръжка, удължителите постепенно се скъсяват, запълва се ицрастналата част и така докато си останеш с твоите нокти и покритие отгоре.
    А при вторият се слага Калциев гел /няма нищо общо с този по парфюмериите, който е на лакова основа/, ходиш на поддръжка, запълва ти се израстналото и си пуска нокти.
    Повярвай ми, че веднъж сложиш ли си гел винаги ще си останеш с него. Първо, че ноктите стават супер твърди и здрави, не се нацепват и прочие.

Град
    Между Рая и Ада
    Bibi,на каква цена са тези лакове.Да ви се оплача никъде не мога да си намеря заздравителя на перфект 5 в 1 Иначе,ето една нова декорацийка от мен,не е кой знае колко сполучлива,защото я правих в колата хахаха А жълтото е електриково жълто,на снимката не изглежда такова

snow__queen цената ще ти пусна на лс.
    5 в 1 продават в парфюмерията до салона ми.

Цитирай Първоначално написано от bibinceto
    Цитирай Първоначално написано от 08mdam__
    Здравейте всички
    Ноктопластиката с гел или Дипинг ноктопластиката не влияят лошо на ноктите. За да си пуснеш твоите ноктъ дълги, здрви и не чупещи и цепещи се има два варянта:
    1. Ноктопластика с Гел или Дипинг
    2. Гел върху твоите нокти.

При първият варян като ходиш на поддръжка, удължителите постепенно се скъсяват, запълва се ицрастналата част и така докато си останеш с твоите нокти и покритие отгоре.
    А при вторият се слага Калциев гел /няма нищо общо с този по парфюмериите, който е на лакова основа/, ходиш на поддръжка, запълва ти се израстналото и си пуска нокти.
    Повярвай ми, че веднъж сложиш ли си гел винаги ще си останеш с него. Първо, че ноктите стават супер твърди и здрави, не се нацепват и прочие.
    Кво значи винаги ще си останеш с него/гела имам в предвид/ това хубаво или лошо е ? И кой е по -добрия вариан от двата?

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Bibi,на каква цена са тези лакове.Да ви се оплача никъде не мога да си намеря заздравителя на перфект 5 в 1 Иначе,ето една нова декорацийка от мен,не е кой знае колко сполучлива,защото я правих в колата хахаха А жълтото е електриково жълто,на снимката не изглежда такова

Много е сладка.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Аз лично немога да си рисувам много хубаво ноктите!
    Зех си преди 4 години едни камачета с които се научих да правя цветя! Много сладко става! Но само тва мога Сега си купик за 100 лв. Печат с много шаблони! Секи вика, че съм луда но ся лятото ще си отварям фризьорски салон и ще има и маникюристка и така там ще ги замъкна! Иначе съм много доволна от печатите!!!!
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

Град
    Между Рая и Ада
    Oпааааа,ето нещо от мен Много ми харесва как стана

Супер фен
    Oпааааа,ето нещо от мен Много ми харесва как стана

Ауууууууу...много са красиви! Честно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си