- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктопластика и декорацийки :)
Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
i az shtqh da probvam i mi kazaha vseki den...ama ne iskam da te podveda neshto
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Е аз всеки ден ги мацам,ама дали по един път или повече...БТВ обезцветих си го с течен аналгин...Първоначално написано от g1rl4eto_
na men mi kazaha po edin put na den...no ne probvah,zashtoto mi donesoha edni ampuli i izpolzvah tqh
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Какви ампули? Ефект имаше ли ?Първоначално написано от g1rl4eto_
аз ползвам на Перфект 5 в 1 и съм страшно доволна ... биби ми го препоръча и действа![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
ot ampulite imashe efekt izprati mi gi edna priqtelka na maika mi ,koqto e v germaniq te sa 5 ampuli po edna na den i imashe dosta burz efekt, a za perfekt 5 v 1 sum 4uvala dobri otzivi ot moite priqtelki
Ползвах го, по-зле стана....
Как ? Самите ми нокти са оформени квадратни (не с мега острите връхчетаПървоначално написано от Wrathchild
) , но се извиват навътре от едната страта и изглежда много грозно.Не знам от какво се получва,пораснат ли малко и се извиват
![]()
Ясно, защото просто изглеждат някои нокти остри, други пък тъпи... и на мен ми се извиват между другото, но не толкова...Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
^ Показалеца и палеца са най фрапиращи![]()
Еее браво за темата![]()
Аз убожавам ноктопластиката![]()
Отивам да се наплескам и ако стане ще покажа![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Perfect 5 в 1?Какви по-точно са действията?Аз вчера си купих 3 в 1-заздравява ноктите,стимулира растежа и задържа лака за дълго.И имам още един въпрос през колко дни се лакирате със заздравителите на Perfect?![]()
Ми сега съм хванала розовото и ми стана мания да се лакирвам с него. от както си го купин преди 2 седмици, само с него с елакирвам. Много ми харесва просто, а декорацийте ми са различниПървоначално написано от indecent
![]()
като след известно време ми мине манията за розовото ще пусна и други![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
![]()
така съм в момента
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
яко..сама ли си го прави?чертите изглеждат щото много еднакви..а аз като се знам едва ли бих могла да ги докарам що годе еднаквиПървоначално написано от 6emet4e
![]()
Cruel Intentions
i az imam 4uvstvoto 4e vinagi e s edin i su6ti lak i dekoraciq,samo deto sega ima kamu4etaПървоначално написано от indecent
![]()
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
snow__queen , страхотна декорация !! Много е сладка !![]()
PeBuLs_BaBe , радвам се , че слагаш повечко снимки !
Ноктите ти са хубави ...![]()
Ето ви последните ми декорации![]()
- Тоя път "динята" не стаана изобщо хубаава
![]()
хах благодаря,сама го правих...Първоначално написано от mystery`girl
просто така са се получилие на другата ръка положението не е баш такова
![]()
А .. аз да попитам като гледам ноктите на шеметче какви са беличкии отдолуМойте са пожълтели от лакирането,с какво мога да го премахн а?
мойте попринцип не са кой знае колко жълти,но сега ползвам един лак на Perfect-Anti striation и съм доста доволна...попринцип е с/у разделяне на нокътя,но едно от деиствията ми е и "избелващо"Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
също така е хубаво попринцип преди да се лакираш да се мажеш с някаква онова(Заздравител) за да не ти пожълтяват от лаковете-особено по тъмните
Имам едно въпросче.. сигурна съм, че отговора ми го има по-напред в темата ,но не ми се разлистваха 100 страници![]()
Препоръчайте ми нещо за бърз растеж на ноктите .. но да сте го ползвали и да има ефект![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!