.
Затворена тема
Страница 86 от 106 ПървиПърви ... 367682838485868788899096 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 126 до 2 150 от общо 2637
    Ето как съм сега...лака ми е от доста време и вече е почнал да се напуква По нататък ще пусна и още 10тина снимка ама сега ме мързи

http://i254.photobucket.com/albums/h...Photo-0197.jpg

Maimunche_f , само така !! Страхотни декорации и ако ноктите ти са малко по-дългички ще са перфектни

Kras4eto_lp
    , Ноктите ти са уникални .. много ми харесват ..
    Очаквам с нетърпение още снимки от теб

Цитирай Първоначално написано от eli*tsa
    Много готино е станало.

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада

neshto ne e dobra snimkata,ne si lichat detailite
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от Celence
    Много готино е станало.
    уникално е
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Град
    на брега на морето
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Цитирай Първоначално написано от danny_f4e
    Цитирай Първоначално написано от mumiikataa
    http://prikachi.com/users/adi/301F.jpg
    http://prikachi.com/users/adi/303O.jpg
    Нищо особено..
    основата е в страхотен цвят !!!
    Лелееее на каква марка е този лак? Страхотен еееее! И номер ако може Много е хубав.

Лелее , откъде да започна да изразявам възхищението си от вас момичета ???!!!

Glezanka , много са ти хубави ноктите , пораснали са , нали ?

snow__queen , страхотна декорация , както винаги

mumiikataa , Страхотен лак си сложила , много ми харесва !!

danny_f4e , много нежна декорация , страшно много ми харесва!!! Перфектни са ти ноктите !!!

Тази вечер много снимки !!!!!

Цитирай Първоначално написано от Sunlight-In-Your-Eyes
    Цитирай Първоначално написано от danny_f4e
    Цитирай Първоначално написано от mumiikataa
    http://prikachi.com/users/adi/301F.jpg
    http://prikachi.com/users/adi/303O.jpg
    Нищо особено..
    основата е в страхотен цвят !!!
    Лелееее на каква марка е този лак? Страхотен еееее! И номер ако може Много е хубав.
    Catherine Arley, номер 919.
    nailslover,благодаря ти

Много се чудя дали да си направя ноктопластика.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Drebs
    Значи ноктопластиката си има своите + и -.Ако си направиш с гел(мисля,че тя е най-добра)имаи предвид,че вършиш ли някаква домакинска работа(миене на чинии..)най-вероятно гела ще се отлепи.Иначе аз бях с ноктопластика само на 3 нокътчета и като махнах единия(маникюристката ми го махна де)вече си беше порастнал,обаче нокътчето ми стана едно хипер гънещо се(ако питата мен много лесно би се счупило,ама чудно как още не е).Абе ти решаваш в крайна сметка.След като махнеш ноктопластиката около 1 месец ще ти трябва,за да ти се възтановят ноктите. Инче изглежда много добре

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Ето как съм сега...лака ми е от доста време и вече е почнал да се напуква По нататък ще пусна и още 10тина снимка ама сега ме мързи

http://i254.photobucket.com/albums/h...Photo-0197.jpg
    А, тва е много хубавко. Много нежно.

Иначе мойте в момента са много зле:

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Цитирай Първоначално написано от nailslover
    danny_f4e , много нежна декорация , страшно много ми харесва!!! Перфектни са ти ноктите !!!
    Да, и на мен ми харесаха. Дори повече от самата декорация... а тя ми харесва много! :P

Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от MauMyHkaTa
    Да, и на мен ми харесаха. Дори повече от самата декорация... а тя ми харесва много! :P
    мерси много

Град
    на брега на морето
    мерси много

Цитирай Първоначално написано от lia_k
    Значи ноктопластиката си има своите + и -.Ако си направиш с гел(мисля,че тя е най-добра)имаи предвид,че вършиш ли някаква домакинска работа(миене на чинии..)най-вероятно гела ще се отлепи.Иначе аз бях с ноктопластика само на 3 нокътчета и като махнах единия(маникюристката ми го махна де)вече си беше порастнал,обаче нокътчето ми стана едно хипер гънещо се(ако питата мен много лесно би се счупило,ама чудно как още не е).Абе ти решаваш в крайна сметка.След като махнеш ноктопластиката около 1 месец ще ти трябва,за да ти се възтановят ноктите. Инче изглежда много добре
    Благодаря ти мацка.
    Ще попрочета още,ще преценя ( въпреки че съм вече почти сигурна,че ще си направя ) иии ще сложаа снимки първо тук ;P
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Цитирай Първоначално написано от MmimsS
    Сполучливи декорации!
    \/ Моят е същата марка, но номер 13. Едва ли се различават много. С него си правих емотиконите, можеш да ги видиш на по-предните страници.
    Да, и аз го имам 13, но той е по искрящ.На мен 12 повече ми харесва
    Ооо, различават се, и още как! Вчера отивам в 1 магазин, където продават от тези малките лакове на "Miss Selene" и си харесах едно жълто. Поглеждам - номер 12! Та, определено се различават в цвета. 13-ката е наситено жълто и беше перфектния цвят за емотиконките ми. Докато номер 12 е "бананено" жълто и т.к. сега се сдобих с 1-2 блузи точно такъв цвят ще ми се върже идеално!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от lia_k
    Благодаря ти мацка.
    Ще попрочета още,ще преценя ( въпреки че съм вече почти сигурна,че ще си направя ) иии ще сложаа снимки първо тук ;P
    Az tuk bih kazala, che na 2 pyti sym si pravila noktoplastika i nito vednaj ne mi se e otlepql gela, po-skoro moje da ti se schupi nokyt, otkolkoto celia da se otlepi.

Супер фен Аватара на iPurple
    аз съм с ноктопластика (:
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си