- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктопластика и декорацийки :)
офф аз отдавна не съм пускала нищо.... то и нищо не съм си правила сеНищо не ми се подхваща напоследък и аз незнам защо
![]()
Иначе пеперудките са яки мн ме радват![]()
Нищо, опитай пак! Аз с лентички съм си правила по два начина френския: или лакирам с четката напред няколко пъти, докато лакирам целия участък, или пък ако понякога така ми е по-удобно, следвам извивката на нокътя - и така от единия до другия му край.Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Леле, да ви се похваля: вече свърших сесията и ще имам повече време да се лакирам (но ще видим колко ще го правя). Та, преди малко си купих розов лак на FlorMar, много ми хареса и също едни цветчета - лепенки бели и смятам да си направя някаква декорация с тях. Днес или утре като си я "стъкмя" ще кача снимка!
![]()
![]()
tezi sa strahotniПървоначално написано от snow__queen
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4797267 tezi su6to
snimkata ne e mn hubava 6toto e ot tela mi ama nema kak![]()
Така съм сега,ама така като си го гледам,по-хубав е отколкото на снимката![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Моите не са нищо особено,но все пак ще
пусна някоя и друга снимка. В понеделник ще пусна и с декорацийка.
http://prikachi.com/files/217059M.jpg
http://prikachi.com/files/217062q.jpg
http://prikachi.com/files/217061X.jpg
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
жестоки сааааПървоначално написано от snow__queen
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Narisuvanoto prilepi s padnali ochi li sa ?!Първоначално написано от danny_f4e
ХаххАХААХаХаПървоначално написано от Nadelina
![]()
Ето това вече наричам фантазия! Трябва да започнеш да си правиш декорации, наистина имаш потенциал!
![]()
snow__queen, много са ти хубави... "прилепчетата"!На мен и от снимката ми хаесват, а представям си наживо! Честно казано и аз винаги харесвам повече самите нокти, отколкото на снимка. Не знам защо така се получава.
Очаквайте снимка и от мен след няколко часа.
ПП: Абе да питам: как правите така малки снимки директно за поста? Явно съм забравила, защото понякога и аз съм качвала тук, но сега не знам как да ги намаля, за да не излизат огромни и затова ги слагам в препратки?![]()
danny_f4e лелел уникални са ти ноктите![]()
![]()
![]()
![]()
Nadelina това ми харесва на техинката с иглата,че се получават неща,които всеки човек интерпретира по свой собствен начин
Schwarz_Blume_B имаш страхотни нокти,направо нямам търпение да ги видя с декорация
MauMyHkaTa Мерси мерсичакам твоята декорация
![]()
Да, знаех си, че съм пропуснала да напиша нещо, което исках!Първоначално написано от snow__queen
И на мен много ми харесаха ноктите ти! Имат страхотна форма, самата нокътна плочка и пръстите- също. Имаш почти идентични пръсти и нокти като на една моя бивша съученичка, по чиито нокти бях луда и винаги исках да й ги рисувам, но в интерес на истината никога не бях го правила!
Направи си декорация и ни покажи! Нямам търпение да видя!!!
![]()
Преди малко се направих,като цяло ми харесва ..но можех и по -добре![]()
![]()
danny_f4e , Страхотен френски !! Оформила си ноктите си много добре според мен ...
Не мога да опиша с думи колко много ми харесва ...![]()
snow__queen , отново страхотна декорация ( както винаги ... )
Приятно ми става като виждам толкова красиви нокти , а това си е рядкост ..![]()
Schwarz_Blume_B , давай смело !! Много ми е интересно да видя какво ще ни покажеш ..
Хубава дължина на ноктите ..![]()
DqVoLcHe_Ot_RaQ , и на мен ми харесва !! И твоите нокти ми харесват като дължина ..
С интерес ще следя следващите ти декорации ...
Олеееее..... Schwarz_Blume_B влюбих се в ноктите и лаковете ти направо.....![]()
![]()
![]()
snow__queen Декорацииката ти е страшнаОт бая време ти следя ноктите и като че ли имаш някакви артистични заложни
Аз утре ще си стретна 1 френски и ще постна снимчица-2![]()
Това са ноктите от бала ми![]()
Имам шоколад на средния пръст. Да не се чудите.
![]()
tva e noktoplastika,nali ?Първоначално написано от 08mdam__
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
нейните са сиПървоначално написано от barbie_94
аз я познавам и мога да кажа
![]()
08mdam__ , доста хубави нокти имаш ... Ще ми се да покажеш още снимки ...![]()
lqlqlql , на мен ми харесва винаги , щом е тип френски .. така че браво !!![]()
Съжалявам, че малко забавих снимките. Ето ми обещания розов маникюр, този път с лепенки. Цветът на лака пак не се вижда много добре. "Наживо" е малко по-различен.
![]()
MauMyHkaTa , много са ти сладки ноктите !!
Особено с лепенки ...![]()
Мерси! И на мен ми хареса как се получи и не, че нещо, но наистина наживо изглеждат по-добре.
Най после и аз да се впиша в тази тема...С ноктопластика съм защото ,мойте нокти много лесно се чупят и немога да си ги пусна...Не е нищо особенно ,но за в бъдеще ще пусна и някой декорацийка...http://www.prikachi.com/images.php?files/220666q.jpg![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...