- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- neznam ko da pravya ........
zdr imam problem,dano da uspeete da mi dadene nyakaklv savet.Az slm na 19 godini ot 2 godini i ne6to imam seriozna vrlzka ,no na6te sa protiv tazi vrlzka po obyasnimi pri4ini ednata e 4e sme bratov4edi (3-TI) a drugata 4e mislyat 4e i toy kato ba6tasi 6te stane piyanica.Ni e sme se opitvali da se razdelim no nestava nemoga bez nego kakto i toy bez mene . No az mng go obi4am i mislya 4e na 19 godini vse pak moga da re6avam sama ve4e dori ne moga da izlizam ne me puskant nikade,poneje mislyat 4e 6te se vidya s nego ,znam 4e i te ne mi mislyat zloto no mng mi se mesyat v otno6eniyata s nego predi gonina iskah eda se premestya pri nego da jiveya no se otkazah , a sega toy iska da zajiveem zaedno bez nyakoy da pre4i na otno6eniyata ni .Az iskam da sme zaedno ,no dali tova e re6enie ima6e edna tema struvali si da zabremeneya za da slm s 4oveka kogoto obi4am,ne az ne iskam tova no dali si stuva da zareja semeystvoto si za da slm s nego .Znam ,4e ako napravya ne6to takova na6te nyama da mi progovoryat,a kolkoto i da mi e bolno i na6te po mejdu si ne se razbirat dobre i neznam dali si tlrsya izhod da se otlrva ot tehnite skandali neznam oblrkana slm , kakvo da pravya,vie kakvo bihte napravili na moe myasto ?![]()
![]()
![]()
ami ti sama kazvash che veche si golqma spored men e nedopustimo momiche na 19 godini da ne go puskat da izleze. vashte iskat ili ne iskat shte ti progovorqt vse nqkoga te te obichat nezavisimo kakvo a i si im dete nqma da te izostavqt. idi da jiveesh pri priqtelq si. i ostavi vsichko nazad, vqrno che roditelite ti sa napravili vsichko za teb, no da ti otnemat lubovta.. mislq che shte mojesh da go prevuzmognesh budete shtastliviUSPEH
kakvo iska6 da kaje6da se grlmna li ?
не,да обереш банка.Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от sec
mnogo sme6no abe hora kakmoje da ste takiva az vi iskam slvet, a vie neznam nyamam dumi
Да. Но вземи пистолет под наем, щото иначе ще е хабене на излишни пари, сещаш се после няма да може да го ползвашПървоначално написано от Анонимко
abe hora za6to ste takiva ako na nyakoy ne mu e interesna temata da ne pi6e izob6to,po taklv na4in kompleksi li si izbivate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Верно нямаш думи, аз не видях една правилно написана...Първоначално написано от Анонимко
*въздиша*
Аман от идиоти.
Наистина вече си достатъчно голяма за да взимаш сама решения и да излизаш когато и където поискаш без вашите да ти се бъркат.Но в случая както казваш ти го правят само за да те отделят от приятеля ти.Вярно братовчеди сте, но все пак можеше да бъдете и 1-ви и 2-ри братовчеди.Винаги има и по лош вариантНа тях им е гадно но с времето не че ще одобрят или ще се съгласят на връзката ви ами просто ще свикнат.
Според мен е по добре да не избързвате и да не се местиш при него защото все пак любовта е до време (не казвам че ще си омръзнете или пък че задължително все някога ще се разделите ) но всичко се случва - трябва да помислиш и за този вариант.Сега се обичате да ( дано и занапред да е така) но ако един ден си омръзнете или просто нещата не вървят,какво правиш ти????Оставаш без родители защото както каза ти може и да не ти проговорят.оставаш без дом,пари и т.н
незнам помисли добре,ако си сигурна в него давай но все пак знай че рискуваш много.Или вашите или той![]()
Vinagi shte te obicham!!!
Spored men ako sedne6 da pogovori6 mnogo seriozno s va6ite 6e ti e ot polza! 6te im obqsni6 kak to4no sedqt ne6tata i ve4e ako ne se suglasqt im postavq6 uslovie: ili ti pozvolqvat da se vijdate ili prosto 6te izbqga6 i pove4e nqma da te vidqt, mislq 4e tva trqbva da pomogne! Pojelavam ti uspeh i dano si4ko se podredi kakto trqbva[-o<
Според мен си достотъчно голяма сама да решаваш с кои да излизаш и с кои не.А това че вашите няма да ти проговорят ако продалжиш да излизаш с него са пълни глупости.Все пак това са ти родители и те те обичат.А това за бебето ще е най-голямата ти грешка,едно бебе е голяма отговорност не пропиляваи живота си.Излизаи си с това момче,вашите ще се примирят.Все пак по-добре ли ще е ако излизаш с някои престърник.Родителите ти не трябва да съдят момчето по това какъв е баща му,това е глупаво![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Най-напред поговори с родителите ти.
А и ти като си на 19,защо още живееш с тях ? Защо не си намериш работа и не си наемеш една квартира ? Ще бъдеш самостоятелна и никой няма да ти казва какво да правиш,с кой да излизаш и т.н. Недей да избързваш като отиваш да живееш у приятелят ти.Още сте млади,имате какво да видите още от живота.Пък за бебе вече да не говориме.Така като гледам ти себе си не можеш да издържаш,пък за бебе какво остава ?
Но пък от друга страна той ти е братовчед.Не е правилно да имате връзка.Но това си е само ваше решение.
Успех,каквото и да решиш !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
em nz...no az mislq 4e sled kato si na 19 moje6 da re6ava6 sama kvo i kak da pravi6...a dokolkoto do tva 4e va6te ne odobrqvat vruzkata vi e suvsem normalno s ogled 4e ste bratov4edi i 4e ba6ta mu e piqnica...vse pak te ne ti mislqt zloto...no ako naistina se obi4ate...nz pogovori s va6te i im kaji kak to4no stoqt ne6tata
bum, bing, bong ... дулото у тик'вата и проблемите са ДЪН !!!![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
Sama go kaza.. dostatachno si golqma, za da slushash vashte kakvo ti kazvat za intimnite partniori... tova che ne puskat navun mi zvuchi mnogo detsko..Първоначално написано от Анонимко
,ili pogovori s tqh i im obqsni che si golqm chovek i mojesh sam da izbirash kakvo haresvash i kakvo ne i dori da greshish ti iksash da si izjiveesh svoito! Kakto te sa izjiveli svoite greshki i pobedi ti trqbva da go napravish sushtoto,a ne cql jivot da si zavisima ot tqh,ako ne te razberat veche ti si preceni dali da se premestish ili da ostanesh s tqh... spored mene e po-dobre da si gledash tvoq jivot... puk v kraina smetka te vse nqkoga shte ti prostqt,osvem ako naistina nesa nekakvi super zle i tesnogradi sushtestva... tiq neshta si gi preceni sama... predpolagam che dobre gi poznavash i mojesh da precenish kolko vreme shte se cupat..
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Според мен след като се обичате е правилно да заживеете заедно.Обичайте се пък вашите да си гледат работата.Попитай ги дали ще им е било приятно когато са били млади техните да се бъркат във живота им.Не им позволявай да те командват.А и децата не отговарят за грешките на родителите си както например бащата на приятелят ти е пияница това не узначава че и синът ще стане.Даже той би трябвало да се поучи от баща.Казах ти според мене е най-добре да се откъснеш от вашите и от тяхното мнение било то дали ще живееш с приятелят си или сама.Желая ти да успееш да се справиш със проблемът и да избереш най-правилното решение просто пуслушай сърцето си а не разумът защото разумът понякога греши но сърцето никога.Ако мислиш че е правилно да живееж със мъжът когото обичаш отиваш и си живееж живота както трябва а ако мислиш да се мъкнеш след полата на майкаси и да живееж при тях и те да избират с кого да излизаж и с кого да споделиш младините както и старините си живей и да те гледат като писано яйце живей при тях.Според мен това което правят вашите изобщо не е правилно аз като стана майка никога няма да решавам с кого да излиза или какво да прави моето дете.Понякога е по-добре да съгрешиш за да се научиш и за да не допускаш вече такава грешка.А и ти си им дете как ще спрат да ти обичат защото си избрала да живееж с човекът когото обичаш било то братовчед или някой др. те можа да казват че няма да ти проговорят но това са само заплахи с които се надяват да ти повлияят в решението а и това е детинско да ти забранят да излизаш нима цял живот ще стойш затворена?Надявам се да съм ти помогнала а и да избереш най-правилното решение за теб.УСПЕХХХ!!!!!!!!!
Blagodarya vi za slvetite ,no se pritesnyavam kak 6te reagirat podninite mi mislya 4e 6te me e stram ot tova koeto slm napravila,neznam 6to taka si mislya u6 go obi4am a za6to mi e tolkova trudno da re6a ko da pravya![]()
Напълно подкрепям това мнение =D>Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
da, golqma si no ne vinagi golemite mogat da vzimat vs resheniq ili ako gi vlemat, te da sa pravilni..da, sled vreme moje da si omryznete i v sashtoto vreme ako si ostavila semeistvoto si,ostavash sama..no shtom tolkova vreme ste izdarjali na vsichko i ste preminali tolkova prepqtstviq..zashto da ne se spraviteza tova da se mestish u tqh..moje bi sled vreme.i vse pak opitai da pogovorish s vashte i da im obqsnish chuvstvata si..te te obichat,shte te razberat..no vs tova napravi samo ako si sigurna che momcheto naistina te obicha i bi napravil sashtoto za teb,ako imash i nai malkite samneniq..po dobre ostavi neshtata kakto sa
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜