- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктопластика и декорацийки :)
Аха, добре, извинявам се тогава!Понеже беше сложила в последното си мнение декорацията на Биби и затова си помислих, че говори за нея, но както и да е, разбрахме се.
![]()
Постоянен. Лакираш се отгоре, триеш лака и пак си с френски...Първоначално написано от MauMyHkaTa
абитурентка
друга абитурентка
клиентка
руга клиентка
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
Аха, ясно. Мерси за пояснението!Първоначално написано от bibinceto
Мн хубави декорации, особено на втората абитуриентка!
Neshto semplo .. Ciklameno,lilavo,bqlo (poneje ne se vijdat osobeno cvetovete) http://www.prikachi.com/files/179702a.jpg
DqVoLcHe_Ot_RaQ , strahotni nokti !!!![]()
Mn mi haresvat ... Trqbva da sloji6 o6te snimki ! :P
Мм.. телефона ми е на ремонт , след няколко дена ще пуснаПървоначално написано от nailslover
![]()
отдавна не бях се появявала тука и аз ама... ноктите ми малко бяха късички .. не че сега са много дълги но... в процес на разтеж са![]()
--> http://img90.imageshack.us/my.php?image=dsc05112ko0.jpg
--> http://img90.imageshack.us/my.php?image=dsc05113qy8.jpg
на 1-вата снимка съм съчетала някои идейки от тук![]()
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
danny_f4e страшно сладки декорации,страшно сладки нокти,само едно не ми хареса:на два от пръстите си лакирала и кожичката,в никакъв случай не искам да поучавам или нещо от сорта,аз такива декорации никога не бих могла да направя,а и съм сигурна че е станало случайно,но ми направи впечатление.
Ето някои неща и от мене,но не съм ги правила аз.Като се нарисувам ще ги кача.
![]()
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
приемам забележкатаПървоначално написано от Undying
и това стана защото бързах да излизам
и набързо трябваше да се направя и чак на следващия ден правих декорацията и ме домързя да се лакирвам наново, но пък декорацииката ми хареса и реших да я пусна тука
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Наистина декорацията е страхотна,незнам как я правиш,много много ми харесва,много нежна и приятна,а да не говоря за цвета на лакът,който си използвала за основа,просто е...искам го!!!![]()
Аз утре мисля да направя някакъв опит за френски и ще пусна резултата.![]()
преди цвета въобще не ми харесваше ама сега м ихаресваПървоначално написано от Undying
изглеждаже ми прекалено розаво ама сега незнам какво ми стана и много си го харесвам този лак
![]()
danny_f4e, и само ако може още един съвет (само ще отбележа, вече си е твое решението и преценката как ще постъпиш). Ако изрежеш кожичките с резец за такива, плочката ти ще се уголеми и макар и не дотам дълги нокти, пак ще са си големи и ще изглежда така, сякаш имаш по-дълъг маникюр!
Това е много хитър номер, а и лично при мен е част от поддръжката на маникюра - аз поне не мога да си трая пръстите ако не съм изрязала кожичките там или ако са израснали наново. Апък и... няма да ги лакираш без да искаш :P
![]()
Ето го моят не особено сполучлив опит за френски маникюр:
Цък
И все пак си ги харесвам![]()
П.П.Леко розовият отенък е заради червения лак,който ми беше преди това на ноктите![]()
на мен мн ми харесва как ти се е получил френският маникюрбраво
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Много са хубави. А какво пише?Първоначално написано от Dark~Illusion
Относно кожичките...Аз нямам.Смисъл имам,ма са си прибрани и въобще не ми пречат.![]()
естествено че ще те послушам ,приемам всякакви забележкиПървоначално написано от MauMyHkaTa
а не може ли с ножичка , защото имах преди такъв резец ама той не режеше и го махнах
Е-е, с ножичка едва ли ще станеВсе пак този резец си е предназначен точно за това. Но можеш да си вземеш нов, щом предният ти казваш, че не е рязал. Нов ли ти беше той? Възможно е и да не е бил толкова хубав. Като си купуваш го огледай и прецени дали е добър или не.
А иначе за ножичката - аз лично не исля, че ще е много удобно, понеже кожичките си растат по нокътната плочка и няма как да "бръкнеш" под тях да ги изрежеш, а и да има начин - ножичката дори и малка на пръв поглед е достатъчно голяма, за да ти е трудно да ги отрежеш
Докато резецът - той си е тънък и си пази тайните на своята философия
![]()
![]()
Като стана въпрос... вие как точно си режете кожичките с този резец? Защото съм виждала, че някои първо набутват навътре кожичката и после това,което се е насъбрало и очевидно е излишно, се отстранява. Аз обаче лично това го правя в обратен ред: първо изрязвам кожичката и след това набутвам вече самата кожа на пръста, с цел да доуформя горе плочката. Винаги ми е било интересно кое е по-правилно.То не, че има "правилно" или "неправилно", но все пак всеки си има навици явно, знам ли...
![]()
Отдавна исках да изпробвам как ще ми стои лакът на една приятелка. Много бледо розов е. Лакирах се... не ми хареса особено (може би съм отвикнала с бледите и семпли цветове с тия шарки напсоледък), затова отгоре намацах по няколко чертички от един по-тъмен кафеникав лак и накрая сложих и от онзи с брокатените черти (бях го поствала на снимка преди време). Резултатът бе тази съвсееем импровизирана и семпла... дори не знам дали бих могла да я нарека декорация!
![]()
http://img292.imageshack.us/img292/4381/neshto02vs2.jpg
http://img292.imageshack.us/img292/4967/neshto01cd9.jpg
Все пак се получи долу-горе добре.
понеже имам удобна ножичка и сега ги направих с ножичка и стана но задължително ще си купя нов който да режеако после не ме домързи да си напраея декорация ще кача да видите
![]()
![]()
Девойки колкото повече си режете кожичките, толкова по-бързо ще растат и ще стават още по-големи. По-добре си вземете препарат за премахване на кожички - те са създадени да махат мъртвите клетки...