.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Как да направя отново жива и здрава косата си???

kosata mi e ujasno izto6tena,kapi,cufti,mn e suha i gruba dori pri dopir.... tova e taka,za6toto q boqdisvam,a nqma mn vreme da se grija za neq,neprekusnato q izpravqm i kudrq i rezultatite sa na lice.ako nqkoi znae ne6to ili e izpolzval nqkakuv preparat koito ima efekt,molq da pomogne

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Град
    anywhere...
    ne6toto koeto 6te pomogne na kosata ti e da prestane6 da q uni6tojava6.Sega dori i da izpolzva6 nqkakvi produkti za zazdravqvane i tn te nqma da imat efect ako ne spre6 da q mori6. ina4e ima mnogo produkti kato zana4alo zapo4ni da polzva6 podghodq6t 6ampoan i maska(za izto6tena kosa)kupi si ampuli protiv kosopad .(prodavat se dnevna i no6tna i imat efect)i prosto q ostavi da si po4ine kosata ti .6te ti prepora4am za izpravqne i obem vmesto presa da izpolzva6 golemi rolki-nio vredi na kosata ,i stava mnogo qko
    Don't want to grow up
    I want to get out
    Hey, take me away
    I want to shout out
    Take me away,
    Away,
    Away,
    Away,
    Away,

Голям фен Аватара на thirteen
    Какъв цвят я боядисваш? Като за начало ще е добре да се подстрижеш поне малко! Намали пресите, машите и т.н.,, до минимум! А за препаратите има доста такива темички, разрови се малко!За ампулите ти казаха.. иди също на фризиор и поискай да ти направят масна баня много добре действа, но не мога да ти кажа цената каква е..

купи си "Пантесалмина"...много добре действа

Спри да я тртеираш,подстрижи я и потърси в аптеката специални продукти за изтощена коса и косопад.Също така можеш да си купиш и шампоан и/или балсам за суха коса.А ако пък толкова много искаш да се боядисваш,пробвай с кана - уж по - малко увреждала.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

kato za na4alo moje6 da spre6 malko s tretiraneto pone za prez lqtoto.moje sa6to taka da se podstrije6 malko za da mahne6 cafteja(ako ima takav).kupi si shampoan za suha kosa.az polzvam "GLISS" na Schwarzkopf i sam mn dovolna.ako iska6 probvai.sa6to taka 6te e hubavo ako predi presata izpolzva6 te4ni kristali za kosa.te sa mnogo efektivni.az polzvam i tqh
    Hubavite neshta se sluchvat,kogato nai-malko gi ochakvame....

Град
    blg
    ami probvai maskata na avon za uvredena kosa ot neq kosata ti 6te e po meka i gladka ))

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    пробвай със зехтин..действа перфектн0о на косата Посъветвай се с фризьор

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Спри да я тртеираш,подстрижи я и потърси в аптеката специални продукти за изтощена коса и косопад.Също така можеш да си купиш и шампоан и/или балсам за суха коса.А ако пък толкова много искаш да се боядисваш,пробвай с кана - уж по - малко увреждала.
    +1-така поне докато се заздрави,а като видиш колко по-хубава е като здрава,няма да ти мине през ума да я изтощиш отново.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Guest
    Ампули на Виши-мн са добри.

Guest
    аз лично на такива маски нямам вяра.Земи си по-добре маска с костен мозък и плацента на миосотис.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си