- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- starata lubov rujda ne hva6ta.....
kogato bqh na 16 sre6tnah purvata si istinska,mn burna,emocionalna i neizjivqnado onzi moment lubov.mom4eto be6e vsi4ko,koeto bqh tursila.zaedno bqhme 6 meseca...no sled tova se razdelihme,za6toto ima6e semeni problemi.samiqt toi se depresira i stana razli4en 4ovek,izoliran,podadoh mu ruka,no toi q othvurli.....izjivqh vsi4ko mn tejko i trudno....sled 2 meseca go vidqh s drugo momi4e,s koeto ve4e ima vruzka ot 1 god i 3 meseca...No ne6tata s nas ne svurjiha v onzi moment na skusvaneto.az su6to si namerih dr priqtel,s koito sum ot 10 meseca i stra6no mn go obi4am,oba4e se slu4i taka 4e i az i biv6iqt mi priqtel obi4ame dvama 4oveka ednovremenno-toi -negovata fr i men,a az nego i moq fr...ne6tata sa mn oburkani,za6toto az ve4e ne sum na 16,a na 18 i sa minali celi 2 god,no prosto nie se razdelihme prekaleno neo4akvano,bez da go iskame i vruzkata ni ne be6e izcqlo prejivqna i iz4erpana.sega se vijdame ,izlizame ot vreme na vreme,neprekusnato se interesuvame edin ot drug,zvunim si,no lo6oto e 4e po tozi na4in lujim sega6nite si priqteli,na koito adski mn durjim.izpraveni sme na krusoput,za6toto kolkoto i puti da se vidim....te ne minat bez miluvki i pregrudki...ne mojem da se sdurjim,a ot druga strana ne otri4ame kolko mn se obi4ame i kak iskame ne6tata da ne stoqha kakto sa...moje bi zvu4i kato edna dosta banalna istoriq,no edno e da go pro4ete6,a suvsem dr na go izjivee6.ako nqkoi iska da mi dade suvet,kakvo bi napravil na moe mqsto,6te sum mu blagodarna,kato se ima predvid 4e i na dvamata durja adski mn
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***