zdr imam problem,dano da uspeete da mi dadene nyakaklv savet.Az slm na 19 godini ot 2 godini i ne6to imam seriozna vrlzka ,no na6te sa protiv tazi vrlzka po obyasnimi pri4ini ednata e 4e sme bratov4edi (3-TI) a drugata 4e mislyat 4e i toy kato ba6tasi 6te stane piyanica.Ni e sme se opitvali da se razdelim no nestava nemoga bez nego kakto i toy bez mene . No az mng go obi4am i mislya 4e na 19 godini vse pak moga da re6avam sama ve4e dori ne moga da izlizam ne me puskant nikade,poneje mislyat 4e 6te se vidya s nego ,znam 4e i te ne mi mislyat zloto no mng mi se mesyat v otno6eniyata s nego predi gonina iskah eda se premestya pri nego da jiveya no se otkazah , a sega toy iska da zajiveem zaedno bez nyakoy da pre4i na otno6eniyata ni .Az iskam da sme zaedno ,no dali tova e re6enie ima6e edna tema struvali si da zabremeneya za da slm s 4oveka kogoto obi4am,ne az ne iskam tova no dali si stuva da zareja semeystvoto si za da slm s nego .Znam ,4e ako napravya ne6to takova na6te nyama da mi progovoryat,a kolkoto i da mi e bolno i na6te po mejdu si ne se razbirat dobre i neznam dali si tlrsya izhod da se otlrva ot tehnite skandali neznam oblrkana slm , kakvo da pravya,vie kakvo bihte napravili na moe myasto ?