.
Затворена тема
Страница 66 от 106 ПървиПърви ... 165662636465666768697076 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 626 до 1 650 от общо 2637
    Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Хора,искам да питам...Питах и в друга тема,но не получих отговор.За втвърдяване на ноктите разбрах че йода помага...Колко често трябва да го използвам някой знае ли

i az shtqh da probvam i mi kazaha vseki den...ama ne iskam da te podveda neshto
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Цитирай Първоначално написано от g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Хора,искам да питам...Питах и в друга тема,но не получих отговор.За втвърдяване на ноктите разбрах че йода помага...Колко често трябва да го използвам някой знае ли

i az shtqh da probvam i mi kazaha vseki den...ama ne iskam da te podveda neshto
    Е аз всеки ден ги мацам,ама дали по един път или повече...БТВ обезцветих си го с течен аналгин...

na men mi kazaha po edin put na den...no ne probvah,zashtoto mi donesoha edni ampuli i izpolzvah tqh
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Цитирай Първоначално написано от g1rl4eto_
    na men mi kazaha po edin put na den...no ne probvah,zashtoto mi donesoha edni ampuli i izpolzvah tqh
    Какви ампули? Ефект имаше ли ?

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    аз ползвам на Перфект 5 в 1 и съм страшно доволна ... биби ми го препоръча и действа
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

ot ampulite imashe efekt izprati mi gi edna priqtelka na maika mi ,koqto e v germaniq te sa 5 ampuli po edna na den i imashe dosta burz efekt, a za perfekt 5 v 1 sum 4uvala dobri otzivi ot moite priqtelki

Ползвах го, по-зле стана....

Град
    ..във един измислен свят..
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Те са хубави, ама защо са така... оформени?
    Как ? Самите ми нокти са оформени квадратни (не с мега острите връхчета ) , но се извиват навътре от едната страта и изглежда много грозно.Не знам от какво се получва,пораснат ли малко и се извиват

Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Те са хубави, ама защо са така... оформени?
    Как ? Самите ми нокти са оформени квадратни (не с мега острите връхчета ) , но се извиват навътре от едната страта и изглежда много грозно.Не знам от какво се получва,пораснат ли малко и се извиват
    Ясно, защото просто изглеждат някои нокти остри, други пък тъпи... и на мен ми се извиват между другото, но не толкова...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    ^ Показалеца и палеца са най фрапиращи

Еее браво за темата
    Аз убожавам ноктопластиката
    Отивам да се наплескам и ако стане ще покажа

Мега фен Аватара на SunSmile
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

PeBuLs_BaBe винаги ли се лакираш с един и същ лак и с идентична декорация?имам чувствово че всеки път маникюрът ти е един и същ

Град
    Велико Търново
    Perfect 5 в 1?Какви по-точно са действията?Аз вчера си купих 3 в 1-заздравява ноктите,стимулира растежа и задържа лака за дълго.И имам още един въпрос през колко дни се лакирате със заздравителите на Perfect?

Мега фен Аватара на SunSmile
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    PeBuLs_BaBe винаги ли се лакираш с един и същ лак и с идентична декорация?имам чувствово че всеки път маникюрът ти е един и същ
    Ми сега съм хванала розовото и ми стана мания да се лакирвам с него. от както си го купин преди 2 седмици, само с него с елакирвам. Много ми харесва просто, а декорацийте ми са различни
    като след известно време ми мине манията за розовото ще пусна и други
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Голям фен

така съм в момента

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e

така съм в момента
    яко..сама ли си го прави?чертите изглеждат щото много еднакви..а аз като се знам едва ли бих могла да ги докарам що годе еднакви

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от indecent
    i az imam 4uvstvoto 4e vinagi e s edin i su6ti lak i dekoraciq,samo deto sega ima kamu4eta
    Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много

snow__queen , страхотна декорация !! Много е сладка !

PeBuLs_BaBe , радвам се , че слагаш повечко снимки !
    Ноктите ти са хубави ...

Град
    Ето ви последните ми декорации

- Тоя път "динята" не стаана изобщо хубаава

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e

така съм в момента
    яко..сама ли си го прави?чертите изглеждат щото много еднакви..а аз като се знам едва ли бих могла да ги докарам що годе еднакви
    хах благодаря,сама го правих...
    просто така са се получили е на другата ръка положението не е баш такова

Град
    А .. аз да попитам като гледам ноктите на шеметче какви са беличкии отдолу Мойте са пожълтели от лакирането,с какво мога да го премахн а?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    А .. аз да попитам като гледам ноктите на шеметче какви са беличкии отдолу Мойте са пожълтели от лакирането,с какво мога да го премахн а?
    мойте попринцип не са кой знае колко жълти,но сега ползвам един лак на Perfect-Anti striation и съм доста доволна...попринцип е с/у разделяне на нокътя,но едно от деиствията ми е и "избелващо"
    също така е хубаво попринцип преди да се лакираш да се мажеш с някаква онова(Заздравител) за да не ти пожълтяват от лаковете-особено по тъмните

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Имам едно въпросче.. сигурна съм, че отговора ми го има по-напред в темата ,но не ми се разлистваха 100 страници
    Препоръчайте ми нещо за бърз растеж на ноктите .. но да сте го ползвали и да има ефект
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си