- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подходящ жест?
Можете ли да ми кажете момичетата на какви жестове се кефят... в момента се опитвам да и докажа че държа на нея и тя е всичко за мен... но все още не сме гаджета... помагайте плс
Най-важното - да си спокоен като си край нея. И да си уверен в това, което говориш и да не ти треперат гласните струни...
Бъди мил с нея и и обръщай повече внимание.
[size=7][b][u]fosse cos
за вниманието... мисля си че ще е по добре да не и обръщам много защото тя е много заета... и ще се чувства обсебена... по принцип ме питаше дали съм готов за връзка с толкова малко излизания и аз и казах - даПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Бъркане в носа (и в твоя, и в нейния).Първоначално написано от petachnia
Ако искаш да я впечатлиш истински си заври ръката в ухото и после си я изкарай през гърлото.
Нях нях нях нях нях!
о,да-тя определено ще се изкефи на тва.Първоначално написано от Актрис х.Х
![]()
![]()
а сега по темата-един смс НА ДЕН,не на 1 4ас или на 1 минута(щом е толкова заета не тряа да я безпокоиш много) би свършил работа.Когато се виждате,бъди мил,недей да и обръщаш прекалено много внимание,защото това е супер досадно понякога...просто бъди естествен \/
И все пак ще остане впечатлена....Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
Нях нях нях нях нях!
моля хора които нямат какво да кажат по темата да не се излагат...Първоначално написано от Актрис х.Х
ох,защо винаги говориш глупости-защо нито веднъж не изкажеш мнение,което ще помогне на някой...всеки може да е дебил..дори и азПървоначално написано от Актрис х.Х
![]()
просто е - комплекси, чувство за безполезност...Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
Първоначално написано от Актрис х.Х
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
просто бъди мил и бъди себе си...идеята за по 1 смс на ден не е лоша но не прекалявай!прави и изненадки и такива неща!не я отекчавай с някакви еднообразни неща :P айде успехчета!
а за тоз дебил дет приказва само глупости....Маниак отиди се гръмни или скочи от някоя висока зграда...но моля те постарай се да не оцелееш!
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН