Леле,направо ми се реве.Аз съм на 15.Чувала съм много лоши неща за тези изкривявания и все си набивах в главата,че при мен няма да се случи.Но ето ,че стана.Погледнах се в огледалото и до колкото можах да си видя гърба ,ми се стори,че е леко крив ,а една плешка е много нагоре.Имах час при фризъорката ми ,която е мед.сестра.Прегледа ме и ми каза,че имам гръбначно изкривяване.Не в много напреднал стадий,но е в началото и в края на гръбнака е страшно извито.Уплаших се ,прибрах се вкъщи и се разрових из нета.Пишеше,че постепенно гръбнакът се изкривя и заприлича на буквата S ,нарушава се дейността на сърцето,гръдният кош и т.н.И трябва да се отиде при лекар,за да види в какъв стадий е и да каже някакви упражнения,за да се избегнат по-тежки последствия.А аз се чудя какво да правя.Страх ме е да отида на лекар,защото си мисля,че нищо няма да направи,но пък скоро ще заприличам на някоя 70-80 годишна баба с огромна гърбица,която ходи из улиците прегърбена и дори и обувките не може да си обуе.Какво да правя?
П.П Темата не е ебавка или поредната шуротия.Просто съм много отчаяна и не знам от кой да изкам съвет,мнение и мъничко кураж.