- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктопластика и декорацийки :)
видях в едно списание еднии адските...та ги снимах...
http://prikachi.com/images.php?files/196579e.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/196580I.jpg
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
thank youuuПървоначално написано от Undying
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Абе хора..как не ви треперят ръцетеАз на лявата добре .. справям се, но дойде ли време за дясната ръка хич не мога да си направя същата декорацийка като на лявата
Много ми треперят ръцете ..
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
аз бях обратно понеже пиша с лявата ръка и на дясната ми е по-лесно , ама с течение на времето свикнах и с двете да си ги правя... естествено все още ми е по-трудно с дясната ама стават![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Дано и аз да свикна някой ден![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Заемете се първо с маникюра на дясната ръка!Колкото и странно да звучи, при мен поне работи. Защото като започваш да си правиш декорациите си казваш "Аз съм по-добра с дясната ръка, я да почна с нея да рисувам първо(върху лявата)" и после ги сменяте. Аз обаче от доста време вече работя по обратния начин. Десничарка съм си, но започвам на дясната първо и дори много често ми се случва след това да си харесам повече маникюра на дясната ръка. Въпреки, че усещам с каква лекота рисувам, когато сменя четката в дясната.
Съжалявам, че изписах толкова, но това е за да покажа, че поне при мен е вече от доста време изпитано това и работи. Ако искате пробвайте и вие и ако усетите разлика, може пък и да успеете след няколко опита!
ПП: А по въпроса с треперенето - рядко ми се случва, но все пак ако ми треперят ръцете, взирам се още по-съсредоточено и постепенно спира или успявам да успокоя треперенетоАко човек ме погледне отстрани, ще каже, че търся бял косъм в косата на мравка!
![]()
MauMyHkaTa права си и аз съм го пробвала даже един път на лявата ми хареса повече от колкото на дясната ( защото пиша с лявата )![]()
MauMyHkaTa da imamА ето още нещо твое .. много ми харесват идеите ти и са ми по силите
![]()
Маникюр и педикюр
Само маникюр
и аз го изпробвах това много готино стоиПървоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
Лелеее...Браво хора супер сте!Аз до скоро имах ужасния навик да си гриза ноктите и сега много ме е яд
Спрях преди около две седмици и може да се каже че има разлика ама искам да ги заздравя....Значи да ви питам
: Казаха ми за 2 заздравителя-на Perfect който беше май около 3-4 лв и на Arissa calcium за около 10 лв.Кой от двата ще ми препоръчате,аз се бях насочила към втория защото мисля че щом е по-скъп ще е по качествен ама все пак да питам и вас...
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Кремчето на Биотрейд - Макси. По-добро е от всякакви заздравители на лакова основа.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Ъндаинг сама ли си оформяш ноктитеДори моята маникюристка не ги прави толкова добре.Иначе имам два нокътя които растат накриво
Какво да правя?Маникюристката ми каза че не можели до се оправят но аз продължавам да си мисля че с добро оформяне нещата ще се получат.Та да знаете добра маникюристка в Пловдив???
Wrathchild , мнoго хубави нокти имаш ! Браво .. Харесва ми дължината ..![]()
Ако можеш сложи още снимки ....
vvaann44eettoo , и твоите са готини ( декорацийката е супер) , ама ми се струва , че ще е добре да ги оставиш да пораснат ..
Ами аз още мога да сложа, но довечера ще мога да ги кача... но няма смисъл, а на предните ми 2 маникюра съм пускала снимки.
~
На мен ноктите на показалците ми растат на криво, бият навътре... оправия няма.Първоначално написано от Liar
~
аз ползвах на Перфект 5 в 1 и съм страшно доволнаПървоначално написано от FucKtheSyStem
![]()
Да,сама си оформям ноктите и то дори с непрофесионална пила,в смисъл не съм сигурна кристална ли е,ама мисля че не е...Радвам се,че ти харесват,а пък това че и маникюристката ти не ги правела толкова добре,направо...Първоначално написано от Liar
![]()
FucKtheSyStem аз също ползвам на Perfect 3 в 1 и съм изключително доволна!
vvaann44eettoo имаш много хубави нокти с голям потенциалА да не говорим за декорацията,незнам сама л иси я правила ама е убийствена!
Цъкни я отблизо да я видим. Любопитна съм!Първоначално написано от danny_f4e
![]()
BTW, малък съвет: когато правиш зебричката - бавно и по-смело притискай тънката четка към нокътя, за да стават маалко по-дебели линиите. Така черното ще стане малко повече, ПОЧТИ изравнено с бялото като количество по нокътя и (поне според мен) ще се доближи повече до идеята "зебра", а не да стоят просто като "някакви" черни чертички. Дано не ме разбереш погрешно, иначе декроацията е сполучлива!
![]()
+1 глас и от мен за декорацията на vvaann44eettoo, която е с много добре подбрани цветове според мен и това предимно я прави доста красива!![]()
Не се вижда много заради качеството, но нищо. Звездичка ли представлява?![]()
Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
Защоооо?! Ударила ли си се!?![]()
![]()