.
Затворена тема
Страница 41 от 106 ПървиПърви ... 313738394041424344455191 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 2637
    Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Аха, добре, извинявам се тогава! Понеже беше сложила в последното си мнение декорацията на Биби и затова си помислих, че говори за нея, но както и да е, разбрахме се.

Цитирай Първоначално написано от MauMyHkaTa

Биби, какво точно значи "перманентен френски"?
    Постоянен. Лакираш се отгоре, триеш лака и пак си с френски...

абитурентка

друга абитурентка

клиентка

руга клиентка

Цитирай Първоначално написано от bibinceto

Биби, какво точно значи "перманентен френски"?
    Постоянен. Лакираш се отгоре, триеш лака и пак си с френски...

абитурентка

друга абитурентка

клиентка

руга клиентка
    Аха, ясно. Мерси за пояснението! Мн хубави декорации, особено на втората абитуриентка!

Град
    ..във един измислен свят..
    Neshto semplo .. Ciklameno,lilavo,bqlo (poneje ne se vijdat osobeno cvetovete) http://www.prikachi.com/files/179702a.jpg

DqVoLcHe_Ot_RaQ , strahotni nokti !!!
    Mn mi haresvat ... Trqbva da sloji6 o6te snimki ! :P

Град
    ..във един измислен свят..
    Цитирай Първоначално написано от nailslover
    DqVoLcHe_Ot_RaQ , strahotni nokti !!!
    Mn mi haresvat ... Trqbva da sloji6 o6te snimki ! :P
    Мм.. телефона ми е на ремонт , след няколко дена ще пусна

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

My`OwN, втората ми хареса повече.

Най добрата ми приятелка рисува страхотно щом ми нарисува нещо веднага го качвам

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    отдавна не бях се появявала тука и аз ама... ноктите ми малко бяха късички .. не че сега са много дълги но... в процес на разтеж са

--> http://img90.imageshack.us/my.php?image=dsc05112ko0.jpg
    --> http://img90.imageshack.us/my.php?image=dsc05113qy8.jpg

на 1-вата снимка съм съчетала някои идейки от тук
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    danny_f4e страшно сладки декорации,страшно сладки нокти,само едно не ми хареса:на два от пръстите си лакирала и кожичката,в никакъв случай не искам да поучавам или нещо от сорта,аз такива декорации никога не бих могла да направя,а и съм сигурна че е станало случайно,но ми направи впечатление.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Ето някои неща и от мене,но не съм ги правила аз.Като се нарисувам ще ги кача.

http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    danny_f4e страшно сладки декорации,страшно сладки нокти,само едно не ми хареса:на два от пръстите си лакирала и кожичката,в никакъв случай не искам да поучавам или нещо от сорта,аз такива декорации никога не бих могла да направя,а и съм сигурна че е станало случайно,но ми направи впечатление.
    приемам забележката и това стана защото бързах да излизам и набързо трябваше да се направя и чак на следващия ден правих декорацията и ме домързя да се лакирвам наново, но пък декорацииката ми хареса и реших да я пусна тука
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Супер фен
    Град
    Наистина декорацията е страхотна,незнам как я правиш,много много ми харесва,много нежна и приятна,а да не говоря за цвета на лакът,който си използвала за основа,просто е...искам го!!!

Аз утре мисля да направя някакъв опит за френски и ще пусна резултата.

Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Наистина декорацията е страхотна,незнам как я правиш,много много ми харесва,много нежна и приятна,а да не говоря за цвета на лакът,който си използвала за основа,просто е...искам го!!!

Аз утре мисля да направя някакъв опит за френски и ще пусна резултата.
    преди цвета въобще не ми харесваше ама сега м ихаресва изглеждаже ми прекалено розаво ама сега незнам какво ми стана и много си го харесвам този лак

danny_f4e, и само ако може още един съвет (само ще отбележа, вече си е твое решението и преценката как ще постъпиш ). Ако изрежеш кожичките с резец за такива, плочката ти ще се уголеми и макар и не дотам дълги нокти, пак ще са си големи и ще изглежда така, сякаш имаш по-дълъг маникюр! Това е много хитър номер, а и лично при мен е част от поддръжката на маникюра - аз поне не мога да си трая пръстите ако не съм изрязала кожичките там или ако са израснали наново. Апък и... няма да ги лакираш без да искаш :P

Супер фен
    Град
    Ето го моят не особено сполучлив опит за френски маникюр:

Цък

И все пак си ги харесвам

П.П.Леко розовият отенък е заради червения лак,който ми беше преди това на ноктите

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    на мен мн ми харесва как ти се е получил френският маникюр браво
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Ето още едни не много трудни, но много ефектни...
    Много са хубави. А какво пише?

Относно кожичките...Аз нямам.Смисъл имам,ма са си прибрани и въобще не ми пречат.

Град
    на брега на морето
    danny_f4e, и само ако може още един съвет (само ще отбележа, вече си е твое решението и преценката как ще постъпиш ). Ако изрежеш кожичките с резец за такива, плочката ти ще се уголеми и макар и не дотам дълги нокти, пак ще са си големи и ще изглежда така, сякаш имаш по-дълъг маникюр! Това е много хитър номер, а и лично при мен е част от поддръжката на маникюра - аз поне не мога да си трая пръстите ако не съм изрязала кожичките там или ако са израснали наново. Апък и... няма да ги лакираш без да искаш :P
    естествено че ще те послушам ,приемам всякакви забележки а не може ли с ножичка , защото имах преди такъв резец ама той не режеше и го махнах

Е-е, с ножичка едва ли ще стане Все пак този резец си е предназначен точно за това. Но можеш да си вземеш нов, щом предният ти казваш, че не е рязал. Нов ли ти беше той? Възможно е и да не е бил толкова хубав. Като си купуваш го огледай и прецени дали е добър или не. А иначе за ножичката - аз лично не исля, че ще е много удобно, понеже кожичките си растат по нокътната плочка и няма как да "бръкнеш" под тях да ги изрежеш, а и да има начин - ножичката дори и малка на пръв поглед е достатъчно голяма, за да ти е трудно да ги отрежеш Докато резецът - той си е тънък и си пази тайните на своята философия
    Като стана въпрос... вие как точно си режете кожичките с този резец? Защото съм виждала, че някои първо набутват навътре кожичката и после това,което се е насъбрало и очевидно е излишно, се отстранява. Аз обаче лично това го правя в обратен ред: първо изрязвам кожичката и след това набутвам вече самата кожа на пръста, с цел да доуформя горе плочката. Винаги ми е било интересно кое е по-правилно. То не, че има "правилно" или "неправилно", но все пак всеки си има навици явно, знам ли...

Отдавна исках да изпробвам как ще ми стои лакът на една приятелка. Много бледо розов е. Лакирах се... не ми хареса особено (може би съм отвикнала с бледите и семпли цветове с тия шарки напсоледък ), затова отгоре намацах по няколко чертички от един по-тъмен кафеникав лак и накрая сложих и от онзи с брокатените черти (бях го поствала на снимка преди време). Резултатът бе тази съвсееем импровизирана и семпла... дори не знам дали бих могла да я нарека декорация!
    http://img292.imageshack.us/img292/4381/neshto02vs2.jpg
    http://img292.imageshack.us/img292/4967/neshto01cd9.jpg
    Все пак се получи долу-горе добре.

Град
    на брега на морето
    понеже имам удобна ножичка и сега ги направих с ножичка и стана но задължително ще си купя нов който да реже ако после не ме домързи да си напраея декорация ще кача да видите

Град
    на брега на морето

Девойки колкото повече си режете кожичките, толкова по-бързо ще растат и ще стават още по-големи. По-добре си вземете препарат за премахване на кожички - те са създадени да махат мъртвите клетки...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си