.
Затворена тема
Страница 61 от 106 ПървиПърви ... 115157585960616263646571 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 501 до 1 525 от общо 2637
    Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    bakerolls, az sym si pravila noktoplastika na 2 pyti. Tq opredeleno vredi na noktite i sled neq shte im trqbva malko vreme da si pochinat, no shtom tvoite nokti ne mogat da stignat dyljinata, koqto iskash, togava kakyv e problema?

P.s. Eto za pyrvi pyt i az shte postna snimka na noktite mi, no kato vidqh, che hich ne e sashtoto kato na jivo malko se stresnah i se otkazah, ama ... kakvo pyk tolkova... http://prikachi.com/files/275761T.jpg

Повече от фен
    i na men noKtIte sa mi nai golqma slabosT .. :P :P :P :P
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Цитирай Първоначално написано от bakerolls
    Здравейте.Искам да ви попитам за ноктопластиката.Тъй като до скоро си гризях ноктите и страшно много пък се зарибих от този форум,реших да ги пусна.Придобиват хубава форма,но стигнаха до някаква определена дължина и започнаха да се делят,да се чупят,а уж използвам най-различни глупости за поддържане.Та исках да ви попитам,тъй като нямам търпение да ги чакам да пораснат,а пък страшно много искам да имам дълги нокти,според вас добре ли ще е да си направя ноктопластика и добре ли ще се отрази на ноктите ми?
    Мерси предварително!
    Вземи си заздравителя
    с кактус
    на Ейвън - помага!

Наде, готино е.
    Бейкролз - маслото на Икаров (за нокти) и зехтин. Помага.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Здравейте.Искам да ви попитам за ноктопластиката.Тъй като до скоро си гризях ноктите и страшно много пък се зарибих от този форум,реших да ги пусна.Придобиват хубава форма,но стигнаха до някаква определена дължина и започнаха да се делят,да се чупят,а уж използвам най-различни глупости за поддържане.Та исках да ви попитам,тъй като нямам търпение да ги чакам да пораснат,а пък страшно много искам да имам дълги нокти,според вас добре ли ще е да си направя ноктопластика и добре ли ще се отрази на ноктите ми?
    Мерси предварително!
    здравей за ноктопластиката не знам как би се отразила на ноктите ти, защото нали при всеки е различно... но аз лично от известно време използвам 3 в 1 на Perfect и съм много доволна. То е заздравител, топ лак и.. третото не го помня вече При мен има ефект

ахам благодаря ви на всички за отговорите.Мисля да опитам с ноктопластика пък след това ще му мисля,предполагам че като си купя заздравители и кремчета и прочее,след ноктопластиката ще се възтановят.

eto gi i moite nokteta: http://prikachi.com/files/276451N.jpg

Iskam samo da vi kaja 4e se gordeia s tqh zashtoto sam si gi iala okolo 8 godini i ne mojete da si predstavite kolko tragi4ni bqha.

Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    eto gi i moite nokteta: http://prikachi.com/files/276451N.jpg

Iskam samo da vi kaja 4e se gordeia s tqh zashtoto sam si gi iala okolo 8 godini i ne mojete da si predstavite kolko tragi4ni bqha.
    spr sa

хеййййй да ви се похваля взех си час за ноктопластикаааа.Стискайт палци.Ами може ли да ми препоръчате какъв вид ноктопластика да си направя за моите ноктии

Мега фен
    Град
    хеййййй да ви се похваля взех си час за ноктопластикаааа.Стискайт палци.Ами може ли да ми препоръчате какъв вид ноктопластика да си направя за моите ноктии
    Kak taka kakyv vid?

Ами то нали има там с акрилен прах,фибро стъкло,full size техника и така нататък.

Мега фен
    Град
    Ами то нали има там с акрилен прах,фибро стъкло,full size техника и така нататък.
    Tova ti nqma da go izbirash, a manikiuristkata pri, koqto si si zapisala chas. Kakto raboti tq, taka shte ti gi napravi. Manikiuristkite po princip nqmat navika da pravqt ot vseki tip, a izbirat nai-hubavia spored tqh i go praktikuvat.

aaa аха ясно благодаря ти,че ме светна

Най-безвредната ноктопластика (по мое наблюдение) е ноктопластиката с гел, но задължително първият слой гел трябва да е Калциев. От три години се занимавам с ноктопластика и досега не съм имала недоволна клиентка или такава, която да се оплаче след ноктопластика, че ноктите и са се развалили повече. Има и друго, което повечето мадами, които са били с ноктопластики не обръщат внимание и не се и замислят - при ноктопластиката ноктите стават супер твърди и здрави и трябва доста силен удър за да се счупи, и когато вече са без ноктопластика естествените нокти им се сруват по-меки - това е огромна заблуда...
    Отностно скапването на естествените нокти след ноктопластика (обяснявала съм го поне 5 пъти в тази тема) се дължи на: ако сам си махнеш ноктопластиката - 100% си унищожаваш най-горният слой от естественият нокът. Или ако маникюристката не ти я свали както трябва и ти препили ноктите. Моите наблюдения са, че повечето девойки си правят ноктопластика, изкарват по 3-4 седмици с нея, когато стане време за поддръжка решават, че няма смисъл да си правят защото ноктите им вече са пораснали и си я махат сами. После ноктопластиките и маникюристките били виновни....

аха мерси бибенцето страшна си дано моята маникюристка да прави ноктопластиката така,щото не му разбирам много много

дано не сам нахална,но ще можеш ли да ми качиш снимки да видя ноктопластика с гел,с удилжител и т.н

всъщност недей аз си намерих поразрових се малко в един форум даже ти си показала снимки

Хора, имам проблем. На 2-3 нокъта ми се появиха якакви пукнатини.Мисля ,че са от онова,с което си махах кожичките ,защото е на една линия и нагоре/надолу по нокъта няма.То си израства с него,ама е неприятно.Ако някоя има идея от какво е или ако може да го оправя по някакъв начин по-бързо приемам съвети.
    Heaven just isn't hot enough
    Burn me alive, inside
    Living my life's not hard enough
    Take everything away

Ако си ги махала с това си си норонила нокъта. Не веднъж съм казвала в тази тема, че махането на кожичките е вредно...
    Имаш два варианта или да го изчакаш да израстне или да го изпилиш с пила, за да се изравни нокътя, и след това да полираш. Но така ще си изтъниш нокътя и ще стане чуплив.

мерси биби. Ще чакам да израсте.Сигурно от 1 месец не съм го правила с това нещо и вече ми е до средата на нокъта. още малко
    Heaven just isn't hot enough
    Burn me alive, inside
    Living my life's not hard enough
    Take everything away

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    bibinceto някой нова декорацийка няма ли да постнеш Сега разглеждам албума с декорациите ти . Страхотни са . Със сигурност ще пробвам някои от тях, надявам се да не възразиш ако си познаеш някой декорацийка
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

http://bg.fotoalbum.eu/images1/20080...2/00000001.jpg - клиентка

http://bg.fotoalbum.eu/images1/20080...2/00000002.jpg - още една - гел върху естествени нокти

http://bg.fotoalbum.eu/images1/20080...2/00000003.jpg - ноктопластика перманентен френски и омазани кожички

http://bg.fotoalbum.eu/images1/20080...2/00000004.jpg - естествени нокти

http://bg.fotoalbum.eu/images1/20080...0/00000030.JPG - гел върху естествени нокти с перманентен френски (стара снимка, но съм забравила да я кача)

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    биби нещо не ми се отварят
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си