- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктопластика и декорацийки :)
Playlife_f , уникална красота !
Страхотни нокти - много ми харесват...
Ако можеш сложи още снимки![]()
Ами да, не е задължително да си купуваш точно обица за маникюр. Стига да имаш подходящи ненужни гривни, герданчета, халкички и всякакви темподобни - комбини-и-ирай на воля!Първоначално написано от yozito
Хубавото е, че ако имаш такива малки украшения, можеш дори да си ги сменяш, а това е много готино.
Ей... ще вземете да ме зарибите по тези обички и аз да си сложа като ми свършат изпитите и най-вече когато ми пораснат пак маникюрите!!!
![]()
http://prikachi.com/images.php?files/209583H.jpg
Ми ето го моя сега, но определено има какво да се иска!![]()
Що бе мене много ме радватПървоначално написано от Don't touch me
![]()
danny_f4e , ноктите ти са станали страхотни !!!!
Много ми харесва формата им ..
Хубави са с розовия лак ..![]()
Направо разкошни са!!!!!!!!!!![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
много мерсиПървоначално написано от nailslover
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
snow__queen , много хубави цветенца![]()
Като френски е =>мн ми харесва ...![]()
Аха!!! Много й е готин!!! Мила, на теб ти се кефя, защото обикновено (да не кажа винаги) си измисляш декорацията и не знам от подбирането на цветовете ли е, но стават много сполучливи винаги!!! Браво!!!Първоначално написано от nailslover
![]()
ПП: Айде от мен да мине, и аз ще сложа снимка на декорацията ми в момента, макар че не е нищо. Още малко и пак ще си имам дълъг маникюр. В процес на разтеж "съм"![]()
http://img152.imageshack.us/img152/7164/snimkadq7.jpg
Между другото, една колежка си беше направила френски маникюр (не е с много дълги нокти, както на Сноу куийд да речем) с основа подобна на моя лак тук и на ръбчето-бяло. Не знам защо, но много ми хареса!За пръв път виждах точно такава комбинация на бялото за френски, но ми грабна очите и може и аз да си направя следващия път.
Мерси много сте милички![]()
![]()
![]()
![]()
Oтрязах си ноктите аз .. не са много къси ,но ето от вчера . Днес си правих нещо като на сноу куийн ,но утре ще кача
![]()
Ауу...моля те!Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Иначе са си хубавки, а и пак дълги, което е супер!!!
офф.Първоначално написано от MauMyHkaTa
и мен тази грешка ме фрапира,направо безмълвна останах
[b] MauMyHkaTa извинявайПросто пиша така,не спазвам правопис и пунктуация
![]()
Ето за това,което споменах вчера :
![]()
Ето от днеска
http://img356.imageshack.us/img356/8356/img0082fe1.jpg
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Оффф...гледам тука...всичко ми харесва...ама май след малко ще отида да си направа един френски че най-лесно и най-бързо![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Първоначално написано от snow__queen
И аз така, и затова не се сдържах да отбележа, за което моля, DqVoLcHe_Ot_RaQ, не ми се сърди!
Не съм го казала с лошо, напротив! Нормално е човек да се обърка. И аз греша понякога! Понеже повечето пъти хората пишат така, както говорят, затова стават такива грешки. Е... определено не мога да кажа, че говоря няй-правилния български, но специално за писмения език като видя такива грешки, леко се дразня и се опитвам да не ги допускам. А и аз... с моята зодия (Дева) и стремежът на представителите й винаги да оправяме дребните неща
Наистина се надявам, ако поправям някой път грешка на някого да не ми се сърди, аз го правя дори и когато си пиша с приятели по Скайп
...не е за да се заям!
Стига лекции по БЕ!
DqVoLcHe_Ot_RaQ, добре са станали пеперудките!Мислех си само, че ако бялата линия на френския беше маалко по-тънка, щеше да стои по-добре. Според мен де, иначе може ти да си го харесваш повече така, а и ноктите са ти дълги.
Maймунка не мога да ги правя тънички,много пъти съм се опитвала такъв френски като на сноу куйн ,ам не ми се получава .. кривя ги![]()
Аха... а с лентички не става ли?Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
^ Не ми е удобно с лентички![]()