- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктопластика и декорацийки :)
Добре бе, тия обички не ви ли пречат?
http://prikachi.com/files/198553O.jpg - държа ужасно не-любима за мен марка (ако изключим култовия 3310), но с този цвят ми се открояват ноктитеНяма значение, те са важни.
http://prikachi.com/files/198555j.jpg
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И аз съм се чудила същото за обичките, но като се замисля - няма защо да пречат. Естествено това се разбриа едва, когато го опиташ, но предполагам, че колкото дългият маникюр "пречи", толкова би го рпавила и тази малка обичка. Все едно, че тя замества дългата част на маникюра, само дето за разлика от него, тя се клатушка.![]()
Ето нещо на късите ми ноктета, което ми хареса... поне на мен!![]()
http://img127.imageshack.us/img127/1903/image1sy2.jpg
http://img238.imageshack.us/img238/206/image2ha9.jpg
Wrathchild , много готино .. поздравления !!![]()
Страхотни нокти !
MauMyHkaTa , късите ти ноктета са много сладки !![]()
Малеее прекрасни са, Маймунке!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Maймунка , да камерата ми е ужасна. Утре ще снимам с на татко телефона и ще кача..звездичка еАми на мен изобщо не ми пречи,то ти се мятка там ама не че се закача нещо..
![]()
DqVoLcHe_Ot_RaQ би ли казала нещо повече за тези обички,защото до сега чесно казано не съм срещала, а пък ми хареса идеята![]()
Ами попринцип се продават обички+инструментче,с което да се пробиеш. Аз обаче в моя град никога не съм вижала.Първоначално написано от lqlqlql
Аз пробивам нокътя с игла от спринцовка (става за секунди,докато завъртиш иглата 1-2 пъти) и си взимам от някоя гривничка,обички,герданче и т.н. висулка,която ми хареса и със халкичка си я слагам![]()
Във всеки магазин "1001 стоки" или "Всичко по 1 лев" ги имаПървоначално написано от lqlqlql
![]()
мерси ..може да мина да видя дали ще намеря![]()
Качих стари снимки от телефона ми![]()
1.
2.
3.
4.
5.
6.- Това ми е най-новото - от днес
![]()
Здравейте,аз не съм се мяркала скоро,ама имам адски мн неща да правя,даже не съм си довършила тази декорация,но като я довърша ще пратя пикс![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Мила, нещо май има проблем със снимките. Не са излязли в поста ти, а дори и самите линкове не ми се зареждат като ги стартирам.Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
Ако искаш опитай да редактираш съобщението си, като ги пуснеш в препратки към линкове (с ...), а не като картинки директно тук.
MauMyHkaTa виждат се снимките.И на мен не ми се зареждаха ама изчаках няколко минути и се заредиха.
![]()
DqVoLcHe_Ot_RaQ това на точките е супер! Браво!![]()
snow__queen , то и така си е хубаво ... щом ти го правиш винаги се получава !![]()
GlEzAnKa`{P} , страхотни нокти !!!!
Защо не си ги показала досега ?? Много ми харесват ..
Dovurshih qqqqq,tova otdolu trqbvashe da e frenski,ama mi e novo bejovoto i se okaza po-plutno![]()
nailslover![]()
![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
eми самичка си го правих,с тигрова рокля ще съм ииии мисля,че е подходящо.Айде кажете дали ви харесва!!!![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
snow__queen , така си е !!
Наистина е удоволствие за мен да виждам твоите декорации ..![]()
^Miss_Independent^ , на мен определено ми харесва ..![]()
Ако можеш , сложи още снимки ..
nailslover , брат,що не вземеш да спреш да коментираш всяка декорация ?!
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
nailslover декорацията ми я прави една приятелка,уви не умея да рисувам по ноктите си,не и такива сложни неща като пеперудки,сърчица и дрОбещавам да се помъча да направя нещо сама и да постна снимчица
![]()
не виждам нищо лошо!!!Първоначално написано от barbie_94
Ами в момента нямам други,правила съм си всякакви,но не съм ги снимала.Следващия път пак![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
barbie_94 , изказвам мнението си ... нали затова е форум ...
А и освен това мисля , че като единствен мъж тук , би трябвало да дам мнение какво се харесва на нас мъжете ... ОК??![]()
Така е,ама след всеки пост виждам твой коментар,чак се дразня ..Първоначално написано от nailslover
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (: