.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

ako mom4eto koeto haresvate vi isprati do vas kakvo zn?

Повече от фен
    izglejda si mn glupava za da ne mojesh da si otgovorish na tozi vupros sledovatelno momcheto kato e vidqlo che moje da imash problem s orientaciqta do vas i te ee izpratilo da ne vzemesh da se zagubish dokato che chuuuuuuuuuudish kude li jiveeshe

иска да те ч*ка ,моме.
    Не се заблуждавай!
    тцтц...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Или това горе.. Или те харесва(ако си по-малка)
    LaraFairie Photography ...

Цитирай Първоначално написано от {!}sLuNcHeVaTa{!}
    Или това горе.. Или те харесва(ако си по-малка)
    Или, както би казал Великият Умен Необикновен Добър Ентусиазиран в Разкриването на Кибер Идиоти, Невероятен Добросъвестник (съкратено вундеркинд) Хихи...
    ... най-вероятно баща ти има пари.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Майка му шейба на тъпите постове над мен.
    Тва си е чист жест да ви изпратят до вас.
    Мен, обикновени мои познати-момчета са ме изпращали и тва не значи почти нищо.
    Всяко себеуважаващо се момче би изпратило едно момиче до тях, естествено ако не бърза за някъде.
    В 3ч през нощта от центъра до нас са ме изпращали, а аз живея на гза на географията, и честно да ви кажа тва си е един достоен за уважение жест от страна на мъжкия пол!
    Който не го оценява, да иде да го прегази някоя кола на булеварда...

Град
    sofiq
    tva 4e te e izpratilo samo po sebesi ne zn nisto.ako e kasno ste te izprati do vas i bez da iska nesto v zamqna".иска да те ч*ка ,моме.
    Не се заблуждавай! Shhh
    тцтц..."-koito go e kazal qvno ne e dobre
    ot edno izprastane i da prai takav izvid e mnoo smeshno..tuka6na da ti kaa 4e ako si4ki te izprastat za tva na4i nqma mom4e det da go e griza za teb a samo iska da topne 4ushleto.zamisli se.az sam izprastal momi4e do teh i to dori bez momi4eto da e moi tip ,da mi haresva ili nesto takova.taka4e edin savet:nameri si priqteli det gi e griza za teb a ne nqkvi det samo te izpolzvat.

че те харесва ?! какво друго да значи?!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Е кво пък може нищо да не значи...ама може и да значи...все пак ти го познаваш ние-не
    Ама аз съм изпращал момичета и го правя често просто ейтъй без да искам нищо...все пак са ми приятели и ще е гадно да им стане нещо щото мее домързяло да ходя 20 минути повече да кажем

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Абе то не е важен само факта дали те е изпратил или не,а като цяло поведението му-как се държи спрямо теб,тона му на говор,прави ли някакви макар и малки намеци,усещаш ли че с другите не се държи по начина по който се държи с теб и т.н.От едно изпращане не може прецениш дали човека гледа на теб като на приятелка или като на нещо повече!Вгледай се повече в детайлите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си